Hoppa till innehåll

Scarlet

Medlem
  • Antal innehåll

    765
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Scarlet

  1. Alla deras avsnitt är riktigt bra.
  2. Scarlet

    Zombie Survival!

    Plague of the Black Crow! ;)
  3. Man tackar, man tackar. :)

  4. Scarlet

    Bdb Lösen

    Om dom skriver till dig så kan man svara också. Gästbok och PM.
  5. Det är tur att Oblivion Construct Set finns så man kan ta bort alla buggar och göra mods. Om du tröttnar mycket på oblivion världen så finns det ju alltid en massa nya unika mods.
  6. Här är live cam's på den härliga dödsmaskinen :D http://www.cyriak.co.uk/lhc/lhc-webcams.html
  7. Skulle inte home typ ha kommit för två år sen? Man börjar bli lite sur på det där eftersom att det inte ens finns några nyheter om det eller någonting. Man undrar nästan om det bara är en själv som väntar på det och alla andra bara skiter i det -.-
  8. Att jag har haft sex med tjejer jag helt enkelt inte älskar. -.- Blir inte ihop med någon igen.
  9. Scarlet

    Skämt :d

    Heh. Se upp för golfbollen! -Vilken golf *svälj* boll?
  10. Scarlet

    Misslyckad Backflip

    Han här lyckas... Men nåt annat händer :o http://www.freeride.se/video/axel-flyger-som-en-slanda
  11. Den är ju kul om man inte spelat spelet tidigare :lol:
  12. *DROOOOOOOOOOOL* http://i258.photobucket.com/albums/hh262/XInfected/ATT1307226.jpg
  13. Scarlet

    Emo!

    Rätt onödigt faktiskt. Precis som det här inlägget. :P
  14. Scarlet

    Msn På Ps3?

    Jag försökte en gång tidigare men man måste ha nåt speciellt (som nog inte går att få tag i) för att det ska funka. ;( Det är synd. Hade sett fram imot att ligga i sängen och snacka på msn utan att ha en mac.
  15. Jag är 16. Jag skulle aldrig fatta. Hur som helst om jorden skulle gå under av detta så skulle det väl ske väldigt snabbt? Så man skulle inte ens fatta vad som hände? Vad härligt. Men aldrig att människor kan skapa något som gudarna skapat. Eller naturen eller vad det är. Människorna är för små.
  16. Han försöker säga rummet i början av frågan. "det rumet", men det ska egentligen stå. "När man dödat sista bossen så kommer man tillbaka till rummet." Det var det han egentligen menade men han lade till "det rumet" vilket inte skulle vara där. det rumet >>när<< man har dödat sista bossen så kommer man till baks till rummet.
  17. Han menar sin Master. När du dödat honom så kommer du tillbaka till "verkligheten". Och då ska du gå in i rummet du sover i och aktivera "falk synen" mot väggen.
  18. Det uppdraget kan vara svårt. Du ska följa efter dom till deras gömställe. Du har fått någon sorts interopter eller vad det kallas som läser in PMC radion. Men den är ren skit tycker jag. Spela om uppdraget och gå några steg så kommer det en kort film om när man ser resistance snubben gå. Sen så är det bara att följa efter honom. Och söva vakterna och inte bli upptäck. Men om du blir upptäckt, så söv honom med. Sen så väcker du honom och gömmer dig igen. Det brukar jag göra. Hoppas problemet är löst.
  19. GTA 4* Ja det är roligt. Iallafall tills man klarat ut det xP
  20. Visst är det katastrofalt att det ska vara så. Kan folk bara se förbi skinnpigmenten och faktiskt tänka lite? Fast jag föredrar Raccoon City Police Department. Hade velat att det skulle utspela sig i stadsmiljö och så. :/
  21. Hej. I metal Gear Solid 4, efter att man klarat spelet... så får man ju såna där emblems för olika grejer man uppfyllt/gjort. jag undrar om man behöver göra en speciell sak under en gång man spelar eller om det är som en progress. Alltså om jag till exempel vill ha denna. "Assassin's: Kill more than 50 enemies with knife, have over 50 CQC holds, and get discovered less than 25 times. " Kan jag bara göra typ 25 dödar med kniv och 32 CQC holds och bli sedd x gånger? Och sedan fortfarande ha det sparat och sedan göra resten av grejerna nästa gång efter att man klarat? Jag tror inte att det är så för att då men.. man vill gärna vara säker. :)
  22. PS3! För det har Metal Gear Solid 4
  23. Själv kanske jag går upp till kylskåpet. :rolleyes: Nej men jag vet inte om jag ska nånstans ;P
  24. Jag visste inte att det hade kommit ut så jag beställde det på momangen. Inte för att det hade någonting att göra med tråden men.. :P
  25. Oh sh*t. Det funkade :D :cool: Verkligen döds tack till dig :D
×
  • Skapa ny...