Hoppa till innehåll

Th3 Sh@dow

Medlem
  • Antal innehåll

    933
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Th3 Sh@dow

  1. T är default spray på båda spelen (Jag har båda) medans F är flashlight.
  2. Checka din brandvägg. Är oftast den som blockerar när man lägger ut en Dedicated Server.
  3. Som jag sa. Skriv cl_lw 1 i console så ska du ha kniven i andra handen än själva vapnen.
  4. cl_lw 1 i console ska det va. Om jag minns rätt.
  5. Flipp. Visst PS3:an kommer ligga i botten nu innan priset sjunker och fler spel skaffas fram. Men så fort som sådant händer så är det stor chans att PS3:an vinner "Next Gen kriget".
  6. OT: Visst hade det varit ett populärt ämne om nu namnet hade varit rätt. Moddar ändrar hela spelet. Det som ni pratar om kallas skins. OnT: Har nu tagit bort HLTV models så hela CS har original skinsen.
  7. CS söker inte igenom hela datorn efter filerna nej. Man kan som jag ha nerladdade wad filer i en mapp på skrivbordet. Man ladda in wad filerna in i VHE och gör banan. Sen konverterar man banan så den kommer in i cs format och lägger in den i maps mappen. Det är det enda man behöver göra. Man måste inte ha wad filerna i CS mappen.
  8. Om cheatpaketet gör så CS krashar så är det något fel med det eller så gör/lägger ni det fel. Leta fram ett annat fusk så ska det funka.
  9. wad filerna måste inte ligga i cstrike-mappen. Jag har mina nerladda wad filer, alltså inte hl-wad filen i en mapp på skrivbordet. Så man kan ha dom andra var som helst på datan.
  10. För att dom inte finns? Om man ska göra en bana som dust så måste man ha wad filerna för att få dom texturerna. Och dessutom så står det ju att allt ligger rätt eller hur? Jag antar att det är något fel på wad filen.
  11. Sluta klaga på priset. Har ni inte råd så köp inte det eller hur? Jag kommer köpa det senare när några fler av mina favorit spel kommer ut, och när priset går ner. Men jag kommer också vänta på software uppgraderingarna kommer. Just nu så kan man inte spela många av PS2 spelen på PS3:an. Men när uppgraderingarna kommer så ska man kunna spela ca 1500 av de 2000 PS2 spel som finns.
  12. Antar att det är något fel på wad filen. Skaffa den från något annat ställe än där du fick tag på din. Har inte haft just det problemet men har haft ett problem där CS krashade för det va fel på wad filen.
  13. Du ska ju starta banan i CS. Har du klickat in "Don't run the game" i rutan "Run Map"? Ett tips är att göra det och sen starta banan med CS.
  14. OT: Varför ta upp flera år gamla trådar? OnT: Jag har xfire. Väldigt smidigt när man spelar.
  15. 24/7 Servrar kan du köpa från de som säljer servrar. Plus dom har sina "datorer" i gång 24/7 där av namnet.
  16. Inte ens har kniv? Haha :) Vad har du ändrat då?
  17. Ska försöka komma ihåg. Du sätter ut spawnpoints genom att välja Entity Tool (Lampan) och när du har valt den så kollar du på höger sida, väljer listan Object och tar info_player_deathmatch (t spawn) eller info_player_start (ct) Ge vapen kan jag inte utantill. Det är väldigt krångligt att hålla på med sånt. Men vad för sorts bana gör du?
  18. Har du tryckt på Run Map när du har gjort klart den då? Om du har gjort rätt med inställningar så ska den komma till din CS map så då är det bara att starta spelet och pröva den.
  19. OT: Och vad tjatar ni om att låsa tråden? Vi är inne i ett fusk forum. Då är det väl meningen att leta fusk? Eller hur? Och låt han fuska om han vill. Han får ju skylla sig själv om han blir bannad. OnT: Checka på mpcforum.com eller nåt sånt. Har för mig dom har mycket fusk.
  20. OT: Varför ta upp en tråd från slutet av 2004?
  21. Haha. Visst ska jag försöka göra klart den när jag har tid och ork bara det blir så himla mycket nya ideer osv på halva huset som jag redan gjort. Tror jag ändrat tak, väggar, golv och dörrar minst 4 gånger redan. Sen måste jag göra en stor gård, ännu ett hus med 3-4 våningar plus tak på båda husen som man kommer upp till med hjälp av stegar från en balkong osv osv... [EDIT] Har också börjat på en "de" bana med dust2/dust skins. Vet dock inte vad den ska heta. Men om någon har ideer och sånt så kan ni gärna hjälpa till.
  22. Som jag trodde. Det funkade inte. Men får väl ta och kolla igenom klippen och recorda med fraps eller något.
  23. Hittade inget annat passande ställe för denna tråd eftersom att själva "Övrigt" verkar vara borta. Jag hittar det iaf inte. Aja till topic. Undrar om någon är duktig/vet hur man ändrar olika filer till .avi osv. Kanske en okänd filtyp detta men jag håller på och recordar medans jag kör ut olika spela nu till Snes Genesis. Och när jag recordar så får jag .giz och .gir filer. Så någon som kan ändra dom till .avi eller något?
  24. OT: Istället för att bara dra över namnen så var du tvungen att dra över hur många gånger dom dött, dödat och deras ping? Vill du inte visa att det är bottar eller? För om det inte är bottar så ser jag ingen anledning till att dra över pingen och deras score. OnT: Har inga bra bilder att lägga till.
  25. OT: ALLA spel? Vet du hur många spel det är? OnT: Har du kollat så att allt ligger rätt? Det vill säga där det ska ligga. Annars är det väl bara ta bort allt och göra om och se om det funkar då.
×
  • Skapa ny...