Hoppa till innehåll

CupCream

Medlem
  • Antal innehåll

    88
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av CupCream

  1. http://www.youtube.com/user/NilzoomGaming Kolla gärna in hans kanal och ge kritik. ;)
  2. Jag har tagit 91 rc och skrapat ihop 25m ska nog satsa på 99 rc.
  3. Detta ska då bli en fråge tråd inom Minecraft som du har några frågor skriv dem här som hjälps alla fuska användare till att svara på dem. Vanliga Frågor: Hur hittar man diamanter? Svar: Du klickar på knappen ''F3'' sen står det (exempel) Y:54 då ska du gräva dig ner så du kommer till Y:12 Och leta där.
  4. Tack för alla svar nu gör jag om tråden till en fråge tråd.
  5. Det var då ljudkortets fel ska jag byta ut min nuvarande ljudkort mot ett likadant ljudkort: realtek hd , jag testade min mic på en annan dator det första dom sa på skype är har du ny mick?
  6. Ska försöka, tack för tipsen. c:
  7. Spelar lite runescape efter en lång dag botting xd
  8. en bärbar konsoll från nintendo.
  9. http://www.youtube.com/user/iZuve Det låter som jag är under vatten när jag pratar.
  10. Om man inte är helt konstig så förstår man vad man ska göra c: Jag börjar. 1
  11. Jag hade tänkt göra en tråd där man postar sina roliga filmer man hittar etc på youtube. Förstår inte varför det är så kul.
  12. Hej Wille, jag skulle vilja spela på din server, skype: Rank95isak Jag skulle även villja på peka att lägga till pluginet essentials som nog är det bästa pluginet i minecrafts historia.
  13. Jag kan se att ni har renderat videon med windows live movie maker. Och att den första videon blev för liten mer jag ser också att den andra videon hade ni klickat i ''16:9'' innan ni la upp den så den blev i större bild.
  14. Att få strength i högre level än mina andra skills.
  15. Finns det något aktivt svenskt runescape forum? c:
  16. Kom gärna med mer förslag ja ska försöka testa förslagen ovan :D
  17. Hej, jag har då ett problem när jag använder mitt headset.Om jag ska prata i skype så måste jag sätta på mic boost på maax för att höras bra men då medföljer ett H*lvetes brus. Men om jag inte har på boosten så hörs jag knappt, tänk dig att jag viskar fast endå lite lägre. Då undrar jag om jag har fel på ljudkortet eller micen. Är det något fel på mina inställningar? Ljudkort: Realtek HD Headset: Steel SeriesSiberia V2 Sen kan jag ladda upp ett ljudprov men vet inte vart jag ska ladda upp. Tack För Hjälpen. Kan skicka mer information om behövs.
×
  • Skapa ny...