Hoppa till innehåll

tHOORd

Medlem
  • Antal innehåll

    646
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av tHOORd

  1. Det förstod jag också, därav frågan.
  2. Ska man alltid inför saker för att gynna majoriteten eller ska man inför saker för att försöka gynna alla i samhället?
  3. Så du menar att du har inte ihjäl en annan individ bara för att det är olagligt?
  4. "jag förstår inte varför man ska respektera äldre BARA för att dom är äldre" Det jag menar är att man vinner inte någons respekt bara för att man är gammal nog. Utan man vinner någons respekt genom det man gör, hur man uppträder osv. Följer man inte lagar så får man ta konsekvensen utav de, så den valmöjligheten har man. Och ärligt talat så följer man väl inte alla lagar bara för att dom finns? Utan för att en vettig människa rånar t.ex inte någon.
  5. Jag har då inte märkt någon större skillnad på attityden gentemot äldre under min livstid. Jag förstår heller inte varför man skall respektera äldre bara för att dom är äldre.
  6. Den nya hojen landade hos mig för nån vecka sedan, här är den http://hem.bredband.net/thoord/DSC00091.JPG Bifogar också en härlig bild på garaget, varav 2 utav hojarna är mina. Den längst in och den gula till höger:) http://hem.bredband.net/thoord/garage.jpg Det enda som återstår är att köpa lite nya delar för drygt 20 tusen, sen är jag nöjd
  7. Hahaha det är f*n sorgligt att läsa ditt inlägg. No offence, men i alla fall. Så fort ett förslag kommer upp som gynnar dom som har det lite bättre ställt än andra så spyr sossar galla över det. Man ska alltid gynna dom fattiga aldrig dom "rika", för gynnas dom rika så är man helt plötsligt egoistisk.. Folk undrar varför man själv ska förlora pengar för att rika ska gynnas? Det är väl ett lika egoistiskt tänkande. Varför ska rika betal mer i skatt bara för att dom tjänar mera pengar? Face it, dom flesta tänker på sig själv oavsett om man är höger eller vänster, och gör man inte det så är man dum i huvudet. Är själv inte rik och förlorare säkerligen pengar på detta förslag, så jag sitter inte o proppagerar bara för att jag kommer tjäna pengar på förslaget.
  8. Tjena! Jag är ganska halvkass på att göra logor och skulle därför behöva hjälp med en, om det finns någon som är duktig och villig. Hjälpen uppskattas väldigt mycket och var inte rädd för att visa era idéer, om ni har några. Till uppgiften, jag håller just nu på med en hemsida som kommer att publiceras så småningom, och behöver därför hjälp med en logo till hemsidan. Logon ska bestå av namnet: Exclusife och den ska vara ganska stilren. Gör ett försök om ni har tid och ork, om jag väljer någon utav era logor så kommer den självklart publiceras på hemsidan också. Tacksam för hjälp //Ted
  9. Det är väl inte så jäkla svårt? Var ju en för några år sedan som blev våldtagen av en grupp tjejer, dom förde in en flaska i han.
  10. tHOORd

    Dold Ip-addres?

    japp, det stämmer. Dock så kräver många sidor att man visar IP när man surfar, exempelvis eniro.
  11. Själv är jag förbi moppeåldern, däremot är jag intresserad av det mesta sakerna med motor. Här är min Sukka RMX 250 -92 http://hem.bredband.net/thoord/img%20027.jpg Och denna vecka landar förmodligen en KTM 525 EXC runt -04 http://img82.imageshack.us/img82/2609/motoktm001li8.jpg Och lite längre fram i tiden så landar det nog en nyare 250 hemma hos mig, lite beroende på hur smidig 525an är på bana:)
  12. tHOORd

    Mona Sahlin

    Vilket är väldigt naivt att påstå och garanterat inte kommer hända på 13 år, om hon nu inte hade tänkt att trolla med knäna. Vad hade hon tänkt att våra fordon skulle gå på som är miljövänligare?
  13. tHOORd

