Hoppa till innehåll

SuperNintendo

Medlem
  • Antal innehåll

    14
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Halland

SuperNintendo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hej! Jag kan hjälpa till med att fixa ljudeffekter. Jag postar ljudfiler i .wav format. Car_Crash.wav Car_Skid.wav Cash_Register.wav Coin.wav Dood_Bang.wav Door_Shut.wav Explosion.wav Fire.wav Heavy_Rain.wav Machine_Gun.wav Motorcykle.wav Punch.wav Rain.wav Waterfall.wav Zipper.wav
  2. Jag skulle tro att det är värt cirka 1500 kronor :) .
  3. Lite Java grundar.
  4. SuperNintendo

    Hjälp

    Ser ut som att spelet har kraschat. B)
  5. SuperNintendo

    Virus!

    Jag såg att du hade fått en trojan.downloader. Tracking cookies är inte farliga men trojan.downloaders är det. B)
  6. Jag har också 2 hårdiskar i min dator ock cdisken har 25 gb och d-disken har 123 gb. Jag Zr samma problem och jag brukar köra disk-defragmenteraren. :cool:
  7. B) Min mammas dator har haft något som kallas "Security Tool" och bakgrunden blev helt svart och det var inga ikoner på skrivbordet. Security Tool är ett så kallat "spyware program" som man kan få av trojanska hästar. Det kan börja med att det kommer en falsk varning t.ex: Found 48 infections. Det hela tiden varningar. Det kommer även frågor om man ska aktivera Security Tool. Security Tool blockerar alla funktioner i Windows om man klickar på aktivera. Min mammas särbo hadde också det ock han klickade på aktivera och då kom tre irriterande fönster upp som inte går att stänga, flytta eller minimera. Det finns ett program som heter "Malware Bytes" som kan ta bort Security Tool. Tyvvär vet jag inte var man kan ladda ner det.
  8. Jag har lyckats hoppa över stången men det händer inget särskilt man behöver bara gå år vänster. :D
  9. Du kan prova att ta ett suddgummi och dra det mot chipen i spelkasseten för då rengörs chippen. :D
  10. Gamla konsoller som inte har varit igång länga är ofta i lite dvala. Du kan behöva rucka på sladdarna, Dra i och ur kasseten och stänga av och på konsollen. Har själv haft de problemet med mitt snes.
  11. Det fins ett fåtal butiker som håller på med retro handel. Till exempel BackList i halmstad holler på med retro handel har själv köp en konsol där för 1500 kr. Han säljer snes handkontroller. <_<
  12. Jag tror att du skulle kunna ta 5500 minst. :D
  13. Jag tror det är vär cirka 6000 kr :D
  14. Det är ett systemfel. Den tekniska beteckningen är: E74. Kretsen kan slås ut av: överhettning, att xboxet står i ett för litet rum och därför inte får någon luft och därför bräns moderkortet sönder. B)
×
  • Skapa ny...