Hoppa till innehåll

iamfearlezz

Medlem
  • Antal innehåll

    44
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av iamfearlezz

  1. Missade två gånger i rad på näst sista noten på Colony of Birchmen, så grymt onödigt. FC på The Final Countdown 1st place, RB2 export.
  2. Windows 7 tar det goda från XP och Vista. Värt att skaffa om man inte har det.
  3. MX518. Behöver inte säga mer.
  4. Rockband 2 med Lego RB & RB1 låtarna samt 120+ DLC. Ion Drumrocker trummor och GH3 Les Paul gura.
  5. www.gamereplay.se - the real deal, till ett högre pris.
  6. Shawshank Redemption Lion King Avatar The Dark Knight Roligaste filmen är dock Scary Movie 3! :D
  7. Family Guy South Park Two and a half Men Naruto Serier jag brukade följa/följt klart: Pokémon (10 år sen xD) Heroes Prison Break O.C One Tree Hill
  8. Iron Maiden - Powerslave - Rime of the Ancient Mariner Iron Maiden - Number of the Beast - Hallowed Be Thy Name Pink Floyd - Dark Side of the Moon - Breathe Europe - Collections - Sign of the Times (deras bästa låtar är utspridda på olika album, så kan inte välja ett särskilt) The Clash - London Calling - London Calling The Killers - Hot Fuss - All These Things That I've Done The Who - Who's Next - Won't Get Fooled Again
  9. Rockband Trummor 69/84 100% FC's RB2 51/58 100% FC's RB1 Massor av DLC 100% FC's Ett antal globala förstaplatser och höga placeringar, alla är 100% FC's förstås. Några av dessa: - Flirtin' With Disaster - Screaming For Vengeance - Highway Star (tror det är 2:a nu) Använder inte Hyperspeed! Det på trummor = Lättare och tråkigare. Är hyfsad på gitarr.
  10. Spelet som till en början var en mod av Half-Life, blev sedan i början av 2007 uppgraderat till Sourcemotorn. I februari i år släpptes den första releasen genom Steam, Beta 2.3! Pirates, Vikings & Knights II http://www.pvkii.com/images/ingame/beta23/geststabhkforg.jpg Tre grupper av ökanda krigare från olika tidsepoker möts och slåss om ära, mark och skattkistor. Här används forna typer av vapen, såsom svärd och sköld, yxor, spjut och pilbågar i ett lättanpassat stridssystem. Mer information om spelet hittar du här. Finns att skaffa gratis på Steam Store. - Enda kravet är att man måste äga en officiell kopia av någon typ av HL2, som CS:S eller TF2. Är själv betatestare för spelet och har även gjort den svenska översättningen. Rekommenderar spelet starkt till alla FPS-fanatiker!
  11. Jag själv tycker att oot är det bästa zelda-spelet och tp påminner lite om oot. Men för mig gör det inget, för oot är så pass bra att ifall man härmar det lite smått så blir det bara roligt. Ifall man orkar spela igenom spelet så tror jag att de flesta börjar tycka att det blir roligt. Själv så älskade jag det!
  12. Lycka till med att fånga en 10 kilos fisk på burk haha! Lätt med sinking lure.
  13. Själv tycker jag att det är ett jättebra zelda-spel. Varför jag tror att många tkr att det är dåligt är därför att det inte klarar av spelet. Det är helt enkelt för dåliga. Enligt mig så är svårighetsgraden i spelet hyfsat lätt men väldigt utmanande. Men bossarna är alldeles för lätta, och då menar jag lätta som att en femåring klarar dom utan problem. Ifall man spelat zelda sen man var liten tycker man nog att detta är ett superspel och det borde inte alls vara några problem att klara ut det (inte 100 % utan klara storyline) och man borde inte behöva mer än 35-40 timmar på sig att klara det. Själv klarade jag ut det på lite drygt 30 h.
  14. Ifall jag var ni så skulle jag läsa noggrant med vad gubbarna säger i spelet. Även om man inte kan engelska så bra så går det ändå att lista ut vad man ska göra. När man fått fiske-spöet så säger tjejen man får det av att man kan fiska utan bete, men man får inte olika fiskar, utan bara greengill. När man fått en fisk så fiskar man igen så kommer katten att ta den. Sedan fortsätter det. Allt går att lista ut om man bara tänker efter riktigt noggrant med vad man gör. Det första jag gör när jag fastnar är att kolla på alla väggar och i taket.
  15. Lika bra att skaffa halo med zelda-mod istället. Förstår inte varför dom ska ha ett sådant spel i en annars perfekt spel-lista.
  16. Ifall du hade letat överallt så hade du hittat dom själv :P annars så kan du söka på twligt princess walkthrough på google och välja någon av guiderna ifall du vill ha svar så snabbt som möjligt och samtidigt vara (vatten)bombsäker på att du vet vad du ska göra (ifall du kan engelska förstås).
  17. Själv har jag spelat 28 timmar och är på sista templet (hyrule castle). Så kanske 30-31 timmar för att klara ut det helt. Och nej, jag har inte fuskat.
  18. Man hör på namnet att Epona är en/ett sto. Det går att märka i TP väldigt enkelt i början av spelet ifall man inte listar ut det själv
  19. har alla spelstjärnor/sprites man kan få förutom några man endast får genom att samla blue coins. Så runt 110 skulle ja tro
  20. prova det jag sa. spelar ingen roll vilket spel det är
  21. iamfearlezz

    Portal

    verkar okej. men ifall det inte är multiplayer så kommer det att suga
  22. antingen har du för dåligt grafik-kort eller så har du installerat det. Du kan prova extrahera mappen (med winrar) till skrivbordet och sen prova igen. Så gjorde jag och då fungerade ett spel som jag ville spela
  23. Du kanske redan har klarat det. Men det här är mitt tips: Meja hela tiden. Då missilerna kommer tar du ut dom snabbt innan dom träffar dig. Efter det ska du bara meja på tills dom röda knapparna är borta. tyckte också det var svårt första gången. P.s. ibland måste du åka runt flera varv för att ta ut dom röda knapparna.
  24. iamfearlezz

    Problem I Spel

    Jag håller just nu på att spela Marc Eckos Getting Up: Contetns under pressure. Ett jävligt roligt spel, men jag kan inte komma längre. Eftersom i spelet då man ska måla graffiti på något speciellt för att ta sig vidare funkar det inte. helt sjukt. Alla bonus-sprays kan man ta, men inte dom som man måste. Då det fungerar är blir det vitt runtomkring där man ska spraya, då det inte funkar är det rött. Hur får man att det röda ska bli vitt? har provat allt. Kanske inte många som vet. Man ifall ni vet berätta
×
  • Skapa ny...