Hoppa till innehåll

kattus

Medlem
  • Antal innehåll

    745
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    5

kattus vann senast dagen på 22 Januari 2014

kattus hade det mest gillade innehållet!

3 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Uppsala

Senaste profilbesökare

Det senaste besökarblocket är inaktiverat och visas inte för andra användare.

kattus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Community anseende

  1. Primärt en Lenovo ThinkPad X220, men har ett par till liggandes IBM ThinkPad T42 Lenovo ThinkPad X60 Tablet Lenovo ThinkPad T61p ASUS Eee-PC 1001PX
  2. Från vad jag läst är det explorer som krashar, och enda "lösningen" verkar vara att göra ett nytt konto på datorn, om du inte orkar/vill göra det bör det gå att öppna Aktivitetshanteraren (Ctrl+Shift+Esc), trycka på Arkiv och Kör (eller vad det kan tänkas stå) och starta explorer.exe
  3. När man bytt mail och klickat spara så skickas man direkt till "Ledsen, du har inte tillstånd att göra detta!" och att jag inte har tillstånd att besöka forumet. Vore det inte trevligare med ett meddelande som säger att jag måste kolla emailen? Sen var jag även tvungen att logga ut manuellt för att kunna använda aktiveringen i mailet. Eventuellt orelaterat så blev jag utloggad ett par gånger efter jag ändrat emailen och loggat in, fick alltså logga in typ 5 gånger för att fortsätta vara inloggad.
  4. Båda? Fanta annars :P Gillar krigsspel?
  5. 177cm (senast jag kollade) Gillar du äppelcider?
  6. Beskriv gärna hur den buggar, själv så kan jag inte hitta något fel på den iaf.
  7. Men herregud kom med lite vettigt innehåll istället. Att du fick en blåskärm av mobilt bredband beror nog mest på att du använder Windows, och att det inte är så himla stabilt alla gånger, alternativt att tillverkaren suger på att göra drivrutiner. Strålning? Ge dig, varenda jävel idag har en telefon, att du skulle använda ett trådlöst bredband skulle inte göra ett piss i statistiken, och tvivlar på att du dör av strålningen även om varenda kotte i din närvaro skulle köra med trådlöst bredband. Teckningen har du delvis rätt i, men det blir allt bättre, inte tusan blir det sämre åtminstone.
  8. Var får dig att tro att Linux skulle vara annorlunda?
  9. kattus

    Ditt Skrivbord!

    Tråkig som alltid, casualfaggar med Unity och animebakgrund
  10. Bygger en gigantisk mobtrap i Minecraft (den gamla typen, där loot är i fokus)
  11. Kan även rekommendera SimpleScreenRecorder, som trots namnet har ganska avancerade funktioner och kan spela in i många format.
×
  • Skapa ny...