Hoppa till innehåll

Hur Övertygar Man Föräldrarna Att Få En Spela Wow?


Pulpen

Rekommendera inlägg

Jag har några riktigt spelhatande föräldrar. Dom tjatar om att jag ska ha en målsättning i livet, och vill knappast att jag sitter och spelar Counter-Strike. Så, jag ska börja spela WoW. Men man behöver ju skriva in ett Kreditkortnummer för att kunna aktivera kontot. Grabbar, hur ska jag övertyga mamma och pappa att spelandet inte går upp i huvudet och att det är värt pengarna? :ph34r:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 47
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Ifall enda problemet är att dom inte vill använda kreditkort så kan du lösa det lätt med ett GC (inte ett gamecube utan ett gamecard).

 

Däremot ifall dom tycker att själva spelandet tar för mycket tid (går ut över läxorna osv) så ladda ner ett timer program, kom överens om en viss tid och sen har du den tiden att lira på. Försök bevisa för dem att du klarar skolarbetet och spelande så ska du se att du att du får lira mer.

 

Ifall invändningarna är mot våldet och det meningslösa slaktandet av oskyldiga vildsvin (som i starterzonen alltså) så blir det inte kul. Då är det att lirka och smickra och på nåt vis övertyga dem om att du inte tar skada av det...eller nåt.

Redigerat av shacti
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...