Hoppa till innehåll

Guide Till Easter 2006 På Rs!


Anorectic
 Dela

Rekommendera inlägg

Ok, nu är Easter event på runescape här. Det är väldigt många som inte vet hur man gör, så jag tänker skriva en liten guide.

 

Se till så att du har en spade först. De respawnar i ett litet hus i falador.

 

Gå söderut om falador (när du kommit förbi guardsen, gå västerut)

 

Har du kommit rätt ska det vara en masa folk och kaninener som hoppar runt.Om du ser en liten jordhög som kallas "mound" så går du dit gräver där. Då får du en Easter Egg. Gräv tills du hittar ett blått ägg med en blixtliknande, gul rand. (gräv inte på samma, du kan bara få ett ägg per jordhög)

 

Har du fått ett sånt ägg? gå nu till ett hål i marken och ät det ägget där. Du kommer nu att transformeras till en kanin och gå ner i hålet.

 

Hitta mitten av denna lilla labyrint, det är inte så svårt. När du kommit dit går du upp för rampen och klickar på Chuten.

 

Där sitter Easter Bunny! Prata med honom och ta dig igenom konversationen. Han säger att du ska ge minst 10 ägg till barnen. Gå upp och gör det. (ta ett magiskt ägg ifrån en av ägghögarna så är du säker på att du inte behöver slösa tid på att hitta en för att komma ner)

 

När du har gett 10 ägg så pratardu med Easter bunny. Han ger dig en belöning.

 

Belöningen är en magisk ring som gör så att du transformeras till ett ägg när du har på dig den (tappar du den kan du få tillbaka den av Diango) + Bunny hop emote.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

edge med

 

 

säger man så, då spawnar det ju även en på andra våningen i general store i varrock.

 

 

Men hur gör man för att hitta kaniner i varrock? det finns ju ungar där iaf.

Redigerat av Larath
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...