Hoppa till innehåll

Pokégalen

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Pokégalen

  1. Pokégalen

    Habbo

    Jag heter Alinna.Det fore roligt om jag kunde få möbler av dig!!! :lol:
  2. Någon som är med i nintendo club? Då kan man ju fråga, eller?
  3. Testa med att äta en golden mushroom. Och ha väldigt mycket speed så du får börja!
  4. Pokégalen

    Fler Webspel..

    Varför inte testa Zarin? Det är en kul MMORPG men det har inte uppdaterats klart än..... Det ska bli klart under sommarlovet.
  5. När man klarat pokémon ligan kommer det ibland nyheter på TV:n. En av dom är att det är utförsäljning på ornaments i lillycove! när det är set ska man högst upp på byggnaden och köpa. Man kan köpa plankor som man kan lägga över hålen!
  6. Paras och Parasect brukar hålla sånna när man fångar dom.
  7. Pokégalen

    Rayman3 Bilder

    Här lägger man in roliga (och tuffa :lol: ) Rayman bilder som man tagit på spelet! BALL2.Bmp
  8. Om du har spelat Red,blue eller yellow så borde du veta hur. Men annars finns han i lavender town i pokémon tower. Du måste ha Sliph scope (konstiga glasögon) för att komma högst upp. P.S Han är inte kidnappad som kanske några tror. Han ville gå upp dit!(Vilken galning)
  9. Hur funkar wonder news och wonder cards?
  10. Mario & Luigi superstar saga är ett :cool: t RPG spel!
  11. När han skuter en rund boll mot dig ska du slå tillbaka den på honom! Se upp för hans "elshock" och bollen med taggar bara!
  12. Pokégalen

    Zarin

    Zarin är ett MMORPG som håller på att uppdateras just nu.... Det är ganska kul att spela! Har någon varigt medlem på Zarin någon gång? Länk: www.zarin.org Det är ingen idé att gå in nu...... Eftersom det uppdateras! :(
  13. Enkelt! Gå till våningen ovanför kungen. En massa Skellet och Wich finns där. Spräng väggen till höger och gå in. Där kan du krympa dig. Gör det lämna rummet och gå nedåt. Där ser du ett stort hål i golvet(du kan inte missa) Ramla ner gå upp igenom ett hål förstora dig tryck på knappen väck kungen! :blink:
  14. Carlov medal och Tingle trofy värkar dra till sig feer! Sen jag fick båda träffar jag på feer nästan hela tiden!
  15. Hitta ett ställe och använd bomberna sen ska du till stan, lära dig spin attack.
  16. Minishen ger inget tillbaka när man hämtat sakerna. Men! Om du går till Beedle (han som säljer piccolyter) Så kan du nu köpa blommorna du gjort! :cool: Slottet blir vanligt men inte när du spelar. Kossan och bonden vet jag inte riktigt MEN man kan kanske göra nåt specielt där. Man kan inte gå in i biblioteket efter Vaati (vaati brukar bli felstavat men han stavas V a a t i) Ezlo borde bli galen om han visste att spelet inte är slut.................
  17. Tja.. Det är väl att i DX kan man komma till ett nytt tempel. Jag har bara DX så jag vet inte vad det är.....
  18. Hmm....... Om du har sammanfogat en Kinston bit med en goron och väckt den stora goronen ska du prata med han. Det är vad jag vet! Eller så kan du skaffa 6 nya figuren i NITENDO. (Vaati var svår får mig)
  19. Kan man värkligen använda den trådlösa adaptern till det spelet? Jag har läst att man kan det. Vad händer när man använder den?????
×
  • Skapa ny...