Hoppa till innehåll

Riksdagsval 2006.


Boffaroffe
 Dela

Vem ska vinna riksdagsvalet 2006?  

159 medlemmar har röstat

Du har inte behörighet att rösta eller se resultaten från denna omröstningen. Vänligen logga in eller bli medlem för att rösta.

Rekommendera inlägg

Mm, de som förstör Jorden är Kina. De släpper ju ut mest sjukdommar, gaser och mer.

 

man ska också tänka på att kina är typ 1/3 av världens befolkning å typ 10% har bilar men kina börjat sakta som säkert få bättre ekonomi å bilarna kommer öka radikalt :S
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 581
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Det är faktist så överbefolkat i Kina att varje familj får skaffa högst ett barn eller två om man bor på landsbyggden så det är inte så konstigt att de förbrukar mycket som inte är så bra för miljön. Men jag har hört att ozonskicket (stavning) börjat hämta sig och läka. :)

Redigerat av Ripto
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

De mesta av skattepengarna skulle ju gå till miljön då. Ok, det är viktigt kanske och tänka på miljön. Men inte bara tänka på miljön. Finns fler punkter som måste redas ut. Skolan, arbetslöshet, vård, och mycket mer.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ni människor måste vara lite kortfattade, då jorden verkligen inte kommer att gå under.

Mer pessimistiska personer får man leta efter.

Visst, andra länder förorenar otroligt mycket mer än vad Sverige gör, men om nu de största företagen börjar ta tag i saken och tillverka miljövänliga fordon, så kommer man att kunna se stora skillnader vad gäller miljön, till det positiva förstås.

 

Indistriområderna runt om i världen släpper ut den större delen av miljögifter, men även de bör skärpa sig ordentliget, även om flera hundratusen blir arbetslösa.

Det återstår helt till Regeringen i dessa länder, FN's miljöorganisation och jordens befolkning, om vi vill före mänskligheten vidare ytterligare ett steg.

 

Vare sig det blir Miljöpartiet som vinner valet eller inte, så kommer vi att märka en stora skillnader inom de kommande 100 åren till det positiva återigen.

Miljöpartiet skulle ändå inte kunna föra dessa förutsättningar vidare, då det är dessa stormakter som USA, Kina, Ryssland, England, Frankrike etc.

 

Miljön ska vara den viktigaste punkten för varje individ, då det är Moder natursom försörjer oss och vi bör visa vår tacksamhet genom att försvara naturen, inte förstöra den genom att producera ännu fler produkter som är ett hot för miljön runt om i världen.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Oljan kommer att försvinna för gott om sisådär 30-50 år, och det kommer att skapa en väldans med problem runt om i världen.

94 % av all transportutrustning fungerar pga oljan och när denna produktion tar slut så slutar det med att affärerna bla inte får tillräckligt med varor samt banker som inte får pengalaster varje måndag.

 

Om nu vi ska fortsätta med bensindrivna fordon så kommer vi att ligga dåligt till i tekniken när oljan väl tar slut.

Om man redan nu börjar med att skapa milövänliga bilar som kan drivas med ett antal ämnen som tex etanol och väte, så kommer vi att ha skapat fordon som inte är beroende av oljan/bensin.

 

Jag gjorde själv ett test på Ungval.se och det visade sig att jag som 76 % är Socialdemokrat vad gäller ett visst antal punkter, som tested baseras på.

Dock så vet jag inte om jag har samma åsikter när jag får rösträtt om vid 21-årsåldern, eller om jag ens vill rösta alls.

 

Jag gillar vissa punkter ur varje parti så det blir väldigt svårt att verkligen stå för ett parti och engagera sig när partiledaren för detta parti debatterar i media.

 

Vet inte om du förstod mitt inlägg riktigt, jag förespråkar inte att vi ska spara på oljan utan tvärtom. Med snåla så menas det att man inte använder den i samma utsträckning som idag. I dagsläget så finns det redan transportmedel som inte behöver olja, och utvecklingen går fortfarande frammåt. Men det kommer garanterat inte bli någon "spillolja" över utan vi kommer nyttja den tills den är slut.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...