Hoppa till innehåll

Super Mario Sunshine!


poke master
 Dela

Rekommendera inlägg

Du kan göra som Shadow säger, man kan använda den tekniken i luften också. Hoppa och tryck på R- och A-knappen i luften.

 

Du kan även använda spinnen och spruta vatten samtidigt!

 

Snurra på styrspaken och tryck på A för att hoppa, sen ska du trycka på R för att spruta vatten, jag kallar tekniken för "Sprinklern" hehe B)

 

Den här tekniken är också snabb och man måste tvätta bort det även med vattentunnorna som ger mest effekt. Tipsen jag gav dig är snabba och effektiva, pröva dem så går det nog bra. :student:

Redigerat av Legenden
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 1 år senare...

Ett tips är när du ska "skrubba" rent stranden, är att först göra så att du har den där sprutan som gör en lång stråle, sedan hoppa, (annars gör du bakåtvolt), sedan snabbt klicka på R+A-knappen. Om du gör det bra ''taimat" så sprutar ''Nozzle'n'' ut som en liksom snabb dusch, och det tar bort oerhört mycket ''el-slem''.

Den andra då du ska ta i sönder alla rockorna, ta först sönder alla, så att alla blir små och lyser lila, och nozzle'n ska säga "-Mario, now they all after you" eller nåt sån't. Gå då till stranden, där har du dels tillgång till vatten om det tar slut, och där skadar du inte dig lika mycket på elen. När alla kommer är det bara att använda den där som sprutan som lyfter dig i några sekunder, och köra över alla, eftersom dem följer efter dig blir det en enkel match :-D Hoppas detta var till hjälp.

Mussetusse

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...
  • 4 veckor senare...
 Dela

×
  • Skapa ny...