Hoppa till innehåll

TheCheater

Medlem
  • Antal innehåll

    427
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    PSP-Forumet!

TheCheater's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tjo! Var typ ett år sedan jag var inne på fuska, så nu är jag tillbaka... hur som hällst, i Torsdags så köpte jag en G25:a (ratt) som funkar mycket bra på både GTR2 och TDU. Men jag skulle verkligen vilja köra online på Test Drive Unlimited så att man kan joina liksom. Men när jag har skapat ett GameSpy account på menyn och försöker gå online så står det något liknande som det här: Failed to connect to the Test Drive server, check your network status. Vilket gör mig mycket arg förstås eftersom att mina kompisar kan lira utan problem (kompisar på TduCentral, ej svenskar). Så jag undrar om någon har haft samma problem och funnit en lösning. Har letat lösningar länge nu men hittar ingenting. Har försökt att starta om internet, starta om datorn och väntat i 3 dagar, men inget händer! Har också laddat ner s.k Megapack så att man kan ha lite fler bilar, men som inte ska ha nån betydelse eftersom att alla som lirar TDU med varann har megapack. Det var allt från mig, hoppas att man får svar! Tjo då! :)
  2. Om San Andreas skulle komma ut på psp (vilket det INTE gör) så skulle isåfall rockstar göra ett San Andreas Stories innan skulle ja tro!
  3. forza motorsport 2 och pgr4, gta 4 och bioshock
  4. En bra finess med den nyare är att man kan koppla in den till TV:n och köra på tv:ns skärm! Men kvalitén är sådär... :/
  5. TheCheater

    Gh4?

    Det släpps i höst lagom till jul! :P
  6. Jag fick RROD 2 gånger för inte så länge sedan men det visade sig att det blev strömavbrott för att det åskade. Så det var bara att starta om den för mig så funkade den igen! Men det ser inte ut så enkelt för dig. :/
  7. eftersom att jag HATAR damm så ska jag iallafall sätta på den någon gång under dagen så att allt damm DÖR. MUHAHAHA
  8. om du har 3.40 utan -XX eller M33 så är det ingen mening för dig att försöka! Installera Custom Firmware innan du lägger in spel i memory stick! Annars har du ingen chans att de i huvud taget går att starta!
  9. Har sätt det temat på en sida förr. Det är ett mac-liknande tema med ikonerna längst ner på skärmen... ska fortsätta leta efter det eftersom att jag också gärna vill ha det. Återkommer kanske med en länk! EDIT: okej snubben hade en s.k portal tror jag som man öppnar via webläsaren... men jag är inte säker. Hursomhällst så finns det sådant tema på vissa sidor men jag är helt väck på vad dem hette, pröva söka på google så kommer du fram till var de finns... det var så jag hittade de sidorna! B)
  10. TheCheater

    Bf:bc Demot?

    Battlefield Bad Company var asgrymt tyckte jag! Mest för att det är så seriöst: ljudet, grafiken, och framför allt miljön! Annars brukar grafiken vara mörk och tråkig i vissa spel så att det ser ut som att det har varit jordens undergång men här är miljön färgrik och har grym grafik!
  11. jag kom på att det beror på lite grann vad du har för Firmware. Ett Custom Firmware med namnet M33 ska funka om man gör som jag beskrev. men jag såg också att reffo använde en s.k FASTLOADER. FASTLOADER har egentligen inget med ISO-filer att göra... en FASTLOADER används bara vid Flash-spel som till exempel PSP-Halo som finns på DL.QJ.net för er som undrar. Men jag undrar fortfarande varför sfsfs spel inte syns. Vet du vad du har för Firmware just nu sfsfs?
  12. jo... höll på med sånt här förrut men det slutade med ca 10 spam-mail per dag som kom från privat personer som förmodligen råkat ut för något skumt. Men nu har jag lyckats fått ner den reklamen till ca 5 mail per dag genom att raportera nätfiske! Men om cod4 vill ha sin PSP så får han ta det antar jag, men som du säger så blir det överdrivet mycket reklam i Inkorgen så jag tänker inte börja om på sånt här igen.
  13. 1. se till att mappen ISO ligger i rootmappen av psp:n d.v.s där mappen MP_ROOT och PSP ligger. 2. se till att filen du lägger i ISO är en ISO eller CSO. Om du laddade ner en ISO, packa inte upp den om innehållet är speldata! 3. Pröva ladda ner ett annat spel... ett vanligt fel som med enkla ord kan beskrivas som "saknad speldata"!
×
  • Skapa ny...