Hoppa till innehåll

Larath

Medlem
  • Antal innehåll

    1393
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Larath

  1. som druid är du mest support healer i 19 = du springer omkring och rootar fiender och drar moonfire för att hindra rogues från att stealtha och så healar du ofc.
  2. Du kan byta, men jag kommer inte ihåg var, men det kostar pengar ;)
  3. Man kör en speciellt spelläge som du utmanar andra karaktärer på en 1vs1 match och vinner du får du den gubben.
  4. Lirar 70 warrior, 64 drulle, 29 shaman, 19 mage/Warlock/rogue på The Venture CO 40 priest på Spinebreaker Rogue på Deathwing Hunter på Karazhan Shaman och Mage på Chromaggus Druid på någon server ;)
  5. Jobbigt läge med ny patch tycker jag, gillar den inte riktigt men visst, okej med ny instance dock gillas inte att så mycket items förbättras och att tiden det tar från 20-60 sänks, sånt jäkla trubbel man hade där själv : /
  6. Du kan ju skaffa cobalt crusher forståss med ^^ trash mob drop ifrån SM eller en mace ifrån gnomer.
  7. Jag skulle aldrig ta Source (kanske om jag fick ett gratis) men det suger för grafiken och spelkänslan ifrån 1.6 är helt borta, dock så är CZ helt underbart. Det är som en värdig uppföljare på 1.6 men 1.6 är väldigt bra det med, Source misslyckades med att behålla spelkänslan (och det ser för jävligt ut) annars är det inge fel.
  8. Tauren, allt ser skitmaffigt ut på dem! men lätt fury som spec, arms kan vara skoj men... Orc är min warrior och han ser bara elak ut ^^ som alliance finns enbart dvärgar och gnomes som val pga looks.
  9. Sjuan är bästa spelet sedan nian eller någon av sexan/femman/trean.
  10. defence behövs inte så mycket! dissa den och kör på styrka och attack, mening att skydda sig mot attacker om du inte kan träffa och döda fienden?
  11. Orc Shaman, lvl 29 http://armory.wow-europe.com/character-she...re+Co&n=Charith Kommentarer någon? hon är inte färdibyggd ännu dock, saknar någon enchant + lite annat roligt.
  12. jag vet inte hur items heter i spelet nu men midget bread, någon typ av cure som magikerna har säkert, finns massor :D
  13. Som fury warrior får du både blood thirst, flurry, enrage, deathwish och rampage. Via Blood thirst och rampage gör man jättefina crits och blood thirst helar dig dessutom så crittar man insane mycket med fury och när du crittar slår du snabbare och då kanske du crittar igen och så fortsätter det.
  14. jag tycker du ska döda :P ne men kör på str och att ibörjan, men glöm inte ranged ( bra att ha senare iaf).
  15. För mig går det skitbra med fury efter lvl 40, arms säger man är för pvp mest ju. Fury helt underbart i instancer ifall du får dpsa, du gör inte överdrivet mycket skada i varje attack vilket innebär att du inte får aggro från tanken som arms warriors kan få (iaf en jag lirade med i BRD, han fick aggro hela tiden men jag var före han i dps)
  16. Enligt mig är det jätteroligt och hyfsat enkelt med endel svåra bitar men väl värda pengar :D
  17. eller så skaffar du hypnotic blade och orb of the forgotten seer. (dagger + offhand) hypnotic droppas i SM lib av arcanist doan och offhanden av sista bossen i graveyard delen i SM (lvl 30 typ)
  18. Kör instancer typ sfk och bfd har bra vapen för dig i lvl 27 i RFK hittar du en lvl 30+ dagger som duger.
  19. det du skriver kallar jag spam. Guuuuuuuuuuuuuuuuud vad synd att du ska sluta...
  20. undeads är bättre som att bara springa fram och döda allt du ser, deras racials är bra. blood elfs är lite fragilare men är mycket effektiva mot casters genom sin racial.
  21. du står i def stance och din skada minskas med 10% då varav 90% av din totala visas.
  22. jag tycker druid eller shaman, du är grym som flag runner ifall du är druid och shamaner är inte så dåliga dem heller i 19 så är paldin/druid typ bästa flag runners, i 29 är druid/shaman/paladin/hunters det med shaman/hunter som lite sämre, men druider är jobbiga att skaffa vapen åt, du vill bara ha stats på vapnet och shamaner är bara jättetrevliga :P
  23. Larath

    Travian

    Travian... det var skoj innan dem la till alla funktioner som gjorde det möjligt att köpa sig fördelar och inte bara bekvämlighets saker. numera hatar jag spelet. fast jag kanske överspelade det? account på server 1,2,3,4,5,6,7 engelska versionen tog dock bort server 4 och 7 rätt fort, 1 började jag på när den började om.
  24. tror jag fattar, det finns en elefant längre bort, du ska hoppa från ett tak ner på dens huvud så springer den och slår sönder massa saker på banan och sedan dörren.
×
  • Skapa ny...