Hoppa till innehåll

Final Fantasy 8


wetter

Rekommendera inlägg

jag har kommit till tredje cd:n och är i den osynliga staden. vart ska man efter att man har lämnat rinoa hos doktorn??? jag hittar bara city exit och inte dendär porten som man ska igenom, snäääääääääääälla skriv en guide. :unsure:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

det är ett rymdskepp dom använda för 30 år sen men alla dog av Adel då och det är i rymden när du kommer dit har du bara squall och rinoa men rinoa har en ny limit då när du använder den så kontrollerar du henne inte längre hon kör bara magier så ha gärna starka magier på henn och absolut INTE scan för då kör hon den hela tiden och det finns stora monster där inne 2 av varje färg dom kommer tillbaka om du inte tar dom 2 med samma färg direkt efter varandra tex först möter man en som är lila sen går man in i en dörr där finns det en röd spring bara till nästa dörr och in där där finns den andra lila och döda den så är dom borta hoppas du klarar det :P

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ehh... vad var det sista de sa? Ska du inte till Presidenten av stan? Eller så lämnar du stan och åker till... rymdbasens namn... nån rymdbas iaf. Någonting sånt. Gå in på www.gamefaqs.com där har de massor av guider till en jäkla massa spel.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...