Hoppa till innehåll

Teofusk

Medlem
  • Antal innehåll

    31
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Teofusk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Det är ju ungefär likadant med alla konsoller.. Kom ju typ ut 3 olika gba's t.ex. DSi till 3DS är typ som GBC till GBA eller något liknande. Inte allsssssss. GBA är en ny konsol som kräver GBA spel. Du kan inte spela GBA spel på en GBC för det är olika konsoller MEN du kan spela samma spel på en Original DS som du kan på en DSi XL för det är samma konsol, bara lite uppdaterad! Men 3DS är inte samma konsolserie som övriga DS. Det har Nintendo sagt hela tiden.
  2. Teofusk

    Monarki

    ok nu kan jag inte det här så bra, men får inte kungen sina pengar av skattebetalarna också? :huh: Inte bara! Sveriges kungligheter snodde någon miljon från tyskland under 30 åriga kriget och har förvaltat det bra!Men jag håller med om att det är skit med monarkin. Borde avskaffas direkt! Kungen skakar hand, åker på semester (som lustigt nog kallas stadsbesök) och ger kvällstidningarna och skvallertidningarna löpsedlar. Någon här som vill ge mej 12 kronor och få resten av Sveriges befolkning att gå med på det för att jag är barn till min pappa? Säg bara till, jag skulle bli överlycklig! Håller med Mezox!
  3. Jag börjar spara redan nu så jag kommer köpa så fort det kommer ut!
  4. Hur då? Mer precis förstås! Men wii är 4 år gammal och move är helt nytt, så vänta med att säga något om att move är bättre.
  5. Du kan väl byta till WEP tillfälligt, och när du laddat ner t.e.x. eventen kan du byta tillbaka till WPA. Det gör jag och det är inga problem.
  6. Jag har samma problem! Väger 3/4 av normalvikten! Finns inget att göra åt. Din kropp är säkert vid det här laget van vid att väga lite! Jag äter nästan hälften av all mat hemma, men det funkar inte.
  7. Teofusk

    Vitsar

    Hur många norska hjärnor behövs för att skapa en normalsmart människa? Svar: Det går inte att räkna ut för vad man än tar gånger noll blir noll! Har ni förresten hört om den norska miljonären som hyrde helikopter för att slippa köpa liftkort?
  8. Klara allt på 35 timmars speltid utan hjälp, bara att fylla pokédexen kvar!
  9. Han får pengar gratis, låter kronprinsessan få nästan hela hagaparken (en av stockholms finaste parker), ska likna en av folket men får inte ens bli kallad "du"! Förlorar inte kungaplatsen före det att han själv väljer det! En president måste sköta sig bra för att vara "inflytelserik" i 4 år till. Det är bättre om en som skaffat sig utbildning för att få platsen en en som får utbildning för att klara jobbet som han/hon föds till! Helt otroligt att 57 procent tycker det är bra. Knäppt!
  10. det heter hypernervoKUSTISKAdiafragmakontravibrationer
  11. Kolla på: http://www.youtube.com/watch?v=ezH4tcpTPqA
  12. Skaffa lite! Det är mycket bättre och klarar GBA och T.ex. Guitar hero.
  13. Det var min kompis. Jag frågade varför och han sa att han skrivit fel. Jag vet inte hur!
  14. Får inte fram bana 6 på world 8 på New super mario bros till wii. Har tagit alla stra pengar på alla banor och även på world 9. Kan ej öppna den sista bana på world 9 eftersom jag ej får fram bana 6 på world 8. Mvh Dennison Fel forum. Du menar Wii såklart! Titta bara på youtube!
  15. Vilken är din bästa/favoritpokémon? Min bästa och favorit är: Empoleon Lv: 100 HP: 328 Attack: 222 Defense: 224 Sp. Atk: 273 Sp. Def: 243 Speed: 164 Bashful nature Attacker: Earthquake: PP 16 Surf: PP 24 Drill Peck: PP 32 Hydro Pump: PP 8 Medaljer: Effort Ribbon Sinnoh Champ Ribbon Cool Ribbon Cool Ribbon Great Beauty Ribbon Alert Ribbon Smile Ribbon Gorgeous Ribbon Royal Ribbon Gorgeous Royal Ribbon Footprint Ribbon
×
  • Skapa ny...