Hoppa till innehåll

Asken59

Medlem
  • Antal innehåll

    23
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Asken59

  1. Grand Theft Auto Episodes From Liberty City. Köpte om det på steam ;)
  2. Sitter och nötar wall of flesh och försöker skaffa alla nya saker i senaste uppdateringen av Terraria.
  3. Började precis köra som Trevor, älskar honom! Fast jag hoppas att jag hinner klara storyn innan multiplayers släpps
  4. Tänkte vänta för pc versionen, men tänkte "what the hell" och köpte det för ps3
  5. Asken59

    Ditt Skrivbord!

    Skrivbord (mac) :
  6. Har sett många såna i mina världar, tror inte det är herobrine. (lol) Jag brukar åter upp bygga väggarna så det ser ut som ett rum, brukar bosätta mig där då. :)
  7. Deadmau5 - Ghosts 'n' stuff
  8. Hej jag bara undrade om ni har ett minne från Battlefield 3 ni skulle vilja dela med er! Det måste inte vara bra minnen. Men det kan vara episka minnen också :) Ett dåligt minne jag har var när jag följde efter en fiende jätte långt med kniv. Han stannade för att ta över en bas och då gick jag fram till han skulle precis sätta kniven i han! Men då spawnade det en noob från min squad på mig och döda mig samtidigt som han dödade fienden bara för att få en kill :/ . Sen det episka minnet var när jag sköt ner ett jet med tank :) och det andra var när jag sköt ner en helikopter med en vanlig RPG-7.
  9. Hej jag undrade om någon vill komma på min server om jag köper server tid. Om någon vill så kommer jag lägga upp datumet på match dagen och lösenordet. Men jag tror det ska bli en lek/tricks server. Annars så kommer jag hyra en server åt mina kompisar (vi är bara 4st). :)
  10. hej jag undrar hur man får first person på AC revelations? jag vet att det går för det finns inställningar för det men jag vet inte hur man slår på det... lite hjälp skulle vara sjyst! :) och en till fråga : hur dropar man vapen? alltså typ slänger dem elr nåt. har ett vapen jag inte vill ha
  11. nu kom 1.2.2 updateringen så jag raderade alla mina mod men jag tror inte jag ska ladda ner något mod mer tror jag. gillar minecraft som det är :D
  12. ok ja den här patchen kommer bli bra spelar på den just nu :D
  13. Hej här kan ni skriva vad ni tycker och tänker och allt möjligt om Minecraft 1.2.3! kör det just nu och dem har lagt till allt möjligt som exempel: katter och en ny lvl höjd(gammla: 128 nya:256) och nya saker och blocks och iron golems! titta på trailern på ja här är alltså det offeciela forumet för Minecraft 1.2.3. har ni frågor fråga här! EDIT: 1.2.3
  14. nu har jag 4 mods lol smart moving mod, too many items, sdk gun mod och build craft. men dem följer fortfarande med på multiplayer. men det är ok för dem märker inte modsen hehehe för too many items kan man stänga av med O men dem kanske märker smart moving mod.
  15. Hej jag undrar om man kan ha 2 mods utan att dem påvärkar varandra? jag har smart moving mod och vill kanske ha nåt till mod typ single player commands elr too many items elr planes mod etc.. och så undrar jag hur jag gör så att inte modden kommer in på servrar om det är möjligt... för jag vill hälst inte radera dem men om det ine finns något sätt att få dem borta på servrar kan jag ta undan taget och radera dem.
×
  • Skapa ny...