Hoppa till innehåll

Slasktratt

Medlem
  • Antal innehåll

    6836
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Slasktratt

  1. Skitbra! Hade dock högre förväntningar. Tyckte det var lite tråkigt att dom hade med så mycket nya karaktärer och tog lite för mycket fokus från den ursprungliga intrigen i Toy Story-trilogin. El Buzzo lika bra som alltid :)
  2. När jag pluggade detta så var min första uppgift att analysera Thelma & Louise från 1991, det var väldigt enkelt och följde den typiska dramaturgiska modellen utan undantag och det finns en hel del att skriva om tolkning och syfte med den. Dålig film för övrigt :D
  3. Ser ingen mening med denna tråd. Låst.
  4. Skärp er, annars får ni varningar. Tråd låses
  5. Problem med hemläxan? Skriv här. Just nu finns det för många sådana trådar i detta forum, i synnerhet i matte. Här blir en samlad tråd där ni postar frågor om era läxor.
  6. Hejhej, nu finns det ett par trådar igång i detta forum där man söker låtar från filmer, reklamer, radion osv. Detta blir en samlingstråd för alla sådana. Om det är någon låt ni letar efter, om ni kan en snutt text eller kanske bara har ett svagt minne så vill jag att ni i fortsättningen postar sådana förfrågningar här. Kom ihåg att använda google och alla världens lyrics-sidor innan ni frågar, det är lättare att hitta låtar än många tror. Läs också den klistrade tråden i detta forum. Tack
  7. Låst på begäran av trådskaparen.
  8. Som redan sagt har det funnits tidigare men stängdes ner för att det var för inaktivt. Fortsätt posta idrott/hälsa/sport-relaterade saker i Allmänt så kanske det dyker upp! :)
  9. HoN/DotA kan diskuteras i spelforumet "Warcraft-spelen och World of Warcraft".
  10. Flyttad till rätt forum
  11. kraut:D jag antar att du lyssnat på Faust och Amon Düül också, dom e schyssta. Neu! har jag lyssnat mycket på, gillar ett annat liknande band som heter Cluster. Kolla in!:)
  12. Kom med lite argument och försök föra en vettig diskussion, annars bommar jag tråden som onödig. Lycka till
  13. Haha, ja kanske det. Jag tycker David Cage har schyssta idéer. Har dock inte spelat Heavy Rain ännu. Så vitt jag vet slog väl fahrenheit ner som en bomb när det kom 2005? I princip alla jag känner som spelat det avgudar ju det både in och ut. Bara nu efter några timmars spelande så är jag fortfarande lika fascinerad över hur dom arbetat med ljudet i spelet, suggestivt, atmosfäriskt och alla dessa grymma röster. Väldigt klockrena karaktärer dessutom. Påtal om bra spelljud och djupa stories så blev jag nu väldigt sugen på att spela killer7. :]
  14. Installerade Fahrenheit igen. Var något år sen sist. Så sjukt bra det är:)
  15. En tråd räcker. Igenbommad.
  16. clinic, bohren & der club of gore, jan garbarek, battles...typ
  17. tjena fan det finns redan liknande trådar, ex; http://www.fuska.se/forum/Vilken_Lout_Tyck...stl-t95471.html låst~
  18. Ja lite. det hade varit gött me lite gul snö. Störigt att man aldrig ser att någon skrivit i GB:P

  19. Jag har lyssnat på den en hel del idag med tanke på att många i skolan pratade om den. Fet! Notera att detta är ett album som skulle släppts typ -71, några låtar hann inte bli inspelade innan han kräktes till döds, därför la dom på lite extra tracks i form av alternativa tagningar av andra låtar från andra album. Lyssna på stereobilden i trummorna...låter inte speciellt hendrix. Dessutom är det soundreplacer på både bastrumma och virvel. Varför vänta 40 år på o släppa ett album som tillhör världen?
  20. "Valleys of Neptune offers more than 60 minutes of previously unreleased Jimi Hendrix music, originally recorded, and newly mixed for this historic release" Gamla inspelningar gjorda mellan 67-70 som inte tidigare släppts, som är nymixade och producerade till en platta. Vissa av låtarna har tidigare funnits i andra versioner.
  21. Inte som enda betygskriterie måhända, men gör man sitt bästa så finns det ju ärligt talat inget mer man kan göra, och det är ju ändå det man vill bli bedömd för. Du kan ju alltid förbättra ditt bästa.
×
  • Skapa ny...