Hoppa till innehåll

ImbazFuhrerII

Medlem
  • Antal innehåll

    699
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    73

Allt publicerat av ImbazFuhrerII

  1. Tjenare älgen, beklagar problemet med ditt mångåriga konto, hoppas att du får tillbaka det tills julen 2024. Även om vi inte interagerat med varandra nämnvärt så är du en legend här. Skål, god jul & gott nytt år!
  2. Jag älskar schack, har du några bra fusk till det spelet?
  3. Nope, sorry. Grundaren av det universum som spelet existerar inom heter Games Workshop.
  4. Nej, tyvärr. Spelet tillhör ett välkänt fantasy universum som föddes på mitten av 80-talet i Storbritannien.
  5. 10/10 kaktusen som satte kaktusar på kartan
  6. Har ni fått svar? Kan jag få ställa en muntlig fråga?
  7. Hej @FixedDragon13 Jag är väldigt orolig över min kompis @Horizon efter det att hans katt sprang iväg. Han har slutat lyssna på Zappa, han sover oftare mer än 16 timmar per dygn, och han snackar bara om något jävla datorspel som inte finns. Jag misstänker att snubben går runt i dimmorna av en feberdröm, men det är ju deppigt om han bara är ledsen. Kan inte du skicka ett snällt och uppiggande meddelande till honom, innan han slutar äta? Eller ännu värre, aldrig slutar? Tack.
  8. Skaffa en stor vit skåpbil annars, det är iallafall bra om du ska rymma många 10-åringar när du väl börjar lyckas haffa dem. (Maskrosor och karameller fungerar ypperligt som en icebreaker.)
  9. Jag och två polare ska hålla ett LAN-party strax, vi ska spela Baldur's Gate 3.
  10. Vi finns här för dig om du skulle må sämre igen @FixedDragon13
  11. Vice City: https://fuska.se/spel/grand-theft-auto-vice-city/fusk GTA 3: https://fuska.se/spel/grand-theft-auto-3/fusk
  12. Bygg en svindyr gamingdator och skänk honom Minecraft.
  13. Det är enbart för att jag, som den labila stackaren jag är, skall veta om jag borde finna den skrivande personen attraktiv eller ej, helt beroende på individens påstådda kön och dennes inlägg på forumet. Fuska.se är helt uppenbart en dejtingsajt under uppbyggnad, nästa uppdatering kommer med all sannolikhet innehålla swipe-funktioner och betalväggar som står i vägen för olika superduperboosterepiclikeknappar.
  14. Det är alldeles för komplicerat för en oinvigd, din lurifax. Dwarf Fortress är däremot någonting jag rekommenderar alla främlingar.
  15. Crusader Kings III eller Hearts of Iron IV?
×
  • Skapa ny...