    Mona Sahlin

    Personligen så tycker jag att Mona Sahlin är rent ut sagt vidirg och förhoppningsvis så faller hon likt en mormors höfter. Jag hatar feministiska fanatiker.
  14. tHOORd

    Melodifestivalen

    genom jobbet
  15. tHOORd

    Melodifestivalen

    Jag har precis vunnit biljett till finalen, har inte sett något utav melodifestivalen och det är inte riktigt min musiksmak. Att sitta och titta på folk med nya dansbandsfrillor är inte riktigt min grej, hur som helst så kommer jag sitta i telias vipbås och göra allt för att försöka få mina 15min av fame. Man kanske skulle försöka ta sig upp på schen, hur som helst, ni som tittar kanske ser mig:>
  16. Nej det vill jag jättegärna inte.
  17. Skulle knappast tro det, folk som inte lyssnar på radioprogrammet kommer möjligtvis påstå att dom kommer bojkotta det, men det spelar ju ingen roll ur deras synpunkt då dett folk ändå inte skulle ha lyssnat på dom. Dom som tycker att programmet fortfarande är bra kommer fortfarande lyssna på dom. Och skulden ligger väl knappast hos dom heller, utan den ligger på patentverket som har beviljat det.
  18. Nej det är en uppfinning precis som aids
  19. Läste du mitt inlägg och kom fram till den slutsatsen? Jag är en av "dom där" som är väldigt kritisk till vad folk påstår tills jag tar reda på saker o ting själv. Jag tror inte blindt på vad folk skriver i tidningar som många gör. Så att jag bara bryr mig om pengar stämmer inte. Men förklara gärna för mig varför jag skall betala mer för en produkt som påstås vara så jäkla miljövänligt men som i själva verket inte är så miljövänligt, vars förbrukning även är högre, är det verkligen så att det är pengarna som ligger i mitt intresse eller kan det vara så att det är företagen som tillverkar biogas som endast är ute efter pengar och då lägger ner väldigt mycket energi för att försöka få biogas att framstå som det miljövänligaste bränsle som finns?
  20. Skämt o sido. Folk tror att biogas är helt ofarligt bara för att det är miljövänligare än bensin, men faktum är att en dieselbil är miljövänligare än en biogasbil. Så det är knappast framtidens bränsle. Metan är 40-50 gånger värre än koldioxid som växthusgas, hur mycket metan läcker ut vid en eventuell tankning av en biogasbil? Eller vid produktion av biogas? Eller när man kör bilen? Det räcker med att det släpps ut 30 gram metan per körd kilometer för att en biogasbuss skall vara sämre än en dieselbuss ur klimatsynpunkt, och i många fall är utsläppen genom avgasröret betydligt större än så. Och jag vill poängtera att förbrukningen är högre då effekten är mindre. Usch o tvii för biogas ;>
  21. För att gas blir dyrare i jämförelse med bensin, man behöver tanka oftare och sen så har jag även hört att man dödade judar med gas :S
  22. Biobränsle suger och det är knappast billigare. Möjligtvis per liter eller Nm3(eller vafan man mäter gas i) Men förbrukningen är högre för att få ut samma effekt, så man kan inte jämföra mängden utan man får jämföra effekten, vilket dom flesta trädkramare inte förstår. Förövrigt så är väkl större delen av USA redan Irakfientliga, kan väl inte ha undgått någon. Så det är knappas "What if".
  23. Man skulle kunna säga det på engelska, skriva ut det med uppenbara stavfel. S0mmar t.ex. Appropå vad man säger i en reklam, säg att man säger zommar men uttalar det sommar, vad händer då? Man borde kunna hävda att man säger zommar, eller har man också tagit patent på själva uttalet. Hur som helst så relaterar folk inte till programmet .
  24. Socialen? Varför ska man ringa socialen och vad exakt ska dom göra? Det är ju som att gå till en tandläkare när man har ont i foten.
×
  • Skapa ny...