Hoppa till innehåll

The Legend Of Zelda: Twilight Princess


Rekommendera inlägg

  • Svar 90
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Kan inte riktigt förstå era anledningar till att Master Sword inte skulle finnas med... inte för att det spelar någon roll, men om det nu finns med så tror jag nintendo sparar det tills spelet släpps.

Vad gäller den kronologiska ordningen, så verkar inte den påverka om Ganon och det andra grejset är med eller inte. Har för mig att Ganon funnits med i alla spel utom ett, Link's Awakening till Game Boy & GBC. Den killen måste ha minst tvåhundra liv...

 

_Master_Sword_:

Har han nånsin haft det i början, eller hänger jag inte med alls längre? :blink:

 

olle172:

Inga dubbelinlägg, okej? ;)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

okokok men jag ha fatta handligen men han blir varulv på ni vet sen på kvällen i soltäplet så blir han en spindel som kidnapar zelda sen på monnskes natten när han e varg så de ba då han ska rädda zelda va jag fatta ok ej några dubbl in lägg men kan jag få en anna sid??????? :cool: :blink:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jo, det låter smått irriterande, men om man skummar igenom trailerna ser man att Link går runt som varg i en slags mörk skog, men i en annan trailer är han i en annan sån skog och slåss mot skelettfilurer, men då är han normal!

 

Det kanske inte betyder nåt, men de skulle kunna ha gjort som i A Link to the Past, (ALTTP) där man blev en kanin när man klev in i Dark World, men om man hade en viss pryl, Moon Pearl, förvandlades man inte.

Det lustiga är att det står på nintendo.com ungefär att "Link must awaken the hero... and the animal... within". Det låter som att han måste väcka djuret inom sig.

Om man skummar igenom texten i ALTTP, så får man veta precis samma sak -

man förvandlas till just det man är innerst inne. Känns det igen?

"... and the animal... within."

 

Kan vara en tillfällighet men jag får en känsla av att de tagit en bit från storyn i A Link to the Past och använt i Twilight Princess.

Något i stilen med att man blir det man är innerst inne när man kommer in i den mörka delen av världen, men om man har rätt utrustning (i ALTTP Moon Pearl) händer inte den förvandlingen.

Den teorin stämmer precis i ALTTP, och skulle kunna vara möjlig i TP också.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...