Hoppa till innehåll

NossLoad

Medlem
  • Antal innehåll

    891
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

NossLoad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hmm, konstigt Ska söka vidare och se om jag hittar något :) __________ Hittade något! Vad har du för grafik kort? Läste att några ATI kort inte ville köra GTA IV. HD 4870 med 1,024 MB HD 4850 HD 3870 HD 3850. Jag har ett ATI Radeon HD 4870 X2. Dock har jag kört GTA IV med samma hårdvara innan jag formaterade om.
  2. Jag har redan både installerat .NET Framework och senaste drivrutinerna till mitt grafik kort.
  3. Jag har nyligen formaterat om min hårddisk och idag tänkte jag lira GTA IV så jag började installera det. Installationen gick bra men när jag skulle starta spelet så kraschade det. Innan jag formaterade om datorn så kunde jag installera det och spela. Det var inga problem. Jag har absolut ingen aning vad som hänt sedan jag formaterade om datorn. Jag har Vista Ultimate 64x. [EDIT] Jag provat att starta båda LaunchGTAIV.exe och GTAIV.exe som administratör men det kraschar fortfarande. Jag slängde ihop en bild av problemet i paint. Jag kunde visst inte screenshota hela skärmen så jag tog två stycken screenshots och satte ihop dem till en bild. http://www.imgdumper.nl/uploads2/4a5b9e2ed3520/4a5b9e2ec42f1-pictures.jpg
  4. För det första så har inte GMod 11 kommit ut och Garry själv sade på facepunch communityn att han inte kommer göra ett till GMod spel. Däremot har det gjorts en hel del uppdateringar så som GMod 2007 (Som många kallar GMod 11). Det är även en ny stor uppdatering på gång. Den är just nu i öppen beta. En ny spawnmenu? Nej, det är ingen skillnad. Nytt innehåll är ju en självklarhet eftersom det kommit en hel del spel sen GMod 10 släpptes och jag förmodar att du inte spelat på ett tag. De videos du har tittat på kan även ha blivit filmade av personer med addons så som, PHX3, SBMP och så vidare. Sen finns det ju även så kallade "derma skins" som ändrar färgerna på alla derma applikationer (Bland annat spawnmenyn). De som filmade kanske använde ett eget sådant?
  5. Sökte lite på google. Hade visst fått för mig att Pawn var på något vänster en annan modifikations 'motor'. Aja, då har du väl mer rätt än mig antar jag. Varför behöver du svenska plugins? Jag menar, ska du bara ha ett MOTD plugin eller medelanden som visas var X sekund? Det kan isåfall istället göras med filer som innehåller vad det ska stå.
  6. Pawn och AMXX råkar alltså bara ha samma namn? Är det vad du menar? Du har visst ingen aning om hur AMXX och Pawn funkar. Vad spelar det för roll ifall din kodare kan svenska eller inte? Förstår du inte engelska eller? Det står ju "P14" på din profil.
  7. Va? En AMXX Pawn kodare? Vad är det, eller? Antingen kodar man Pawn eller AMXX, inte AMXX Pawn. By the way, var det inte du som skulle lära dig koda AMXX? Ska du lära dig det så kan du ju inte säga till andra att göra allt åt dig så fort du stöter på problem. Men aja, vill du ha en kodare så kan du ju alltid fråga på det officiella AMXX forumet. Jag antar att du lättast hittar någon där.
  8. Eftersom vi nu är 5st medlemmar så har jag nu köpt grupp paketet och bjudit in er alla till gruppen.
  9. Okej, jag lade till dig i medlemslistan. En till medlem och sen så köper jag ett grupp paket.
  10. Du har en poäng där. Även om programmen är skrivna under "grafisk skapelse och modifiering" så får jag väl lägga till C++ i dialekt/språk listan ändå.
  11. Ja, det räcker med HL2:DM. Du kan spela Garry's Mod så länge du har ett spel som använder Source Engine.
  12. Processor: Intel i7 920 @ 2.66Ghz Grafikkort: ATI Radeon HD 4870 X2 Operative System: Vista Ultimate x64 RAM-minne: 3x 2GB DDR3 Ljudkort: ATI HDMI Audio Moderkort: GA-EX58-EXTREME Hårddiskar: 1TB & 150GB
  13. Modifierarna Vad är gruppen Modiferarna? Det är en grupp som kommer diskutera modifiering utav spel och även grafisk skapelse. Vilka programmerings dialekter planeras att diskuteras i gruppen? I nuläget så planerar vi att diskutera: * Lua (Garry's Mod) * AMXX (Counter-Strike: Source, Team Fortress 2, Day of Defeat: Source) * Pawno (Grand Theft Auto: San Andreas Multiplayer) * C++ (Source Engine) Kommer ni diskutera grafisk skapelse och modifiering? Ja, det kommer vi. Vi kommer diskutera modifiering och skapelse som rör programmen: * Source SDK (Alla spel i OrangeBox och Half-Life 2: Episode One) * CryTek SandBox 2 (Crysis) * FarCry 2 Map Editor (FarCry 2) * Garden of Eden Creation Kit (Fallout 3) Vad söker ni för sorts personer? Vi accepterar vem som helst som medlem, även de som inte har någon alls kunskap när det gäller spel modifiering, dock går personer med kunskap inom ämnet före. Kan jag som helt ny person inom spel modifiering gå med i eran grupp och lära mig att modifiera spel? Ja, det kan du. Vi planerar att skriva guider och hjälpa de som behöver hjälp. Varför använder ni inte bara forumet "Grafik & Programmering"? Grafik & Programmering forumet är till för alla och det leder till mer onödiga inlägg och trådar än vad den här gruppen planeras att innehålla. I gruppen kommer du även slippa allt som inte handlar om spel modifiering. Vi diskuterar till exempel inte program så som Photoshop, GIMP, Flash och så vidare. Vi diskuterar heller inte C++, VB eller några webbaserade programmerings språk så som PHP, ASP, HTML och CSS. Jag vill gå med i gruppen så fort den skapas. Vad ska jag göra? Skriv ett inlägg eller skicka ett PM till mig om det. Om du har kunskap eller inte inom äment vill jag också gärna få reda på. Skrivs erat namn upp på listan nedanför så har ni blivit accepterade. Medlemmar: NossLoad - Skaparen utav gruppen. Husko - Medlem Raeven - Medlem Vitdom - Medlem Planin - Medlem GRUPPEN HAR SKAPATS OBSERVERA! Jag var osäker i vilket forum jag skulle lägga tråden i, Grafik & Programmering eller Fuska.se.
  14. Jag har för mig att den absolut första spelkonsolen jag spelade på var Sega Mega Drive, men jag är inte säker.
  15. Det var ett tag sen jag höll på med photoshop så jag kan inte detaljerna men det är delvis som han säger, "DET ÄR GUBBEN SOM GÖR EFFECKTERNA". Rätta mig om jag har fel, men är det inte så att man lägger in ett objekt i din bild. När du gjort det så kopierar du objekter och klistrar in det igen. Kopian blurrar du och kopierar och klitsrar in. Eftersom du vill att objektet ska 'smälta' in i 'effekten' så måste du sudda kanterna utav första objektet med antingen 25% eller 65% 'genomskinlighet' (Kom varken på ordet eller den rätta summan.). Ja, ungefär så går det till.
×
  • Skapa ny...