Hoppa till innehåll

The Moose

Medlem
  • Antal innehåll

    3067
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    5

Allt publicerat av The Moose

  1. I år önskar jag mig en PS5:a! Ja, jag skriver fortfarande önskelista!! Admin vill du redigera huvudinlägget till "sjuttonde året i rad" Tack och God Jul!
  2. God Jul hoppas alla hade en fin afton.
  3. Jag såg nyligen Tomb Raider filmen med Alicia Wikander i huvudrollen. Bra !!
  4. Skulle vilja kunna redigera inlägg man gjort. Tänker på att uppdatera min jul-tråd.
  5. Det är snart JUL igen! 16:e året i rad med denna tråd. Jag kan inte hålla klövarna ifrån att bumpa upp denna tradition varje år. Ge mig önskelistor. En PS5 kanske?
  6. 15 års jubileum för tråden, HURRA HURRA HURRA! I femton år har jag kommit tillbaka till denna tråden. Nostalgitrippen tar inte slut. Fuska betydde något för många en gång i tiden. Anyways. Hoppas att önskelistorna skrivs för fullt och att ni får en underbar jul. 24 dagar kvar! :)
  7. Antar att det inte blir många önskelistor som skrivs ned här i tråden. Så jag bumpar upp tråden endast för personlig nostalgi och sorgsenhet. :D Jag önskar mig nog något switch spel! Kanske Super Smash? God Jul återigen Fuska och ha ett Gott Nytt År! Vi ses 2019...eller?
  8. Älgen önskar alla fuskare där ute en god jul och ett riktigt gott nytt år! :mellow:
  9. Gud vad kul att för en gångs skull var det inte jag själv som bumpade upp denna fuska jul-tradition. Numera är det den enda stunden jag kommer tillbaka till forumet. Ska hålla mig ontopic :D Jag önskar mig en Switch! Ni andra? Jag önskar er en god jul och ett gott nytt år. Ta hand om er och må väl! <3 Själv firar jag 14 ^^ Haha verkligen ^^
  10. God jul på er alla från älgen :)
  11. Jag önskar faktiskt detsamma! Bra svar!
  12. För tolfte året i rad bumpar jag upp denna tråd som någon slags självisk nostalgitripp! Vad önskar ni er till julafton 2016? God jul & Gott Nytt År /Älgen
  13. Idag kommer jag streama Pokkén Tournament, Super Mario Maker och Splatoon. 3 saftiga Nintendo titlar alla mina tittare har möjlighet att spela med mig. I min stream försöker jag vara så social och interaktiv som möjligt. Jag gillar verkligen att göra det här, så har du inget för dig idag, kom gärna in och säg hej! https://www.twitch.tv/bizzy_moose
  14. Jag gjorde mitt bästa med att hålla denna tradition vid liv. För min egen del är det nostalgiskt att komma tillbaka. Synd att intresset inte är vad det en gång var på denna sidan längre. Aja, nu ska jag inte bli alltför negati, det är ju jul! Jag vill önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år, hoppas ni får fina julklappar. Posta gärna bilder ;) Ser fram emot 2016, be safe! :)
×
  • Skapa ny...