Hoppa till innehåll

Manga Master

Medlem
  • Antal innehåll

    1726
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Manga Master

  1. http://photos.spacemonkey.se/albums/natti/End_War.jpg
  2. Det där med sheepa sig in i olf IF la jag upp i min post exakt innan ;)
  3. Som Hazt sa så är Kenion väldigt bra (iaf effekt mässigt). Grim Total Annihilation är att rekommendera också. Annars så förstår jag inte hur någon inte har nämnt Vurtne innan. Svensk mage (talar svenska i filmen) som är extremt skillad (1v4 är lite äg?). Ta och kolla in den "Vurtne PvP 60-66", något sådant.
  4. - hur man kommer in i Old IF Varit under Shattrath och därifrån kunde jag flyga i stort sett vart jag ville.
  5. HAHAHA vad skoj, folk har ingen humor här ju :D
  6. 60-70 kommer ta er ungefär 1/3-1/4 av tiden som det tog er att bli 60. Detta beror dock från person till person.
  7. Om en vecka går det inte att twinka, då lvlar man i BGs har jag hört
  8. Finns inga "bästa klasser" Finns bara bra spelare som kan använda klasserna bra
  9. Combat Daggers ligger la jämnt dps mässigt med combat sword. Den som säger att combat = sword kan inte spela
  10. Manga Master

    Kärlek & Samlag

    Måste bara fråga, vad hette du förut? För vääldigt länge sedan minns jag en sådan här tråd som först blev låst men efter att någon talat med mods så låstes den upp igen.. för att lägga till nåt till tråden så är jag inte kär i någon för tillfället och vill inte vara. Skola som gäller och World of Warcaft ^^
  11. På tal om det, mitt första var. "Hej Sebastian, jag har nu blivit medlem." Blev låst rätt fort... Slapp en varning ändå :)
  12. Är man snäll så är man :) Aldrig haft en varning på något forum ;)
  13. Manga Master

    Orc

    Ni som nämner vilken ras han ska ta kanske kan vara så smarta att nämna varför? Alla raser har "racial abilities" ORC: 25 resist stun och knock, + 5 yxor + bloodfury (jag tror det var allt) TAUREN: +5 herbalism + warstomp (spelar ej tauren själv så är ej säker) Klass tar du väl vad du känner för? Vad vill du spela för något? Nån som bara är bra i närstrid? Nån som är bra från långt håll? www.wow-europe.com
  14. Hade en fast det var ingen lvl cap där och så var det 200% exp rate. Orcai - Orc - Shaman - lvl 86 min brors THAO - Thauren - Druid - lvl 75 typ Vi har haft ett par bra gubbar men de är bortsuddade nu..
  15. Fullmetal Alchemist Bleach Prince of Tennis Hellsing har jag sett jo, tråkig i början men de 2 sista avsnitten var en av de bästa jag sett i anime historia :P
  16. Självklart att vissa inte bryr sig när de själv skriver som ett små barn (säger inga namn). Tar det så lång tid att skriva ett par meningar rätt asså? Man vill komma till ett proffsigt spel forum, inte till dagiset. Själv lär jag mig stava när jag skriver och chattar med folk då ser man ju hur de skriver rätt och så, här verkar det vara motsatt effeckt.
  17. mjwqhnjtgqw jkwwet64e54r Tycker det var rätt likt ändå
  18. VAd vill ni asså? Dubbla skärmar: Jag föredrar att ha kartan på ena skärmen och spelet på andra än att spela med kartan i en liten ruta som sitteri hörnet av skärmen :S Touch screen: GER KÄNSLA och nåt helt nytt i spel världen, riktigt roligt fakiskt. UMD: Grym grafik och sånt men för f*n vilka laddningar! Det var ett bil spel (midnight club 3 typ) där för varje race, bana fick man vänta EN MINUT emellan, asså fy f*n :P Att säga att man klarar sig utan touch screen är som att säga att man klarar sig utan DVD eller MP3, men det verkar vara en stor faktor hos er PSP köpare (och grafiken) Touch screen är ju as skoj, grafiken nöjer man sig med den är helt ok. Vi kanske ska posta upp en lista på hur mycket Sony och Nintendo tjänar så ska vi se vilket företag som kan sin sak när det gäller pengar med... Ingen fanboy, PSP äger, as cool maskin :D bara att jag föredrar en enkel DS :P kanske köper en PSP för det är flera i klassen som ska ha det :)
  19. PSPn är jävligt cool, ni som bor i GBG dra till Toys i fröluna torg, där kan ni testa den :)
  20. Manga Master

