Hoppa till innehåll

Kerby

Medlem
  • Antal innehåll

    452
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Kerby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. teil

    ska vi bli vener

  2. teil

    din mario fusk är grim:)

  3. Kerby

    Hjälp!

    Du kanske behöver stänga av det först med ctrl+alt+delete. Tryck processer och leta efter den där.
  4. Hej, jag behöver lite idéer av vad jag ska göra i PHP. Har tidigare gjort gästböcker, chatter, administrationspaneler. Det bästa jag gjort är en chatbot som lär sig att prata av vad folk skriver till den. Det var riktigt klurigt. Jag skulle vilja ha utmaningar som jag kan sitta och klura på. Någon som har några idéer? Tack.
  5. Hehe såg den här på en annan sida för två dagar sen. Den verkar sprida sig :P Jag var inte särskilt bra på det. 63 eller nåt. BTW: Kommer det mer än 3 rutor?
  6. En sån här hemsida kan man få riktiga pengar ifrån. Tror inte någon vill göra åt dig. Tar en tid. Jag kan inte göra en sån bra som du verkar tänka på.
  7. Har du servern på din dator eller har du satt upp koden på ett webbhotell?
  8. mysql_query("DELETE FROM accounts WHERE name='$kontonamn'"); Du menar typ så? *ändra accounts till namnet på din table *ändra name till namnet på kolumnen som kontonamnen är i *Ändra $kontonamn till variabeln i din PHP kod som håller det inloggade kontonamnet.
  9. Tack för alla tips. Glöm bara inte bort vad jag skrev i första inlägget. Simpelt men originellt. Tänk inte för stort :) En idé som skulle kunna bli stor, men simpel i början, är bra tex. Något som man kan utveckla.
  10. Snackar om warcraft nu, inte wow. Min kompis blev bannad från warcraft europe. Kan man köra på tex warcraft useast, hur gör man?
  11. Skulle vara roligt om det inte var så segt som alla andra spel. Jag menar inte att man ska kunna bygga upp en stad på en minut som äger alla, men att man alltid ska ha något att göra.
  12. Tack för tipsen. ZoZXZSSF: På din andra idé, ska man bo någon stans på en karta eller bara bo "någonstans" (som pimpland där man inte bor på en speciell plats)? Undrar bara hur du menade när du sa bygga upp en arme. Organism: Skulle gärna ha en mer originell idé. Fortsätt skriva tips, jag uppskattar dom. :)
  13. Ja, ett textbaserat/webbaserat tex travian/impusle/tribal wars/pimpland.
  14. Jag kör med google chrome, tycker den är smidig. Men jag röstade på firefox för jag tycker den har bättre funktioner.
  15. Finns ganska många ställen man kan hosta på, en bra adress kan man få med hjälp av en vidarekoppling. Själv gillar jag inte vidarekopplingar särskilt mycket men det duger till en hemsida :) Lycka till.
×
  • Skapa ny...