Hoppa till innehåll

Garone

Medlem
  • Antal innehåll

    6033
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Garone

  1. http://sv.tool.surveypirate.com/Survey.asp...zXSUEMjug%3d%3d Nu borde det funka...
  2. Det borde funka nu. Haha, vad fan händer egentligen? Här är länken: http://sv.tool.surveypirate.com/SurveyPage...44-568ddb3def34
  3. Garone

    Enkät

    Jag samlar in data för en statistikundersökning till Matte B i Gymnasiet.<br /><br />Skulle uppskatta om ni fyllde i denna enkäten: <a href="http://sv.tool.surveypirate.com/SurveyPage.aspx?RespondentGuid=c38a6bc5-5848-45e0-bd44-568ddb3def34<br /><br />Tack på förhand.
  4. Garone

    Uppgradera Datorn

    http://www.inet.se/artikel/5309885/intel-c...3-16ghz-1333mhz
  5. Garone

    Thepiratebay

    För att alla inte har råd att köpa filmer? Varför betala 300 spänn för en Blu-Ray som kanske ses en gång och sedan spenderar resten av sin livstid på hyllan när man kan ta ner den gratis.
  6. Jag undrar hur många det är som sitter och googlar texten...
  7. Garone

    Nya Spel

    Demon's Souls och MGS4.
  8. Installerade Bioshock 2 igen. Har fortfarande inte klarat ut det, lol.
  9. Spelar hellre BC2 men billiga alternativ är alltid bra att ha.
  10. Beställer alltid där det är billigast vilket oftast blir Webhallen, Spelbutiken eller CDON.
  11. ATI är det väl inget fel på.Men skulle hellre ha satsat på ett Nvidia :) Man ska alltid satsa på det som ger mest prestanda för pengarna. Att vara lojal till ett märke är bara fjanterier.
  12. thief är sämst. speciellt tvåan.
  13. Skräp? Absolut inte. 9490kr är förvisso nästan 3000kr i överpris men den uppfyller ju alla dina krav.
  14. Garone

    Dragon Age 2

    Jag hoppas att vi aldrig behöver gå ner i Deep Roads igen. (A Paragon of Her Kind D:)
  15. Garone

    "blue Screen"

    Det finns tusentals orsaker till varför man kan få bluescreen. Har det hänt mer än en gång? Lyckades du läsa felmeddelandet? Har du installerat alla de senaste drivrutinerna?
  16. Förvänta dig inte att det ska vara lika episkt som BF2 bara.
  17. Läste att man också fick med en extraskiva som man ser på bilden, vet dock inte vad som är på skivan.Sen får man också med några DLC grejer. Ni behöver inte skriva mer, jag ska önska mig Dead Rising 2 Outbreak Edition. Den visar hur de skapade Dead Rising 2.
  18. 1. Ladda ner Malwarebytes' Anti-Malware här. 2. Ladda ner HiJackThis här. 3. Ladda ner AVG Free (om du inte redan har något annat virusskydd) här. 4. Ladda ner CCleaner här. 5. Ladda ner Spybot: S&D här. Installera inte TeaTimer. 6. Analysera med HiJackThis och ladda upp loggen på www.hijackthis.de 7. Sök igen med Spybot & Malwarebytes' Anti-Malware. 8. Sök igenom med AVG. 9. Kör CCleaner & CCleaners registry repair verktyg. 10. Rince and repeat tills du inte hittar något längre. Använd bara omformatering som sista utväg.
  19. Starcraft 2 och WoW är väl uppbyggda på samma grafikmotor? Tungt modifierade, givetvis.
  20. Garone

    Dödsstraff

    Jag antar att du syftar på mitt visningsnamn. Det tredje budordet lyder "du ska inte missbruka Herrens namn", Gud har tre delar, Fadern (Herren), Sonen samt Den Helige Anden. "Gud" tillhör just Herren då han är den största delen och från början den enda vilket han fortfarande är enligt de två andra kättande Abrahamistiska religionerna. Så det är helt okej att skämma ut sonens namn? :rolleyes: Jag har inget emot att bli övervakad av Maria. ;|
  21. Garone

    Dödsstraff

    Är det inte en hädelse att missbruka Jesus namn?
×
  • Skapa ny...