Hoppa till innehåll

igglypuff

Medlem
  • Antal innehåll

    549
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av igglypuff

  1. Haha, min storebror såm eger sin skola http://www.youtube.com/watch?v=U3ay307f6H0
  2. Tja, försöker göra lite achievement hunting såhär när man har jullov. En achievement som dock är väldigt svår att få själv, eller omöjlig, är The Dollcatcher, man behöver få tag i 5 st Hero Dolls som de kallas; Theresa Doll Hammer Doll Garth Doll Reaver Doll Lucien Doll Hero Doll Själv har jag Theresa och Garth och undrar om det finns någon extremt vänlig själ som har någon eller några och skulle vilja byta mot något annat i spelet (har t.ex. Regal Purple Dye som var ett helvete att hitta) eller om du har alla så om jag bara kan få låna dockorna i 2 sekunder så jag får achievementen.
  3. Men asså, vafan skulle du bry dig för om jag trollar, har jag ens försökt trolla dig?

  4. Släng den och köp en ny, skitkvalité
  5. Hejlol alla p12 nuubs, MW2 är bäst, sådeså.
  6. Alla förutom HP och GH, jag kollade istället på recensioner och HP fick 4/10 och GH fick 6/10 = inte värt ett köp Du är ju smart du, det är 3 spel han snackar om när han skriver "har du spelat något av de speln du säger nej på då?" och sedan svarar du med att du spelat alla när du spelat ett, hur jävla dum får man vara! Nej gör något annat än att försöka förstöra det svenska språket för andra din apa (syftar då på din signatur som är så vackert skriven <3).
  7. http://www.gameshop.se/?page=description&a...kt&id=31517
  8. Men tänk om två svarta personer skulle adoptera en unge som var vit, f*n vad konstigt det skulle vara för ungen...
  9. haha dra åt h*lvete med dig! tror du inte jag har försökt med annat eller? pff, har jag ställt till med dethär problemet? nej -.- det va så... Nej, du är bara allmänt sämst, det är inte operativsystemets fel att texturer är fuckade i spel, det beror på antingen hårdvara eller drivrutiner.
  10. Asså shit vad trött man blir på idioter som inte vet ett piss om datorer och skyller något idiotiskt fel de själva ställt till med på Windows Vista. SLUTA WHINA PÅ VISTA 24/7, lär er något istället, sök på google efter problemet eller läs på olika forum.
  11. MEN URSÄKTA MIG DÅ ?! OT: Jo för på alla private trackers så delar dom copyright material iallafall dom jag vet. Och säg inte att jag är en kid jag kan iallafall mer än dig LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL FAIL PÅ DIG P11 http://speltorrents.se/ = privat tracker utan copyright material.
  12. Du är aldrig helt säker, men iXtreme 1.5 är säkrast atm.
  13. igglypuff

    Ebay Köp?

    HDD borde ju inte vara nåt NTSC bullshit, det är bara spelen pga. TV apparaterna.
  14. 1: Det är väldigt långt spel tycker jag, storyn tar väl som gta 4 (15 timmar minst) och om du kör alla sida uppdrag så blir de dubbelt så långt. 2: 3: Ja, väldigt många! 4: Hyfsat iallafall, då man spetsar nån med machete, skjuter nån med sniper i huvet osv. Som GTA IV? No fucking way dude. Ja, som gta iv Ja Eller inte, i GTA IV så är det inte några säridioter som skjuter på en var femte meter man går, semst i Far Cry 2.
  15. men det är ett välldigt bra kort... med ett gig på också så blir det inte sämre. Det är inte ett väldigt bra kort, det är ett pisskort som inte är designat att spelas med.
  16. Heroes of Might and Magic 3.
  17. igglypuff

    Bannad?

    Sålänge man inte är efterbliven och spelar spel som inte släppts ännu så är det ingen fara. Själv kör jag live hela tin med flash, inga probs alls.
×
  • Skapa ny...