Hoppa till innehåll

viko550

Medlem
  • Antal innehåll

    934
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    sverige

viko550's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. viko550

    Ps3 Slim Vs Ps3

    Den feta ser mer kraftfull än den slimade. Hellre fat än slim.
  2. Killzone 2 har bara fått 6-7/10 av svårighet. SOCOM är en av de svåraste.
  3. Det kan man faktiskt skaffa till datorn gratis.......
  4. Hur gammal har du skrivit att du är på nätet? Man ska skriva att man är minst 18 annars kan man nästan inte spela något alls online :/
  5. Även att Mirrors edge sålde så dåligt så ska ändå en fortsättning komma. Jag tycker själv att spelets story var bra men när man klarat ut det så tröttnar man.
  6. Hade samma problem förrut på SNN, men sen funkade det. Om du vill så får du adda mej på psn, så kan vi lira. jojjen21. Addar dig o ser om det går, ska skicka mail till supporten också.
  7. Tjena, det är så att jag precis köpt map pack 3, och varje gång jag går in online blir det: waiting for 1 more player..... Jag kommer alltså aldrig in i en match, alla andra zombie bannor funkar utmärkt utom denna. Någon med samma problem?
  8. Wtf?! Hur kan du ha laddat ner den och sen betala? Och vadå kod?
  9. Hittar inte clipper kommer bara fram clipp-er frisör xDOj sökte 1 min till hittade den :) Tack Kan man fixa så att den tar bild på ett speciellt område?
  10. Finns det något bra program som man kan ta screen shots med med valfri knapp till ex: F2? Som inte tar bort de tidigare screen shoten som till ex "print screen" gör. Jag vill fixa lite stop motions på datorn utan att behöva redigera efter varje kort.
  11. viko554 Spelar gärna gamla spel som cod 4 :)
  12. Men lol, det är något någon gjort själv, det kommer vara hemma gjorda stickers. Plus det är ingen man skaffar från ps store.
  13. Sony har snackat länge om en funktion som gör så att man kan ta ett foto/filma direkt i vilket spel som helst. Man ska typ trycka på PS knappen i mitten av handkontrollen och så ska det finnas ett alternativ typ Record/take screen shoot.
  14. viko550

    Hjälp Tack!

    Det här hände mig med. Blu-ray läsaren är paj. Har du en 40 GB? Då kommer du få en NY PS3 och det blir antingen en 60 eller en 80 GB. Jag fick en 60 GB.
  15. Det finns nya Trophies också! :)
×
  • Skapa ny...