Hoppa till innehåll

Randomizer

Medlem
  • Antal innehåll

    47
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Randomizer

  1. Skriver hon otrevligt till dig?Fan vad synd.. Till mig är hon alltid trevlig! Här är ett exempel på ett PM från kära Draghon!
  2. Skriv en bok. Varför skriver du inte en bok?
  3. Det här proxy skyddet är rent ut sagt bara irriterande. Jag förstår varför det finns, för att hålla bort bannade avskum, yeah right. De hittar ändå sätt att komma tillbaks, men vi som sitter på olika VPNer för att skydda oss från otrevliga myndigheter får all skit. Jag kommer inte åt hemsidan med anonine, och tack vare detta behöver jag disconnecta, vilket som gör att det tar 2 min att återfå internet. Så, om du admin har några känslor överhuvudtaget, fixar du detta. TACK!
  4. Varför accepterar du ej friend requests på facebook?
  5. Varför är du så fruktansvärt anonym av dig?
  6. Du vet att alla bybor är släktingar? Förespråkar du incest? Sjuke fan. Det går inte obviously! (Skulle du vilja skaffa barn med en syster? Nej trodde inte det).
  7. Vi kan få pengar av dig när vi levererar cykeln. Vi vill dock ha 40 spänn extra för att vi fixar detta.
  8. Antingen i helgen eller nästa vecka. Vi har inte riktigt bestämt oss då vi kanske ska steka runt på stureplan några dagar innan turneringen också.
  9. Det är din lyckodag grabben! Jag och brorsan ska köra förbi Linköping till Stockholm för att delta i en poker turnering. För en liten slant kan vi ta oss besväret att frakta den till dig.
  10. Sådär är det för många. Jag är i samma ålder som dig och har precis samma problem. Men men, blir bättre och bättre ju äldre jag blir. För några år sedan vågade jag knappt prata med någon förutom mina närmaste polare.
  11. Nä, bra det. Låt bli eller gå in i en väldigt djup depression. Gillar du mig?
  12. Popcorn är fett najs, igår åt jag övergoda popcorn hos en polare! <3 Nästa person ska skriva om.. Fragbite.
  13. Det här är ett test. Det här är en tråd helt utan syfte, vill bara se hur lång tid det tar för den att försvinna. Tjarå!
  14. Varför var det onödigt? Han undrade vad Dave37 gör när han inte är på fuska och jag svarade. Jag känner davve, och det där är vad han gör. Ta inte det negativt.
  15. Då sitter han och nötar minecraft, alt försöker tänka ut en plan över hur han ska rädda planeten.
  16. För att du är badass som läser om seriemördare. Du borde låsas in.
  17. Bara för att du är
  18. Va? Det är mer troligt att fuska blir mer aktivit när 3 aktiva medlemmar slutar posta fattar du väl? Bevisar det med matte: AM-3=x/2; x/2=57 Så, svårt var det. Gör om, gör rätt. Som sagt, lycka till med ert experiment. Much love!
  19. De tror att de är viktiga, de är så Dave37 fungerar. Uppmärksamhetshora så sjukt hårt.WASD är söt däremot. Davve: De p12orna är fortfarande här för WASD jo. Alla förutom jag är här för att WASD hänger här. Men det är ändå en bra idé ni har på G grabbar. Much love, much love.
  20. Nej, det gör dem defintivt inte. Dock är det så att ifall WASD skulle lämna skulle det bli rätt oaktivt, då det hänger en massa p12or här som endast är här för att WASD är här.
  21. Det är förvisso helt orelevant, men min setup är awesome? Fan snackar du om? Tar BF3 på ultra, 1920x1080 med 90fps under strid med 64spelare, annars ligger den alltid över 100. Helt underbar är den. WASD: Aja, lycka till då.
  22. Vad tror ni ska hända? Ni två gör inte fuska om det är vad ni har fått för er. Oj. förlåt rambo. Slå mig inte :(:(Jag är lite mainstream och följer trenden att visa sin hårdvara i signaturen.
×
  • Skapa ny...