Hoppa till innehåll

Zwhatsh

Medlem
  • Antal innehåll

    39
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Zwhatsh

  1. Jag roflade bara ja hörde mina kompisar säga det i skolan! Hahaah!! :P
  2. Metroid Prime 3: Corruption!!
  3. Typ, 7/10... det är för enkelt. klarade 100 % på nån dag. (inte för att skryta!! :P )
  4. Egentligen har redan dom flesta skrivit "Ja" precis som jag tänkte skriva... Men ja skriver det endå bara för att det är så kul! JA!!! :lol:
  5. Vilken är eran favorit Nintendo karaktär? Samus eller Mario? Min är klart Samus!
  6. 8/10! Spelet är okej men dom andra super mario spelen har varit 100 gånger bättre. Har 98 stjärnor...
  7. King Dedede!! Vet inte riktigt anledningen men han verkar stark!! :D
  8. Menar du på världskartan?? Där man typ bara går runt hela tiden?? Isåfall ska du iallafall hitta en hemlig gång på någon utav banorna som leder till den rätta banan! Kommer tyvärr inte ihåg vilken bana det var.
  9. Det enda man ska gör är att snurra på bollen som sitter på hans svans! Sen är det bara att göra så tre gånger till! Så enkelt är det!
  10. ÖH!!! Asså, jag har hittat alla såna dära trofeér saker, men inte på Medal of Homer. Kan nån säga vart det finns lite Duff Kapsyler och Krusty kuponger?! :(
  11. Ja har det utan Wide Screen. Jag bryr mig inte så mycket om grafiken, har många spel med samma grafik. Jag tycker du ska köpa spelet or die! Jag tycker iallafall att grafiken är helt OK!
  12. Zwhatsh

    Warcraft 3

    Asså, hur gör man Quests i World Editor????????? Och när man gör en bana me bara creeps i så går de typ inte att levla högre än lvl5! Hur blir man högre level??!!! det va allt ja ville.... :o
  13. Öh... asså, vet nån hur man gör teleportrar som aktiveras när man kommer när dom? Asåå, ja körde en nerladdad custom bana och på den fanns det en teleport som man kunde aktivera, och sen hittade ja en till på ett annat ställe av den banan och då kunde man teleportera sig mellan dom. Och man ska kunna hitta flera... undrade bara hur man gör en sån?! ;)
  14. Ja man kan spela två i story läget, har till o med det spelet! Det spelet ä kul men det ä lite för få banor!!!!!
  15. Ja tror ja vet vilken bana du menar... är det typ den där banan... typ, om man går till dom dära gubbarna så kommer dom emot en och man kommer inte förbi?? Isåfall ska du, precis när du börjar banan så kommer du typ se en liten springa... med massa liv i. Den ska du göra ett sånt där typ vägghopp eller vad man ska kalla det... när man trycker A+A och så klänger han sig fast där... ja, och då kommer du obanför dom där gubbarna och så ska dubara klättra på lite växter o så... säg till om du inte förstod eller om det va fel bana.... :kung:
  16. Men ja har ingen Screw Attack... och dom dära väggarna är den enda utvägen... jo, det finns en väg till, men då måste jag ha det gula vapnet för att komma förbi!!! Så va ska ja göra??? Ska ja använda Screw Attack?! Isåfall, var får man den?? :cry:
  17. vart är det du har fastnat?? Om du är på stället där man får Power Bomb, så kommer det en osynlig robot. Den är inte lätt. Det enda sättet att besegra den är att kolla var hans skott kommer ifrån och sen skjuta där. Det är bra att ha många livtankar annars är man körd! När man klarat den ska man använda Morph ball och rulla ner i ett hål med massa el i. En ellabyrint typ. När man klarat det, kan man spara i en port i närheten. Grapple Beam får man i rummet med ett stort torn i mitten. Man ska komma upp till toppen igenom att använda den där Morph ball switchen längst ner för att aktivera några Spider Rails typ... sen på toppen ska man använda Power bomb på en stenhög så man kommer in i en port där Grapple Beam är. Du kanske redan visste det här, men det kanske är till pytte lite hjälp iallafall... :)
  18. uhm... tack... men ja mena inte den... uh... ja mena den här Quad MB eller va den nu heter, men strunt samma! Ja har klarat den och har kommit till Power Bomb Guardian. Ja har klarat den, men sen kan ja inte komma därifrån, o där ja kom ifrån är det två långa konstiga plattor som sitter på var sin sida av väggarna. Man ska antagligen använda dom, men ja fattar inte hur?! Hjälp!!! Ska man ha Screw attack typ eller??
  19. Aaaaahhh!!! Hur klarar man den dära "robot Spindeln" i Sancutuary Fotress?? Har provat allt! Ja har skjutit av huvvet men sen tar han inte skada alls av någon utav mina vapen!!! SNÄLLA HJÄLP!!!
  20. för att använda delarna ska du först spara gubben... sedan ska du gå till Battlemode, och i Battle mode så kan man ju välja om gubbarna ska vara Human, COM, eller OFF... tryck då på den gubben som du är... tills det står Custom längst ner... då är du du gubben du skapat. :D
  21. Ja tror den var i Magmoor Caverns,... i ett ställe som hette Warrior Shrine lr nåt.... då skulle man använda Morph bollen o snurra i den där saken lr va det nu ä o då fälls en bro upp o då ska man gå över den o så kommer man till Warrior Shrine!! Ja tror det va så, men ja ä inte säker...
  22. Så här klarade ja den... När den sprutar den där ismasaken eller röken eller va det nu ä... så sköt ja den med missiler... fast det tog ett bra tag.... hoppas DET hjälper :)
  23. Köp ett Wii, GC är rätt så ute och dött... kommer inga nya spel. På Wii kan man ju kö både och så köp ett Wii! Wii ä värt sitt pris! :)
×
  • Skapa ny...