Grand Theft Auto (GTA) V (5)

Så här höjer du stats online

Till:
Xbox 360 PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox One Ett kort tips på hur man höjer sin spelares stats i GTA V (online)

Stamina: Köp en cykel, vilken som helst och cykla runt med den i Los Santos. Det ökar dina Stamina stats lite grann för varje tramptag du tar.

Shooting: Gå till en Ammunition med en shooting range och öva helt enkelt på tavlorna. Du kan även gå runt på gatorna och skjuta på folk och poliser för att höja dina stats.

Strenght: Kör armbrytning mot dina vänner, eller gå runt och slå på folk. För varje slag går din mätare upp 1%, så om du dödar 100 personer så borde den gå upp i max.

Stealth: Gå runt i stealth mode (tryck på vänstra spaken) och döda folk i stealth mode. För varje 45 meter du går så går din stealth bar upp 1%.

Flying: Kör flygplans race eller flyg bara runt i flygplan fritt.

Driving: Kör vanliga races eller åk runt på gatorna. Man behöver inte anstränga sig så mycket för att höja Driving statsen eftersom att man ändå åker lite hela tiden.

Mer från detta spel

Om detta fusk

Senast uppdaterat:
december 2014

Tack till:
admin, rammeehh.

Hjälp oss!

Ser du något stavfel eller vet du om något fusk som fattas i texten? Eller kanske känner du för att snygga till sidan lite? Hjälp oss genom att skicka in en ändring av fusket.

Behöver du hjälp?

Sitter du fast i spelet och vet inte hur du kommer vidare? Eller förstår du inte hur fusket fungerar? Ställ en fråga i vårt spelforum:

Reklam i rampljuset

Behöver du låna pengar?

Då har vi på Fuska nu en sida där du snabbt och enkelt kan jämföra lån efter effektiv ränta och välja det billigaste och bästa lånet för dig.

Gå till vår sida: Låna pengar och börja jämföra lån.