Hoppa till innehåll

sp1n

Medlem
  • Antal innehåll

    164
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av sp1n

  1. Warriors är väldigt gearbaserade, och jo, om du springer runt i blått kan jag förstå att duu gör skitdmg, men om du skulle få chansen att testa en warrior som har förmestadelen epics så skulle du nog förstå hur klassen fungerade lite bättre. och att paladins tankar bättre än warrior ;p? har du provat både paladin och warrior?
  2. 58 mage, 8d 2h /played ;x
  3. NAE? OMG? KAN MAN? VERKLIGEN? VAFAN MENAR DU DET?
  4. Nä, när man tror att man har nått evig lycka och känner sig nöjd, är det alltid, ALLTID något nytt man strävar efter. Kort sagt, det går inte att bli helt lycklig, det finns alltid något hinder.
  5. Javisst, ge mej en bild så tror jag dej...
  6. Synd att det aldrig kommer att hända va ? ;(
  7. Nä, dom är inte lika långa som en AB, dom är 20 ggr längre, och ger lika mkt honor som cirka 2-3 abs.
  8. Man får absolut MINST honor i AV ;) du kanske får mest HK's, men det betyder inte att du får mer honor, det är honor pointsen som räknas, i AV när man raidar med runt 30-40 ppl så får man typ ingen honor, och det är bara skithonor från rewardsen, men i AB och WSG så får man bonus honor för varje flagga/bas som man håller. Blev rank 8, sen slutade jag pvpa ;)
  9. Det är fanimig patetiskt att du bryr dig om en enda bokstav av allt jag skrev.
  10. Ser ingen anledning att guiden ligger kvar då jag tom blir anmäld för detta, det är därför fuska.se gräver sin egen grav...
  11. sp1n

    Wow

    Emigrerade också från bladefist, spelar alliance, du ? ;)
  12. 230 nåt, gendin at bladefist
  13. Bra förklaring :D är dock ganska säker på att man behöver lite saker till... btw så droppar raggy inget rött item, inget rött item har hittats i spelet hittils
  14. Det var som inih*lvete vad jag garvade när jag såg din post hacker. Raggyammer är INTE nåt för en casual player. och vad är det för bs du snackar ? "Gör han MC tillräckligt många gånger så får han den nog till slut" jag tvivlar oerhört på att nån på detta forum kommer får raggyhammr/har den
  15. Pff. Det spelar ingen roll vad man har för vapen när man drar av en execute, min högsta crit ligger på 2k6, 50 warrior. min rogues högsta ligger på 2k5 med eviscerate, lvl 60.
  16. Jag har ingen mattebok. ;x
  17. Jag behövde några 12åringar att klaga på. ;x
  18. Du kanske kunde ha läst igenom tråden innan du postar lite skit ?
  19. Snälla, läs igenom tråden innan du postar. ><
  20. Vad f*n har det med att göra att han har varit i AV på level 60 ? Jag antar att du är nån liten lowbie som aldrig kört av och tror att alliance vinner, och dessutom måste klanka ner på andra. ( FYI, horde > alliance i av ;] )
  21. 65g..köpa saker för warlock epicmount ftw...><
  22. Seriöst...Ni sitter och spelar på testservern för att vad? " free epixxxz u giefv 60 i cool kk gg no re " ? " wooow, my first 60 cuz i dnt have time to level my own " ?
  23. Humar the pridelord för attackspeed o look.
  24. 60UD lock' Expal @ Laughing skull, 22UD mage Insegon @ Laughing skull. Har även ett par andra alts.Kör mest på min mage nu.
×
  • Skapa ny...