Hoppa till innehåll

msxmsx

Medlem
  • Antal innehåll

    877
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av msxmsx

  1. Okej men ska man inte lägga till :27015 efter på ipt?
  2. Så är det också för mig när jag använder mobilt bredband , helt wierd. Fråga på Fragbite.se då får du svar på ´1 min.
  3. JAg har öppnat portar i router. MEn jag har inte riktigt fattat vilket ip ska jag ge? d som står när jag skriver ipconfig elr d som står på mittip.se Elr vad?
  4. Hej , jag undrar iaf ngn skulle kunna testa joina denna server : 82.182.149.37:27015
  5. Nu har det kommit ett idiotiskt förslag att man ska ta betalt med ca 2000 för varje dator på varje internet cafee i sverige. http://tv4nyheterna.se/2.139?videoId=1.176160 kolla där , spola fram till 05:45. http://www.namninsamling.com/site/get.asp?koeniz : Skriv på här ifall ni gillar att gibba på tex inferno - online !
  6. Hej , jag har en kusse som har Halflife men som vill ha cs hur ska han göra? Jag har själv köpt cs antologhy 1 , (stavning ? ). Men har hört att om man har half life kan man typ ladda ner cs elr ngt.
  7. Guitar Hero 2 lätt! :D
  8. msxmsx

    Gamerscore?

    Typ 2000 kmr inte ihåg för min box är på lagning :(
  9. Saint's Row för frihet , eller Rainbow Six för otroligt bra online läge :)
  10. Här är en del av min nya : http://www.youtube.com/watch?v=DwFLUtb1t6I
  11. msxmsx

    Guitar Hero 2

    Jag håller på med Hard , fast nu kan jag inte spela längre efter som att min 360 pajat :( Ups kmr o hämtar den snart.
  12. Jag har gjort 3 st filmer men hitter inte 2 st av dem. Aja här är en film : http://www.youtube.com/watch?v=BVDn_HHqilc d är den sämsta film jag gjort hehe. Kvaliten är inte den bästa heller ^^.
  13. För att spela in på dator använder man Fraps elr Gamecam. D är allt jag vet.
  14. okej så det går alltså inte?
  15. Hej , jag undrar hur man får kniven i vänsterhand fast man fortfarande har vapnet i högerhand.
  16. Counter-Strike eller Grand Theft Auto : San Andreas Helt klart.
  17. msxmsx

    Msn Problem

    Hej, När någon polare skickar en låt till mig via msn när jag mottagit den och klickar på den alltså där det står 'du har mottagit blablalbla' då kommer d upp en ruta där d står windows security centre has blocked this file becuse it was harmful. Men jag är helt säker på att den inta var d för d var en kompis egna låt som han gjort själv, och när jag kollar där alla filer hamnar som jag får via msn så finns filen inte där. Vad ska jag göra? Tacksam för svar
  18. Du har nog inte den senaste patchen gå in på Bf 2142's hemsida och ladda ner den. Det kan vara d eller så kan d vara att din brandvägg blockar Bf 2142.
  19. Tja jag undrar hur man installerar player skins? Har inte hittat någon bra guide på nätet. Har laddat ner det gär ct och t packet. : http://www.fpsbanana.com/skins/12426 kom på det 'tråden kan stängas'
  20. Brukade lyssna på den förut även fast den var sämst :P
  21. Tja jag undrar hur man gör för att byta vapen utan den där rörelsen t.ex med deagle så snurrar man runt den runt handen hur gör man för att det ska gå bort? I vissa cs filmer så har det gjort så att man byter vapen utan den där rörelsen t.ex den här: http://www.youtube.com/watch?v=V0lcwemJ1L0
  22. msxmsx

    Spel 2007

    1.Guitar Hero 2 2.GRAW 2 3.BF:BC 3.Halo 3 4.SKATE 5.BIA HH 6.Rogue Warrior 7.GTA 4 8.CoD 4 (om d kmr) 9.APB fast d kmr 2008 ;)
  23. Rainbow Six Vegas sjukt kul om du kör live. Call Of Duty 3 är också väldigt kul.
  24. T 4-ever and AK 4-ever hehe :P
×
  • Skapa ny...