    MangaAnime

    Addar lite: När Bleach kommer borde f*n alla ta och läsa den för den äger så jävligt håååårt! :D (mer än Naruto) Animen är det enda jag ser än så länge. Nån frågade vem min favo var i Naruto, svar: Rock Lee, inget slår snabbhet och vilja :) Läs/se den Prince of Tennis: Har för mig att denna ska komma som manga snart, läs den! Tennis killar som spelar med as coola "abilities" :P Ni kommer fatta och förmodligen gilla den även om ni inte spelar tennis. Fullmetal Alchemist: Denna finns nog bara som anime men asså, den ligger fortfarande top 1 hos mig! Elfen Lied: Grym anime men inte för småbarn, den var riktigt grym ändå :P Innehåller naket och jävligt blodig.
  21. Sony som ett helt företag (spel, TV, allt sånt där) ska tjäna ca 80 bilj YEN nästa år Nintendo som bara är ett spel företag ska tjäna ca 75 milj YEN nästa år. Ser ni vart jag försöker komma? Nintendo kan sin sak, de tjänar på varje konsoll de gör. Microsoft förlorade som f*n på Xbox men eftersom de äger Windows så har de råd med det, de använde Xbox mer som en reklam tror jag, de får ju bara mer och mer rykte nu så fler Xbox "fanboys" kommer vilja köpa nästa generations konsoll. Sony förlorar också lite för varje PS2 och PSP de gör, det har de tänkt tjäna in senare på spelen (det har de visserligen redan gjort på PS2:an) Nintendo däremot gör konsoller som är billiga att göra alltså tjänar det på varje konsoll de säljer + alla spel.
  22. Jag tror det blir sony eller Nintendo men egentligen så tror jag inte att någon av dem kommer åka ut. Ska komma med lite fakta snart, i min edit. Detta är taget från en kille som postade i ett forum bara så ni vet Let's face facts. Nintendo: has doubled its net profits from last year, pulling in 800 million. That's NET profit, not GROSS profit. http://www.gamespot.com/news/2005/05/26/news_6126572.html Nintendo: has the largest hardware marketshare in the gaming business. http://nintendoinsider.com/site/EEEFylpkElFffmiBlr.php Nintendo: makes more money from games than Sony and Microsoft. http://nintendoinsider.com/site/EEEZuAypVuTuOJPzyb.php Nintendo: frequently makes a larger net profit in a fiscal year than the monolithic Sony. http://www.buzzcut.com/article.php?story=2005053122342247 Nintendo: is going to be around for a long time, whether people like the moron who wrote the article in the first post like it or not Jag tycker nintendo borde ta sig i kragen och SATSA på Revolution nu asså! Om inte, på den nästa standard eller bärbara konsollen, jag vill inte se Nintendo försvinna!
  23. Vissa spel lägger de ner mer jobb på tror jag resulterar i dyrare spel. Jag tror inte att ett Burnout 3 på PS2 säljs billigare än ett Burnout 3 på Xbox om de släpps samma datum.
  24. Det röda ögat passar in som f*n, men ta bort bordern :P Apocas sig ägde, texten var lite konstig dock
  25. Asså jag vågar nog inte, jag har hört att det finns pedofiler och sånt på nätet :( ...skoja Är den i GBG så kommer jag nog, rätt skön ide, Stockholm så kommer jag nog inte, inte så intresserad :P Vi kanske kan försöka hitta en gemensam plats som är lättast för alla att komma till? Ju mer medlemmar desto bättre ju :)
×
  • Skapa ny...