Hoppa till innehåll

Procastinatio

Medlem
  • Antal innehåll

    90
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    jönköping

Procastinatio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ja stiles notar helt gratis. ja gör så att ja fiskar i karamja (fish level 86) så springe ja till stiles. ja har gjort så i nåra månader nu så jag har en massa miljoner nu. Bevis?
  2. Man kan spela fyra på samma konsol men då behöver man fyra kontroller. Nepp. Nazi Zombies är gjort så att man bara kan spela med 2 kontroller även hur många man har. Lite dåligt, men banorna är ju bra så det jämnar ut sig!
  3. Köpte den på blocket så jag får skylla mig själv fast den var oöpnad när jag köpte den.
  4. Alla sladdar är i och alla andra spel funkar :S Jag har provat att starta om och stänga av och sätta på :S
  5. OffT :Pouya det är Definitivt inte du som tänker när du skriver något... Du började skryta om att du fick torso när du var lvl 68 och Quatix sa att ingen brydde sig. Och då börjar du idiotiskt gnabba om att healer är enklast och bla. bla. bla. bla.. Ingen bryr sig om att du tror att du är så överbäst på det. Och arg för att man inte bryr sig? Är du 7 år eller? Och det är nog inte Pouya som ska tänka lite innan Han skriver... Så ja tänk lite innan DU skriver något..(och sluta kinka för guds skull) OnT: GL Hoppas det går bra. :D
  6. Jag köpte Wii först men jag blev rätt så trött på det efter 1 år ungefär :P Wii tycker jag är rätt så bra men det finns rätt så lite spel men rätt så många ändå. Grafiken på Wii är rätt så nerbantad om man jämför med t.ex. PS3 eller Xbox 360. Men det jag inte fattar är att alla skiljer grafik på spelkänsla.. Öhmmm är det inte meningen att grafiken är bättre för att man ska få en större spelkänsla?? Xbox har jag snäppet roligare spel och oftast längre, hållbarare spel.(Oblivion, Fallout 3 osv.) Och nej skivan går inte sönder om xboxet välter när det är på med en skiva i sig... Jag tycker så här: Wii- Rolig familje konsoll med rätt så många spel men rätt så nerbantad grafik Roligt med t.ex. Wii sports,Super Mario Galaxy,Wii Fit,Star Wars:Tfu Mycket roligare om man kan använda mycket mer än vad jag gjorde (1 gång per varannan vecka :P) Roliga Fantasy spel som Dragon Ballz,Mario serierna,Zelda osv. Köp om du vill ha en rolig,bra Fantasy konsoll som har lite färre spel men oftast lite grafik nerbantade roliga spel. Xbox- Beroende vilken "model" du vill köpa så är xbox antagligen billigare.(Var det när jag köpte det iallafall). Längre speltid (som stora RPG spel), mer spel än Wii, Lika bra spelkänsla som Wii: (Kom ihåg min mening) Att grafiken är bra gör det ju bättre spelkänsla men att dra fram och tillbaka med en rund "grej" på en xbox kontroll är ju inte lika roligt som att svinga hela kontrollen för att t.ex. spela golf. Bättre Multiplayer system (Xbox Live) MYCKET bättre RPG spel som Star Wars: Knight of the old republic,Oblivion,Morrowind,Fallout 3 Mer bättre FPS spel. Köp om du vill ha en prisvärd,bra,rolig konsoll som har kvallitets spel.
  7. Nepp den är inte repig eller något liknande :S Köpte spelet helt nytt. Vet du någon annat möjligt problem?
  8. Hej! Jag har nästan nyss köpt mitt Tiger Woods 10 men ibland bara fryser mitt xbox när jag använder det. Lite mer detaljerat: Först så startar jag upp xboxet (funkar perfekt) Sedan så hade jag gjort en ny "golfare" och tar load på min gamla. Men när den nästan är klart så fryser hela xboxet och jag kan inte göra någonting. Snälla hjälp om ni vet någonting! //Jedimaster55
  9. För att instalera spel på din HDD (Hard Disc Drive? om jag minns rätt)så först markerar du spelet på din Dashboard. (Bara välj det utan att starta det.) Sen trycker du på Y och sedan väljer Install to Hard Drive? Tror det var så jag gjorde.
  10. Mest överskattat är nog Halo 3 för det håller sig inte till Halo storyn alls. Sen har dom lagt till massa nya vapen och det är inte så cinematic längre... Men musiken är grym! Mest underskattat är nog The Elder scrolls III: Morrowind! Spelkännslan är enorm och det finns en GIGANTISK ö att utforska med Role Playing så det bara sjunger om det! Och desutom musiken! Youtube Morrowind Intro musik Men dock lite skuggat av Oblivion som inte alls var lika likt som Morrowind alls!
  11. Heh CrossFall nice comment! Annars kan man ju kolla upp det som sagt var.
  12. När man Minar så får man ju ibland Gems... Random events brukar man ju får IBLAND... :P Annars vet jag inte så mkt om det.
  13. Okej. Jag uppdaterar allt som poppar upp! "mer uppdateringar än den där som gör så att alla olika grejor blir i olika channels."= Xbox Live New Experience Glömde bara bort namnet.
  14. Ja den där Rs bloggen.

    Kanske ska börja med RS igen :P

×
  • Skapa ny...