Hoppa till innehåll

Mona Sahlin


Gäst Perisoreus
 Dela

Rekommendera inlägg

Gäst Perisoreus

Vad tycker ni om Mona Sahlins inträde i den svenska politikens kärna?

 

Personligen tror jag att hon kan bli en väldigt vass motståndare till den nya regeringen. Hon, om någon, kan tala om jämställdhet och tala för kvinnornas sak; när män gör det ter det sig oftast skenheligt. Heja Mona!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 27
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Gäst Perisoreus

Hon talar sig varm för välfärdssamhället vilket är bra i dagens Sverige där den raseras med full fart. Till ett välfärdssamhälle tillhör jämställdhet. I debatten var Mona mycket skarpare än Fredrik som bara babblade. De liberala marknadskrafterna kommer aldrig att göra någonting som inte är ekonomiskt lönsamt just då. För tillfället är det billigare att förstöra naturen än att bevara den och då förstör man. Så enkelt är det. I deras planer ingår inte hållbarhetstänkande. Svenska företag har gjort stora framsteg, vilket är enastående, men tyvärr finns det varor från mindre bra företag till salu i våra affärer. Sverige skall gå före och ställa stenhårda krav på företagen att agera ekologiskt. Samtidigt bör staten satsa på forskning och ge anslag till produktion av miljöteknik i Sverige och på så vis konkurrera ut alla agerare på marknaden vars beteende kan ifrågasättas. Att Mona fortsätter med målet om att Sverige skall vara kol- och oljefritt 2020 är bra och vore det inte trevligt om vi allra först i världen skulle slippa beroendet av amerikanska oljebolag och den ryska oljan?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst DonKeN

Inte för att jag är en sosse. Men alliansen kommer nog få problem i nästa val, om man tänker på att många är besvikna och att dem flesta feminister kommer rösta på Mona.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Att Mona fortsätter med målet om att Sverige skall vara kol- och oljefritt 2020 är bra och vore det inte trevligt om vi allra först i världen skulle slippa beroendet av amerikanska oljebolag och den ryska oljan?

 

Vilket är väldigt naivt att påstå och garanterat inte kommer hända på 13 år, om hon nu inte hade tänkt att trolla med knäna. Vad hade hon tänkt att våra fordon skulle gå på som är miljövänligare?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Och jag som trodde sossarna inte kunde bli sämre. Det kunde de tydligen. Att mona sahlin var partiledare är helt sjukt, är väl bara gudrun skyman som skulle vara ännu värre.

 

Men jag tror alliansen vinner nästa val också, oroar mig inte för henne.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Perisoreus

Sverige har i opinionsundersökningar blivit rödgrönare än på länge sedan valet. Jag tror att den nya regeringen bara blir en övergångsregering då (s) gavs tid att lansera en ny statsminister.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...