Hoppa till innehåll

Rasism


Gäst DonKeN
 Dela

Rekommendera inlägg

På samma sätt som vi diskuterar här om invandrare från bl.a. Mellanöstern .....

 

Apoca: Det var inte lite elever på din skola. I min skola är vi "bara" 320 stycken från förskolan till nian.

 

 

invandringen från finland var mycke mindre skala, och det var för att dom behövdes i det svenska folkhemmet i form av arbetskraft för att vi hade högkonjentur, men idag så finns det knappt några arbetet så det är mer en börda för alla om man tar in invandrare, eftersom dom inte kan få något jobb, vilket dom sen klagar över, fast dom, oftast friviligt åkt från sitt hemland hit, (vid krig och sånt jälva skit) och då blir dom också jobbiga för resten som inte åkt hit utan av någon anledning födds här, för ingen gillar folk som klagar.. och sen kanske som tidsfördriv så går dom runt och slås och rånar och sånna saker.. men även senskar gör det, men det går inte blunda för att det är väldigt många invandrare till deras procent i landet som begår brott

 

 

[edit:] ja, skolan är så stor, för att det är en av 3 st gymnasieskolor i min stad...

Redigerat av Apoca
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 77
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Hewitt: Och även att dumma ungar själv här tydligt nog pekar ut sig själv att vara rasistisk av sig. Om invandrare är dumma & korkade tror jag dom är mer begåvade än vad du borde vara Hewitt.

Man kan inte bara skylla ifrån sig till en annan person som Rasism just gör. Svenskar är rent av sagt mesiga av sig. De attackerar andra människor såsom invandrare för att de tror de är mycket större än vad dom är. Språket, kulturen och klädseln. Varenda människa ser bara negativt om människor som kommer från ett annat land. (Speciellt då från Mellanöstern?)

 

Tänk om det nu vore tvärtom och vi skulle komma och vara beflyktade invandrare från sverige till irak. Och de låter oss fira våra traditioner som de får göra här i sverige.

Gud vad fåniga vi skulle se ut att klä ut oss till tomte, hoppa runt majstången som grodor och vara bortskämda som vi vanligtvis är. Våra traditioner, jämfört med de från mellanöstern är nog lika konstiga, kanske nog mer, vad deras är.

 

Så det är många som bör tänka så. Det finns människor som har annan kultur. Annan klädsel & annat utseende än vad vi är vanligt vana vid att se men dessa människor är av samma ras som oss. De är ingen folkgrupp, det är ett ord som någon människa uppfunnit av att han såg jämförelse med andra människor, Nationalism antagligen.

Vi må kanske ha samma intressen och ni vet nog inte nog att det kan säkerligen vara din bästa vän eller din blivande flickvän. Vi drar förhastade slutsatser om människor utan att ens lära känna eller kunna prata med dem.

Det gör mig så otroligt förbannad på var och varannan svensk här i landet. Prova åk ner till Irak och lev där en dag. Tänk er människorna som levde i Irak och var nära att dö och så kommer de till Sverige och tror att de ska bli räddade. Och istället bemöts det av klåpord och hatiska blickar. Människor anses vara som djur själva... Det anser inte jag. Jag anser att vi är monster.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

det finns faktis statestik över att det är fler invandrare som våldtar än svenskar, men det säger dom för att det är just invandrare som gör som man anmäler det.. men det tror jag inte på, man lär må lika dåligt ovasätt vilket etninskt ursprung man har

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hewitt: Jag ber om ursäkt för din kusin men om det nu inte hade varit några människor härifrån sverige. Skulle du hata dem också? T.ex. Tre skåningar så ska du plötsligt hata alla Skåningar. Detta var tre personer och du börjar plötsligt anklaga andra människor med samma bakgrund och kultur men kanske inte samma sätt att tänka.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ingen har tvingat j*vlarna att komma hit, dem bara kommer hit och förstör... Min 15 åriga kusin blev våldtagen av tre invandrare för omkring ett år sen, så jag känner bara hat mot idioterna, dem kan åka tillbax till sitt j-a land och ruttna.

 

Det skulle inte finnas någon kultur utan invandrare. Dessutom !! Fatta och sluta dra in alla invandrare bara för några andra gör idiotiska grejer??!! Är det så svårt eller???
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ja det är såååå svårt!!! Det är lika svårt att sluta hata invandrare som det är för Fusion att sluta tro på gud

 

Dessutom så har jag bara sett odrägliga invandrare, jag har inte sett en enda som betett sig vettigt :angry:

Redigerat av Hewitt
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...