Hoppa till innehåll

Kerby

Medlem
  • Antal innehåll

    452
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Kerby

  1. Kerby

    Hjälp!

    Du kanske behöver stänga av det först med ctrl+alt+delete. Tryck processer och leta efter den där.
  2. Hej, jag behöver lite idéer av vad jag ska göra i PHP. Har tidigare gjort gästböcker, chatter, administrationspaneler. Det bästa jag gjort är en chatbot som lär sig att prata av vad folk skriver till den. Det var riktigt klurigt. Jag skulle vilja ha utmaningar som jag kan sitta och klura på. Någon som har några idéer? Tack.
  3. Hehe såg den här på en annan sida för två dagar sen. Den verkar sprida sig :P Jag var inte särskilt bra på det. 63 eller nåt. BTW: Kommer det mer än 3 rutor?
  4. En sån här hemsida kan man få riktiga pengar ifrån. Tror inte någon vill göra åt dig. Tar en tid. Jag kan inte göra en sån bra som du verkar tänka på.
  5. Har du servern på din dator eller har du satt upp koden på ett webbhotell?
  6. mysql_query("DELETE FROM accounts WHERE name='$kontonamn'"); Du menar typ så? *ändra accounts till namnet på din table *ändra name till namnet på kolumnen som kontonamnen är i *Ändra $kontonamn till variabeln i din PHP kod som håller det inloggade kontonamnet.
  7. Tack för alla tips. Glöm bara inte bort vad jag skrev i första inlägget. Simpelt men originellt. Tänk inte för stort :) En idé som skulle kunna bli stor, men simpel i början, är bra tex. Något som man kan utveckla.
  8. Snackar om warcraft nu, inte wow. Min kompis blev bannad från warcraft europe. Kan man köra på tex warcraft useast, hur gör man?
  9. Skulle vara roligt om det inte var så segt som alla andra spel. Jag menar inte att man ska kunna bygga upp en stad på en minut som äger alla, men att man alltid ska ha något att göra.
  10. Tack för tipsen. ZoZXZSSF: På din andra idé, ska man bo någon stans på en karta eller bara bo "någonstans" (som pimpland där man inte bor på en speciell plats)? Undrar bara hur du menade när du sa bygga upp en arme. Organism: Skulle gärna ha en mer originell idé. Fortsätt skriva tips, jag uppskattar dom. :)
  11. Ja, ett textbaserat/webbaserat tex travian/impusle/tribal wars/pimpland.
  12. Jag kör med google chrome, tycker den är smidig. Men jag röstade på firefox för jag tycker den har bättre funktioner.
  13. Finns ganska många ställen man kan hosta på, en bra adress kan man få med hjälp av en vidarekoppling. Själv gillar jag inte vidarekopplingar särskilt mycket men det duger till en hemsida :) Lycka till.
  14. Jag hade tänkt göra ett webbaserat spel och söker idéer till vad jag ska göra. Jag hade tänkt på något som liknar tribal wars/travian men en mer originell idé skulle vara roligare både att spela och skapa. Jag söker efter en originell simpel idé för att börja med, om det blir lyckat kan jag ju utveckla det så det blir mer avancerat senare. Så skriv dina idéer här så kanske jag tycker att någon av dom är bra. :)
  15. Fuska.se är ju ungefär ett spelforum (med lite annat smått och gott också), som du ser så har dom gjort forum för alla konsoler, du kan ju även göra ett forum med subforum för alla spel (som fuska.se) eller göra några forum för kända spel. EDIT: Om du inte redan har medlemmar så kanske du först borde göra ett tex cs forum och sätta in alla cs spelare, sen utöka det till andra spel också. Det är min osikt men jag vet inte om den är bra.
  16. Det var någon som hackade Nasa tex, och big bang projektet. Han som hackade nasa var bara 16 år. Han fick REJÄLT med trubbel, han var svensk :P
  17. Du kan testa nu, man kan registrera sig, men jag har inte gjort så mycket funktioner på den än. Dvs man kan inte göra så mycket saker på den just nu. Men du kan gärna göra ett account.
  18. Låter jättebra men jag är inte bra på sånt xD, men iaf. Kan du göra register page osv?? och design? jag har ju en register page. Vad menar du med design? Register sidan funkar inte för tillfället men ja fixar de nog inom en timme.
  19. Jag har börjat göra ett webbaserat spel med min brorsa som poängen är att reffa folk. Alltså skicka en länk till dom så dom joinar. Det här är första gången jag gör ett webbaserat spel. Jag hade tänkt att jag skulle göra så att man kan bygga en by med olika sorters hus och liknande. Då om nån som va bra på att rita hus kunde hjälpa mig skulle ja bli glad. Självklart kommer ni i credits. 1. Det ska finnas en bakgrund med lite träd, sten och en gruva. Liknande tribal wars, men inte riktigt. (Lägg inga hus på bakgrunden!) Bakgrunden ska vara 600x300 pixlar. 2. Det ska finnas ett tält, några vanliga hus (inte radhus :S), grillplats (kan va ganska liten), torg, typ ett main center/bas eller liknande(inte för avancerat). 3. och så några gubbar om nån kan göra. Det viktigaste är arbetare. Den ska ha ganska simpla och kanske smutsiga kläder. Det ska bara vara en bild av en arbetare. inte något rörligt. ca 32x64, behöver inte vara exakt. Ni kan posta bilder här eller skicka dom via epost ([email protected]) eller adda mig på msn å skicka. Ge gärna idéer också http://villagers.mine.nu
  20. Your score: 6 Vad fick du xbox?
  21. Själv använder jag hypercam. Väldigt bra program.
  22. han har rätt i några av dessa punktetr.som jag skev i pm för några dar sön bör du göra fler torn och göra dem olika.ingen skillnad på den gröna och gula typ.därför bör du fixa det. vad gäller fiender bör du kanske göra en ny sorts som skuter på tornen fast långsamt och sämre än tornen.vore en ide. Om du vill se skillnaden mellan dom, håll ner ctrl och håll musen över dom.
  23. Kerby

    The Movies

    Håller på att ladda ner The Movies nu. Ska se om det e bra :D
  24. Den rätta stavningen är Visual Basic. Från wikipedia: Alltså på Visual Basic 6.0 kan man även göra saker som har med internet att göra, tex en webläsare. Har väll du gjort i en annan tråd?
  25. Själv använder jag "hostrator". Välj inte en stark röd färg, bakgrunden ska vara en färg som är svag och som man itne behöver bry sig om så mycket, innehållet på sidan är det viktigaste. Om du vill göra en jättegrafisk sida, välj ändå INTE en starkfärgad bakgrund. I w3schools finns det väldigt mycket information om html och hurman gör saker. Med feedback så betyder det inte att man bara ska säga hur bra någonting är, det skulle vara bra om du motiverade ditt svar lite mer och berättade tex vad som skulle kunna bli bättre och vad som inte är bra.
×
  • Skapa ny...