Hoppa till innehåll

Dretskit

Medlem
  • Antal innehåll

    4991
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Dretskit

  1. Jag känner ett antal som var där men jag orkade inte hänga med plus att jag gillar dem inte så värst mycket. Men dagen innan konserten så hade vi typ Iron Maiden fest och satt och kollade igenom lite på varenda live dvd dem har släppt.
  2. Frost i Satyricon. Hellhammer i Mayhem. Pete Sandoval i Morbid Angel. Hexen i Hate. Matte Modin (ex Dark Funeral, Defleshed m.m.) Martin Axenrot i Bloodbath. Vitek i Decapitated. R.I.P. Några bra trummisar enligt mig.
  3. Då är det väl mest de första 2 albumen jag har hört. Men det låter onödigt att låna en. Nej, låtarna du har linkat är från albumet Animosity där de använder sig av drummaskin. Och varför är det onödigt att låna trummis? Tycker du att de borde ta med en dator upp på scen, eller? På andra skivan Dissimulate så hade dem ju en riktig trummis. Jag har The Berzerker's livedvd och då när trummisen ska spela låtar från första albumet där dem använde trummaskin så spelar han f*n snabbare än trummaskinen på albumet. Han är sjukt snabb. Dissimulate var deras andra album och jag sa ju att de använde riktig trummis i de två första. På det första albumet så använder dem trummaskin. Men på det tredje och fjärde albumet så har dem lånat in Akercocke's trummis har jag för mig. Men just nu så har dem en fast trummis i bandet, han började i år någon gång har jag för mig.
  4. Då är det väl mest de första 2 albumen jag har hört. Men det låter onödigt att låna en. Nej, låtarna du har linkat är från albumet Animosity där de använder sig av drummaskin. Och varför är det onödigt att låna trummis? Tycker du att de borde ta med en dator upp på scen, eller? På andra skivan Dissimulate så hade dem ju en riktig trummis. Jag har The Berzerker's livedvd och då när trummisen ska spela låtar från första albumet där dem använde trummaskin så spelar han f*n snabbare än trummaskinen på albumet. Han är sjukt snabb.
  5. Max tog jag. Frisco mål med plus meny, dipsås och en glass efteråt. Det är nice.
  6. Sökarna. Torsten Flinck är för härlig.
  7. Fy f*n vad dåligt det var. Det låter som att dem försöker spela dödsmetal nu men det låter ju skit och det blir ju inte bättre av att han rappar. Btw, har Slipknot blivit politiska i sina texter nu istället för att vara skitcoola och hata folk i sina texter som förr.
  8. När man growlar tar man i från magen för att inte förstöra stämbanden. Det tar tid att lära sig den tekniken skulle jag tro.
  9. Jag och mina kompisar är allmänt jobbiga och har konstig humor som ingen förstår sig på.
  10. Dretskit

    Din Klädstil

    Hood tröja eller longsleeve med något band och pösiga jeans.
  11. Jag har fem longsleeves och fyra hood tröjor med diverse band som Behemoth, Wintersun och Cannibal Corpse.
  12. Jovars, dem är väl bra. Men jag lyssnade mer på dem förr i tiden.
  13. Jeans skulle jag nog säga.
  14. Gör om gör rätt. Har du någon gång ens tittat på sångtexten till en In Flames-låt? Jag tål verkligen inte att folk har såna fördommar. In Flames är verkigen inte s*tanister, men Anders har en otroligt bögig röst. Men dem kan ju spela på sina intrument måste men ju erkänna.
  15. Hate såklart! Bara namnet gör ju att man tycker om dem plus att Adam "The First Sinner" är så j*vla cool.
  16. Jag lyssnar inte så värst mycket på någon av dem nuförtiden men för i tiden så var det mest Cannibal Corpse som gällde för min del.
  17. Sepultura (tidiga materialet) och Evile.
  18. Dretskit

    Piering?

    Jag ska snart pierca mig i mitten på underläppen och ha en sån där hästsko eler vad man nu kallar dem.
  19. Ska nog till Metaltown en dag om jag har råd, den stora höjdpunkten blir ju Metalcamp i Slovenien för min del. Biljetten dit kostade 1000 spänn och bussresan fram och tillbaka kostade 2000 spänn och sen måste man ju ha fickpengar med sig för att äta och supa. Om jag hade haft pengar så hade jag kunnat hänga med polare som ska till Rock Am Ring och Graspop med men jag ska till Metalcamp med 8 stycken polare så det blir nog ändå rätt nice.
  20. Jag lyssnar på det mesta inom metal, mest metalcore, death metal och black metal.
  21. Red Bull är ju godast men den är så dyr så jag brukar köpa Power King för den är typ lika god och billig.
  22. Dretskit

    Läsk

    Coca Cola, Fanta och 7 UP tog jag.
  23. Och varför är du inte det längre? För jag var tvungen att gå på toaletten. Nää, jag kommer faktiskt inte ihåg varför och jag bryr mig inte heller.
  24. Jag ska till Metalcamp i Slovenien som är mellan den 4:e juli till 8:e juli. Det kommer sjukt många bra band dit bl.a. mitt favoritband Hate och Morbid Angel. Många blandade metalstilar ochså och det är bra. Det är väldigt fint där runtom i området med, kolla bara in bilderna på hemsidan. Bussresan ner tar drygt 28 timmar vilket nog kommer att bli lite segt. http://www.metalcamp.com/ Sedan så blir det nog Metaltown med men bara en dag troligtvis.
  25. Jag är nog lite känd för att ha varit moderator en gång i tiden.
×
  • Skapa ny...