Hoppa till innehåll

Cyper

Medlem
  • Antal innehåll

    1416
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Umeå

Cyper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nej, alla klädesplagg bör behandlas likvärdigt. Det finns inget skäl att förbjuda specifikt religiösa plagg.
  2. Oj! Det är första gången jag skriver i denna forumdel på flera år. Leatherface existerar med största sannolikhet inte i San Andreas. Spelet släpptes 2004, det är sju år sedan - och om leatherface hade existerat hade det funnits ett riktigt bevis för detta vid det här laget. Men det finns inte. Suddiga filmer och photoshopade bilder räknas inte. Bigfoot finns inte heller vilket Rockstar games själva har uttalat. Därför bör man inte lyssna på människor som påstår att detta existerar. Det är en lögn. Intressant att människor här på forumet fortfarande frågar om leatherface och bigfoot hela sju år senare. Seglivande myter. EDIT: Jag lade ut en film på youtube för drygt fyra år sedan som innehåller de flesta myter och liknande som faktiskt existerar i spelet. För övrigt inspelat med en kamera, direkt på TVn, när jag spelar från min PS2. Det är med andra ord inte moddat.
  3. 1/10. För övrigt första inlägget jag skriver sedan 2008. B)
  4. Vad menar du? Att det är bra med krig?
  5. Nice. Jag och Love tränar varje vecka i hans dojo eller i skolans gymnastiksal gymnastiksalen är såklart bättre men dojon funkar^^

  6. Joo. Det är sant. Ska man träna ute vid den här årstiden är det mycket kläder som gäller. Själv har man så tur med en förening här i Umeå så det blir några inomhusträningar i veckan

  7. Det går framåt. Fast nu är det lite svårt att träna eftersom det är sånt skit väder.

  8. Hur i helskotta kan vissa här komma fram till att åldergränsen bör vara 11+?
  9. Hur går det med din pkträning då? :)

  10. Har eran riktiga film kommit ut? Såg trailern. Inget vidare må jag säga. Det första droppet fick mig nästan att stänga ner hela videon. Personen som gjorde det kontrollerar verkligen inte landningen samt att hans kropp rent fysiskt inte klarar av ett sådant högt dropp. Han skadade sin kropp oavsett om han kände det eller inte. Sedan när vi kommer till dom andra klippen är det någon som gör handspinning, eller vad det heter (har ingen koll på tricking/freerunning tekniker) vilket inte har något med pk alls att göra. Det är helt enkelt inte parkour just därför att det inte är att röra sig effektivt. Precis samma sak med volter. Så, med andra ord, det är freerunning och inte parkour. Det sista droppet var det samma sak med. För högt för okontrollerat för lite träning för att göra det. Ni bör inte hoppa alls det första året. Satsa på styrka, explosivitet, uthållighet, balans, och koordination. Förresten, om ni vill ha hjälp att komma igång så kan jag hjälpa er. Det är svårt från början. Inte rent tekniskt, men mentalt. Grunderna om parkour, vad det är, filosofin och sättet att träna. Skicka ett PM om ni är intresserade.
  11. Storyn är avklarat för rätt så länge sedan. Gick fort, trots att jag försöke hålla mig. Håller nu på med random characters och Assassin. Orkar däremot inte skaffa 100% med alla vänner eftersom procenten minskar så fort man avböjer något via mobilen. Har gjort klart Most Wanted i alla tre städer har bara 15 randombrott kvar. Little Jacobs drogleveranser är också klara. Har massor av stunthopp och flygande råttor kvar vilket lär ta väldigt lång tid att hitta eftersom jag inte använder mig av varken fusk eller kartor.
  12. Så trevligt, men använd ändå spoilertags spoilerh***. Okej? Det finns människor som inte klarat ut spelet och/eller inte gjort det du gjort.
  13. Vadå, enligt Alah så är detta rätt. s*tans, patetiska, j*vla människor. Där är ännu ett bevis på hur usla vi är. Alah är ingen j*vla Gud, han är precis som den alla andra Gudar; skapad av människan och trodd av människan.
×
  • Skapa ny...