Hoppa till innehåll

56253

Medlem
  • Antal innehåll

    88
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av 56253

  1. ingen awning, men om du hjälper mig med mitt problem först så kommer jag säkert till ditt så småningom... men hur dödar man sin far? när man ska rädda hon tjejen, så kommer det bara mer o mer hantlangare och så e det ju den där stora killen, farsan, som man inte kan hoppa över eller attackera! hur ska man göra??
  2. jag köpte ett nytt spel för ett tag sen, dreamfall, till min vista-dator. men eftersom det är ett xp-spel, så funkar det tydligen inte på min dator... är det nån som vet varför, eller hur man kan installera det? :huh:
  3. okej...men e det nån som vet nån sida, där man ser var alla byteskillar/tjejer finns? PLEASE!!!
  4. häromdan, så kolla jag efter fuk till iv, och för att öppna all kapitel... när jag kom hem för att prova det, så gissa vad? det funka INTE!!! :( :( jag prova minst fem ggr... alla som har gjort det, liv eller kapitel, skriv nåt <_<
  5. okej.... men jag har ruby... hur gör man där? nåt bra tips?
  6. tack för trailern. inte för att jag fatta ett skit, men ändå...
  7. Hur fångar man bagon och surskit? hjälp!!! :blink: :huh: förresten, e det nån som vet nn sida, där det står var alla bytesmän finns? med det jag så menar jag, alla som vill byta pokemon. e det nån som har en sån sida?
  8. ett tips, om du vill, kan du fånga rayqausa. nästan starkare än groudon. har groudon i lv 100, och rayqausa i typ 93. har också en kadabra i lv 73. vet nån när den utvecklas? :blink: :cry: :huh: :visslar: :rolleyes: ett tips, om du vill, kan du fånga rayqausa. nästan starkare än groudon. det e kanska bra att ha mot steven :P (har groudon i lv 100, och rayqausa i typ 93.) har också en kadabra i lv 73. vet nån när den utvecklas? :blink: :cry: :huh: :visslar: så jäkla irreterande...
  9. jag har typ klarat ligan 35 gånger. det e sköna exprience points :P och pengar också : :kung: ha amulett coin, på en av dina pokemon. då dubblas pengarna :rambo: så i slutet, får man 20 000!!! har typ 99 ultra bollar och 99 av alla andra också :evil: bara en sak, vet nån hur man får mer master balls? snälla sig?
  10. vem har kommit längst i spelet? mina gubbar är alla över 60, den starkaste (Felix) är på level 72 . har två solblade, och ÄCKLIGT mycket bra saker :student: :student: har nån kommit längre? gäller INTE såna fusk där mia, ivan, garet och isaac kommer in i spelet!!! :evil: mina kom in i level 35, med ett solblade slå det!!! :rambo:
  11. om du inte kommit på det än, ska du använda "reveal". då kommer det fram ett hål, där du ska använda "move" för att få ner den. lätt va?lää :P :bah: :rambo:
  12. gå runt överallt :rolleyes: då hittar du den :meddum: :bah: :cool:
  13. Om du behöver hjälp, gå in på www.goldensun-syndicate.net, välj en av fyra skal, scrolla ner till Walkthrough och välj sedan vad du behöver hjälp med. :cool: Det finns kartor, detaljerade sätt att ta dig i genom ställen som t.ex. Air´s Rock, Shrine of the Sea God, Jupiter Lighthouse och många många många många många många många många andra ställen. Det finns också kartor över städer, Sea of Time och många många många många många många fler ställen :o :o Bra va? :student: !
  14. kan nån hjälpa mig, jag har kommit in i Lunpa, men jag har varken haltgem, orb of force eller cloak boll? hur ska jag göra? stadsporten är stängd, och jag kan inte komma till slottet för att två vakter blockerar vägen. hjälp mig snälla!!!!!!!!!!! Flooda inte.//Draghon
  15. taskigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  16. skicka meddelane om du behöver mer hjälp.
  17. om det finns vatten kan du inte göra nåt. om det inte finns gå till höger. längst upp i tornet finns burst. ( du måste använda burst på dörren .) efter det ta revea, och gå till vänster när du har kommit in. (använd burst på glaset för att ta dig in.)
  18. du måste klara av Scorpion King. efter detta får du ett gem. vem som helst kan equipa det använd den på sandplätten. ställ dig där och en vattenstråle tar dig upp. ta reveal, för om flera av dina gubbar är halvdöda, är det bäst att gå tillbaka till madra. efter det , gå tillbaka till yampi desert, två till höger tills du ser en massa gubbar. söder om dem ska det finnas 4 stenar med en sandplätt i mitten. använd reveal på den. efter du har kommit igenom så kommer gubbarna att röra på sig. gå i genom hela hålet tills du kommer ut till madra. gå in där och du har kommit dit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  19. det finns en stor sten som du måste använda move på till vänster. har alla gubbar och är i lv 66 med Felix!!!
  20. På mitt längsta, Golden Sun 2, har jag spelat över 118 timmar!!!!!!!!!!!!!!! :o Fast då var det också första gången jag körde det för första gången. Jag hade level 56 på Felix när jag slog Doom Dragon, har alla djinnis förutom en och har klarat Valukar, Star Magican och Sentinel. :D :P :D Den dagen jag varvade spelet, hade jag tagit Sentinel och Star Magican på samma dag!!! Nu har jag kört om och har level 43, spelat i 37 timmar, tagit Valukar, Star Magican och Sentinel, och har 17 Jord-, 17 Vatten-, 14 Eld- och 16 Vind-djinnis. <_< Ganska bra om du frågar mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
  21. Kom igen!!! Kan inte nån hjälpa mig då?!?! Har klarat dark lord, hans bror, och hans mamma. har klarat islandet och har kommit till gruvan i väst!!! kan hjälpa till med vad som helst innan det, bara nån hjälper mig med klipporna!!! Har kommit fram till nån s*tans udde. Fick vata i spelet att om man tog ett svärd och peta det i marken, så skulle det hända nåt, men det gör det inte!!! son-johan kan du inte hjälpa mig!!!
  22. Jag behöver hjälp i början. Jag började om för att jag har fastnat vid det där stället där klipporna rör sig. I allafall, jag har börjat med flickan, har träffat pojken, tagit honom till byn och har fått reda på att det pojken skulle till det där stället där tjejen drömer allt, men när jag kommer dit så händer det inget. VAD SKA JAG GÖRA?!?!?! :huh: P.S. Hjälp mig gärna också vid "Rocky Wilds". har kommit till ett ställe där det är en liten dal i mitten, en väg till vänster och en liten ö snett upp till vänster. När jag står där så händer inget. VAD SKA JAG GÖRA?!?!?!:huh::huh:
  23. GÅ RUNT OCH SNACKA MED ALLA. EFTER ETT TAG KOMMER NÅGRA REALM SOLDIERS, OCH TAR UT DIG OCH WILLY.
  24. TACK. HAR KOMMIT VIDARE NU. HAR KLARAT DARK LORD(HUR j*vla LÄTT SOM HELST) 0CH ISLANDET. HAR KOMMIT TILL DÄR FLYGANDE STENARNA ÄR, DU VET, MEN DET FINNS EN UDDE DÄR JAG INTE VET VAD JAG SKA GÖRA DÄR. VET DU DET?
×
  • Skapa ny...