Hoppa till innehåll

Nice Time

Medlem
  • Antal innehåll

    33
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Nice Time

  1. j*vla skit snack dör man dör man det är ens öde så fall inget att vara rädd för
  2. Mellan 00:00-03:00 På helger kan det va mellan 03:00-05:00
  3. Cradle Of Filth - Nymphetamine
  4. Marilyn Manson - Lamb Of God
  5. Vampire hunter d,Hellsing del 1-13,Blood:the last vampire,War of the worlds!
  6. Nice Time

    Citat

    Hitler whas nicht ein wütender Mann sah er youst die Welt auf einer einer anderen Weise -fd. SS fångvaktare på Auschwitz-Birkenau Översatt:Hitler var inte en galen man han såg bara världen på ett annat sätt
  7. Nice Time

    Emu

    Äre typ som usa bara typ alla länder/stater har "dollar/euro" och att man är typ ett land i olika delar?? om allt styrs från (brysel<--fel stavat) måste dom ju tänkt det så
  8. Nice Time

    Emu

    Vad är Emu?? :blink:
  9. Verrückt - Enthauptete Juden Jävligt Bra Band Rätt okända men endå
  10. Medal of honor:front line) gammalt men svin kul Ich mag Kriegspiele
  11. Nice Time

    American Dad

    Amerikanischer Vati Haha mag ich dieses Erscheinen whery viel haha skoja jag såg det i måndags och tyckte väll att det var rätt kul men family guy är mycket roligare :P när lois syster ska föda barn så när dom är hemma oss hon så välter peter en lampa han ba flytar sängen över den som om ingen märkte xD han är så härlig.
  12. Shawn of the Dead jo den är rätt bra men inte så läskig efter som att det är en (paradi<--helt fel stavat)allså en skämt film som dom gort på olika zombie filmer som typ dawn of the dead,day of the dead och sådana filmer!
  13. Vafan är en metal-vän Mantis (Omg) det är väll typ 4 tjejer som gillar dig :P och hur många är dom där gotharna :P typ 9st jaja men det räcker väll :)
  14. Sisters Of Mercy - Black Planet
  15. Nightwish - Over the hills and far away
  16. Nice Time

    Citat

    Ja en del saker han sa lätt väll rätt bra men han va ju litte störd någon stans
  17. Nice Time

    Citat

    "Man ber inte om sin rätt, man slåss för den." -Adolf Hitler Får Man Inte Citera han så borde du ta en titt på han som citera Joseph Goebbels Joseph Goebbels, född 29 oktober 1897 i Rheydt, Mönchengladbach, Nordrhein-Westfalen, Tyskland, död 1 maj 1945 i Berlin, Tyskland (självmord), fil.dr. i litteraturhistoria 1922, Gauleiter i Berlin, tysk nazistisk politiker; minister för folkupplysning och propaganda från 1933.
  18. Nice Time

    Utseendet?

    Man Vill Se Bra Ut!
  19. Cradle Of Filth - No Time To Cry
  20. All Hip-Hop R&B Rap Allt Sånt Är Skit
  21. Utlima Thule - Svea Saga Engelbrekt... Frihetskamp mot fogdevälde Kung Gustav... Med vase på sin sköld De byggde Svea vagga och vaktade dess barn Och grunden som de lade den ligger än idag Så berättar Svea saga Och giver oss en sång
  22. Nice Time

    Kärlek & Samlag

    Jag Va Tillsammans Med Mantis Han Finns Här Någon Stans :P Han Vissa Mig Dena Sida Men Iaf Han dumpa Mig För En Annan Man Blev Lite Små Sur I Början Med Nu Är Vi Bästa Kompisar "Men Tror Han Sa Att Han Va Bannad?"
×
  • Skapa ny...