Hoppa till innehåll

Meteora97

Medlem
  • Antal innehåll

    32
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Meteora97's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag skulle tycka det var fränt om GTA V utspelade sig iden namnlösa stan i GTA 2. Fast den stan ska vara Carcer City i Manhunt som också är av Rockstar Games, den är omtalad i GTA IV ex. kolla i polisregistret på internet så ser du att några kommer från Carcer City. Vissa som blir påkörda skriker: You drive like you came from Carcer City!!! Också ska man kunna åka bil till Liberty City, Vice City och San Andreas, med 30 (Verkliga) minuter motorväg emellan.
  2. Hydra är fan omöjlig att få ut ur hangaren där den spawnar efter "Vertical Bird"- uppdraget, VTOL-funktionen gör den omöjlig att köra ut, när man väl fått ut den så får man inte stopp på skiten, jag åkte in över Area 69 och blev nerskjuten. :lol:
  3. Välj din favorit Ozzy Osbourne-låt! Skriv namn och album och lägg upp en länk var man kan höra låten. (Black Sabbath-låtar räknas inte) Facing Hell från Down to Earth. :evil: OH YEAH!
  4. Kom ihåg när jag blev skjuten av en snut i TBoGT, jag hade sktilite liv kvar så jag dog. Men jag hade en shotgun i handen som sköt när jag föll i backen, så ser jag snuten som sköt faller ihop och dör! Han blev träffad av en förlupen salva shotgunkulor.
  5. 1 uppdrag och 1 random person :)
  6. Ha! Att jag inte tänkte på det direkt! Kan man få Alzheimers innan 20?! :rolleyes:
  7. Jamen ge fan i gratis och tala om var jag kan modda spelet!!!!
  8. Hitta en jäkligt kul sak, far ut med Roman, (Vad spelar ingen roll) spring upp i Playboy X loft, kuta som fasicken och hoppa till byggnaden intill, kolla sen på Roman! LOL!
  9. Hej! Nån som vet hur jag kan gratis modda mit gta 4 till xbox 360 utan att ladda ner en massa program som kostar pengar. Om nån vet så SVARA!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. Kanske en 150-200 fordon, vill ha tillbaks följande: 1: Regina. 2: Gamla Banshee. 3: Hermes. 4: Kuruma. 5: Civil Buffalo. 6: Gamla Patriot. 7: DeLuxo. 8: Polisbilarna som fanns i Las Venturas, 80-talets polisbilar var mycket vackrare. 9: Glendale. 10: Savannah. 11: Tank. 12: Stora jetplan, jumbojetar. 13: Cyklar. 14: Traktorer. 15: Spökbilar, fast inte som San Andreas, mordiska som vill döda en!
  11. Skulle va najs om man spelade i USA och Kanada, med omnejd som typ Hawaii och grönland (Det ligger ju så nära Kanada) Också ska det vara easter eggs som typ gömda grottor och kanske en svävarplatta med ett hopp på typ två mil upp i luften, fatta vad fucked up ens bil ska bli hoppa ner där! Och om man åker för långt in i ingenstans typ i en skog, berg eller öknen, så försvinner kartan och man kan inte kolla i startmenyn, man är vilse! Man ska kunna bomba städer! Typ om jag släpper en bomb över Vice City så blir det helt dött där i 10-20 verkliga minuter! Inte en kotte! Och om man går vilse i en skog så blir det läskiga ljud och allt blir dimmigt! Så kan man se läskiga gestalter gå förbi och djävulska skratt! Och spökbilar!!!!
  12. 1: Skaffa en fet SUV, sen försöker du ramma andra bilar från sidan, om ett tag så kommer gatorna att se ut som en katastroffilm! 2: Gå till andra huset (Det som man får när första lägenheten brinner upp) Mittemot där står ett psykfall och svamlar om himmel och helvete (Bokstavligt talat. 3: Gå till huset ovanstående, hoppa upp på garderoben där, om inget häder första gången, försök igen några gånger, sedan får du en överraskning! OBS! Hoppa bara upp från sidan. 4: Gå till Playboy X loft, döda en eller två poliser på gatan, sedan flyr du upp i lägenheten, stå sedan och snipa poliser på marken! Dom kutar runt yra höns! 5: Skjut med RPG i marken, och se hur högt och långt du flyger. Du kommer dock dö... 6: Hoppa ut framför en bil med SMG, RPG, shotgun, pistol eller automatgevär, tryck på avtryckaren när du blivit påkörd och håll in! 7: Ordna trafikkaos på nån motorväg! 8: Ordna trafikkoas på nån motorväg, sen spränger du skiten! 9: Slå på alla taxibilar du ser! (Inte med basebollträ, för att undvika polis) 10: stå och Snipa på en byggnad där poliserna inte kommer åt dig!
  13. 21 kHz, shit tror min skalle sprängdes! :cry:
  14. Stort Metallica-fan! Men Master of puppets får mig att tänka på atombomber och världens undergång, :huh: PGA att jag lyssnade på den när jag läste om Hiroshima. KATABLAMM!!!!
×
  • Skapa ny...