Hoppa till innehåll

Help!


Gäst LudvigRamone

Rekommendera inlägg

Nu ska jag vara riktigt generös och skriva om klasserna de kan vara :P.

 

Gnome - Rogue, Warrior, Mage, Warlock

Tauren - Warrior, Shaman, Druid, Hunter

 

 

Rogue: En Rogue är en osynlig lönnmördare.. Du vet aldrig när han hoppar ut ur skuggorna och hugger dig med snabba attacker. fungerar fint i PvP och PvE utan speccielt bra gear.. Kan abilitien att gå in i "Stealth" ( Smyga ). ( Rogue = Skurk )

 

Warrior: En Warrior håller sig gömd bakom stora lager mitril och stål, med en stor yxa i sin hand hugger han sig igenom stridsfälten. Main-tanken i spelet. Arms och Fury = PvP och PvE DPS. Prot = Tanking. Warriors behöver bra gear för att kunna göra något. De har många olika stanser. ( Warrior = Krigare )

 

Mage: Frost, Fire and Arcane.. Det är de tre elementen som Mages använder sig av. Frost attacker är mer defensiva än Fire och Arcane, Fire är den som gör mest skada.. Och Arcane är ett "AoE" specc. ( Area of Effect ). Mages har många olika skills som håller fienderna på avstånd, och gör skada till dem medans. ( Mage = Magiker )

 

Warlock: Warlock, en mage som lärt sig "Dark Arts", och lärt sig att åkalla varelser från the nether. Warlocks speciallitet är att lägga DoT's på fienden. De kan också skillen "Fear".. De manar också fram demoner som hjälper dem i kampen. De har också några få spells som fungerar som burst DPS. ( Warlock = Svartmagiker/Åkallare )

 

Shaman: Shamans hyllar sina förfäder, och lägger sitt liv åt The Earth Mother. De använder sig av många olika element för att krossa sin fiende.. De har några slags instant ( Direkta ) magier som har olika effekter och gör skada på samma gång. De kan också hela sig själva.. Shamans använder "Totems".. Det är som en slags self-buff som man kastar ut.. Den göra din Shaman starkare, eller försvaga fienden.. Shamans kan vara både "Casters" och "Melee-Fighters".. De kan också ta rollen som healer. ( Shaman = Shaman )

 

Hunter: En Jägare, med ett pet vid sin sida och ett ranged vapen kan den sätta skräck i mycket.. En Hunter håller sig helst på avstånd från sina fiender.. Och låter djuret göra jobbet. ( Hunter = Jägare )

 

Druid: Druiderna kan ta formen som olika djur, och är därför väldigt starka och uthålliga.. Druider är en hybrid klass.. Det betyder att den kan är en blandning av några olika klasser samtidigt.. Som Rogues, kan Druider "Stealtha" när de är i "katt" formen. Druider kan även ta rollen som Tank i sitt Feral Talent Träd. Eller som healer i sitt restoration träd. ( Druid = Druid )

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
×
  • Skapa ny...