Hoppa till innehåll

neVah

Medlem
  • Antal innehåll

    2198
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Marks kommun

neVah's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! På tiden att vi i As they Arrive fixar iordning vår Myspace sida nu, dock vill vi få det gjort för så billigt som möjligt. Helst gratis med andra ord. Såhär har vi tänkt oss http://img260.imageshack.us/img260/5716/asdiky.jpg Vi tar dock inte åt oss hela äran. Du får gärna göra reklam för dig själv, t.ex. "Layout made by x. [email protected]" vart du nu vill ha det. Vid eventuell fuska.se kåthet skickar jag gärna alla mina fm till den som gör det så snyggt som möjligt. Lägg till [email protected] för att få enskilda bilder skickade. Hoppas nu starkt på att här finns en CSS-pajk som skulle vilja hjälpa oss :) Tack för förhand / As they Arrive
  2. Undrar om någon har en HoN beta-key/Hon-acc över, och har lust att ge bort? Kan lägga till 2-300 fuskamynt om så behövs:)
  3. När du tankar 1 target kör du bara på med maul + mangle, maul + laceratex5 etc.
  4. Ser väldigt nice ut, bra gjort tkr jag admin :) Blir till att köpa fuskavip på dirren för mej =)
  5. Hardcore superstar, All that remains, Sonic syndicate, 36 crazyfists, gwen stacy, poison the well, deadlock, och några mer som jag inte kommer på för tillfället :)
  6. Är det så att du fortfarande vill köpa ett acc så råkar jag ha ett till salu :)
  7. neVah

    Ipred - Msn

    all delning av upphovsrättsskyddat material är olagligt, spelar ingen roll hur du delar.
  8. 2. - Det har du rätt i. 3. Tiderna förändras och alla är olika. Get used to it.
  9. Det är ett öppet forum. Vill du ha din diskussion för dej själv så bör du föra den via pm. Dessutom försöker vi inte spela tuffa utan vi försöker bara få dig att inse hur idiotisk du är. Jag gissar på att du är en komplett insnöad köttbit som hatar en person som framför sina åsikter. Du har också varit 11 bara så du vet. Ingen är perfekt. Förväntar mej ett moget svar av en mogen(?) person.
  10. Snälla, stick härifrån. Du verkar inte fatta poängen..Du och ett flertal personer heter typ "xbox360" "xboxboy" och annat skit.. Därför ville jag reta genom att heta något lite annorlunda. Och så ville jag reta trådskaparen genom att skriva som dom flesta p1-12 skriver.. Det är du som ska hålla käften och sluta skriva skit.. du är inte något mer än en liten plutt som sitter brevid sitt lilla ikea skrivbord och skriver trams på din 98'a.. Nu vare ett riktigt bra tag sedan jag loggade in senast.. Sedan när är det pluttaktigt att sitta framför sitt ikea skrivbord din insnöade köttbit? Det gör jag själv och jag vet att flera miljoner människor gör det.
  11. Ironit överflödar. fjant. Det var kul för 30 gånger sedan. Sånt är drygt x) Skrev 16 sidor på ett religionsarbete ang. Jehovas Vittnen förra terminen och fick bara g+ xD Varför ska den in till skolverket? :o Det ahr jag inte hört någe om?
  12. Japp. Nu är skiten gjord (: Vilken uppgift valde ni och hur tror ni det gick? Förväntar mig även resultatet när proven är rättade ^^ Själv valde jag att skriva debattartikeln. Gick ganska bra tror jag faktiskt. hoppas på vg+.
  13. neVah

    Keps

    Palla kolla på datumet när tråden skapades när den ligger på forumets förstasida? ><
×
  • Skapa ny...