Hoppa till innehåll

habit

Medlem
  • Antal innehåll

    8
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

habit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Sry men jag börjar bli trött på alla som frågar "Hur går man en cs bana?!?!?!??!!??!" och tror att det är jätteenkelt. Ska bara säga att om du vill göra en bana som de_dust, då har du inte liite att lära grabben. Titta på banorna som följer med i vmf format i SDK:en och lär dig därifrån efter att du kan baserna.
  2. Hmm jag vet inte men testa ätt skriva -dxlevel 80 i dina Launch options. Då startat DirectX 8 istället.
  3. För att kunna spawna alla grejjer som finns i Half-Life 2 så behöver du Half-Life 2. För alla Counter-Strike: Source vapen och raggdolls så behöver du Counter-Strike: Source. För att du ska kunna köra multiplayer, behöver du Half-Life 2: Deathmatch. Börjar det klarna nu?
  4. Jag hade själv detta problem. Också att det frös på många andra ställen i spelet. Efter att ha skummat igenom Steams forum så hittade jag -dxlevel 80. Högerklicka på Episode 1 och välj "Propeties". Tryck på "Set launch options..." och skriv -dxlevel 80 i rutan. Koden kommer att använda DirectX 8 itället för 9. Detta lösta alla mina frysproblem och crashar. Jag tror med säkerhet att det kommer funka för dig också! Du behöver inte tacka. :)
  5. Wooho! Nu börjar allt sättas ihop i min hjärna. Jag tror att j0hn är inne på rätt tråd. Half-Life 2 är så jädra coolt i bland :)
  6. Vill du fuska till dig en alien?! :D
  7. Vad tycker ni om The Sims 2 Studentliv då? :student: :student:
  8. Jag har också Studentliv! Den e skitbra!
×
  • Skapa ny...