Hoppa till innehåll

allroundgamer

Medlem
  • Antal innehåll

    42
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av allroundgamer

  1. Tack , ska försöka där.
  2. allroundgamer

    Steam Klan!

    Är gärna med om ni spelar dota 2!
  3. Har länge letat efter personer att lira dota 2 med. Gärna några som inte whinar om last hits osv och är hyfsat bra. Jag har själv runt 100 timmar i dota 2 och jag lär mig fortf, men jag är ganska bra. Adda mig gärna på skype: Mans.martinson Jag är 14 år.
  4. Asså jag köpte ett steelseries siberia v2 headset ett tag sen , det har funkat asbra och jag är nöjd med det , men idag , när jag pratade med en kompis på skype så höjde jag headphone volymen så jag skulle höra honom bättre , men sen så hände något och nu funkar inte micen över huvud taget! Den funkar inte på skype , och inte på något annat heller. Jag har ingen aning om vad som är fel , men det finns inga drivers att ladda ner på steelseries hemsida och jag har inte hittat någon hjälp. Det är modellen med 3.5 mm sladd och inte USB. Hjälp snälla!
  5. galil + silencer , ak74u + grip , mp5k + rapid fire :D
  6. Black ops , Nuketown, Snipern med det långa namnet som jag inte kan.
  7. Senaste fick jag med Ump45 på afghan , MW2.
  8. Jag älskade det första black ops , och jag har hört lite om confirmade vapen och perks och så, då jag aldrig köpte MW3 eftersom det i min åsikt är ett skit spel , så blir det här ett köp. :D
  9. om det inte är det du menar , så kan man trycka två gånger på hem-knappen och hålla inne apparna. men annars finns det en widget , som jag har sett till android ( vet inte om den finns på iphone) som man kan ladda ner. du kan ju söka på kill apps i appstore.
  10. Iphone laggar knappt alls. Dessutom förstår jag inte vad du menar med en iphones " ömtålighet ". Om du menar att den går sönder om du tappar den så är det ju bara att skaffa ett redigt skal som håller , och det e ju inga problem. annars är bra android mobiler , tex , S2, Lumia 800 , Galaxy Note , HTC one X. Men jag skulle råda dig att behålla din iphone , för det är nog den mobilen som laggar minst. PS , Ju större skärm , desto mer lagg. Det är bevisat.
  11. Jag tror att det ökar för att fler köper smartphones och fler laddar ner spelet. Dock blir man trött på det snabbt och slutar spela det helt. endast några jag känner (B.l.a Min pappa ) spelar det fortfarande efter nästan 2 månader :o
  12. Jag beställde ett skal som är byggt för att hålla även om man tappar den från upp till 20m :D! Det är silikon inuti och hårt utanpå.
  13. Tack, men är det bra o ha 2 skal? ett hårt skall underst och ett silikon ovanpå.
  14. ladda bara ner redsn0w och starta det och klicka på jailbreak. sen håller du in power knappen OCH home knappen i 10 sekunder. sen släpper du BARA POWER KNAPPEN och håller den i 15 sek. sen kommer den säga att den jailbreakar och så är det klart. jag menar att efter du hållit in power och home knappen i 10 sek så släpper du power knappen så du bara håller home knappen i 10 sek. sen är det klart.
  15. Jag skulle behöva ett skal till min 4s som helst ska vara hårt och klara sig om jag tappar den. vilken färg som helst förutom brunt , råsa , och lila.
  16. jag håller med att många appar blir mycket pengar , men en 4S kostar inte 6500kr. om du köper en billigt på ebay så kostar den 3700 eller ca 4000. annars i affärer ligger de på 4000-5000.
  17. Jailbreak är helt enkelt att din telefon får en sak som heter " cydia " och gör så att du kan ha olika appar som inte går att ha annars. och att du kan uppgradera från t.ex. ios 4 till ios 5, men eftersom du har 4S så har du redan det senaste. det tar ca. 2 minuter att jailbreaka , du kan bara söka på youtube om du vill göra det , men kom ihåg att söka på "UNTETHERED" jailbreak.
  18. det funkar inte. jag laddar upp en bild av en iphone men ändå har jag det här trollfacet.
  19. håller med , det är nog bara att köpa nya.
  20. jag håller med nimrod här... läs bruksanvisningarna.
  21. Finns det någon sådan deal som den här , fast med iphone 4 eller 3gs? tack på förhand!
  22. Ja,titeln säger väl allt.
×
  • Skapa ny...