Hoppa till innehåll

Staejjkarn

Medlem
  • Antal innehåll

    942
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    och med idag

Staejjkarn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Aa okej aa jag funderade på att ta default i BIOS men det är nog det enda jag har svårt för, för jag fattar inte så mycket i BIOS. Men jag får testa det. Dammsugit har jag gjort med extrem försiktighet.
  2. Staejjkarn

    Datan Dör!

    Tja det var ett tag sen jag var inloggad här nu men jag blir tvungen att få hjälp för det är så att min data dör när jag sätter igång den! Jag vetefan vad det är och det är det som gör mig så jävla arg. Jag formaterade om datan ganska mycket förut och tillslut så bara la datan av. Jag trodde att min hårddisk hade dött och det trodde min pappa också med så nu efter två månader utan data så har jag äntligen köpt en ny hårddisk som är aningen bättre än den förra. Så nu kopplade jag in den och tittade till så alla kablar satt rätt. Och nej inga stötar har förstört moderkortet eler nått. Men min data bara dör typ någon minut efter att BIOS har avslutat och kommit in på skärmen där jag ska börja formatera. Den bara lägger av liksom som att någon typ drar att elsladden från väggen. Mitt moderkort har typ som en liten skärm som visar två siffror eller bokstäver och jag tittade i manualen och såg vad siffrorna betydde, men saken är att moderkortet visar samma sak hela tiden tom. när burken fungerade. Jag kan omöjligt ha stött till något på datan eftersom den la av först bara sådär. Då startade jag om den och pröva igen och typ efter femte gången när den gjorde det så öppnade jag den och tittade, och jag kan ganska mycket om datorer men jag är inget superproffs, men jag hittade inge fel. Jag har inte lyft på processorfläkten och tittat till CPU:n för den är det väl inge fel på eller? Alla fläktar är inkopplade så inget blir överhettat heller, men endå så fortsätter den att lägga av.. Vad är felet tror ni? Jag har ine rört något eller ändrat något i BIOS.
  3. Staejjkarn

    Söker Spel

    Sagan Om Ringen Två Tornen Konungens Återkomst
  4. Okej, jag provar med att fråga en admin.
  5. Men det finns alltså inget sätt att sluta på bara vara utloggad eller?
  6. Jo jag vet att det funkar men det är forfarande jobbigt när jag får mail från nån/nått här på fuska.
  7. Jag undrar vart man ska klicka om man ska sluta på fuska.se. Är det bara att låta bli att vara inloggad eller finns det nått specielt som man ska göra eller är det en moderat som ska ta hand om det?
  8. Det varierar hela tiden för mig vad som är bäst men just nu så är det Dear God - Avenged Sevenfold
  9. Försök att göra en smoothie av det =D
  10. Hmm något spec. du gjort med datorn på sistonde?
  11. Blev så för mig när upplösningen inte var rätt och när min skärm var ny. Är det en ny skärm eller har du haft den ett tag?
  12. Staejjkarn

    Datorn E Död.

    Har du virusscannat den?
  13. Sörjde över att mitt gamecard tog slut och jag inte har deg :(
  14. Levla upp min nya Rogue som nu är 17 =D
×
  • Skapa ny...