Hoppa till innehåll

LillBerra

Medlem
  • Antal innehåll

    2177
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av LillBerra

  1. Queens of The Stoneage, Monster Magnet, Brant Bjork, Colour Haze, Wolfmother, Mondo Generator, The Desert Sessions, Yawning Man, Electric Wizard och Cathedarl.
  2. Bra Stoner-Rock/Metal band är Queens of The Stoneage, Monster Magnet, Brant Bjork, Colour Haze, Wolfmother, Mondo Generator, The Desert Sessions, Yawning Man. Vill man ha riktigt tung och långsam Metal så är Electric Wizard och Cathedarl dom bästa Doom-Metal banden :)
  3. Otydlig spirit. Ganska snygg annars. 7/10 Ointressant text för övrigt... Här är en semesterbild från Grekland. Arial FFS! Spirit? Sprite heter det annars. Sorry, sprite är en läsk. Då spirit är en helt annan sak Är du dum? Det heter sprite. herregud..
  4. Otydlig spirit. Ganska snygg annars. 7/10Ointressant text för övrigt... Här är en semesterbild från Grekland. Arial FFS! Spirit? Sprite heter det annars.
  5. Pröva medans den laddar ner, kanske går. Det förstör nog inte nerladdningen iaf.
  6. Jo de kan man. Non VAC servrar, alla crackade VAC servrar och vissa vanliga VAC servrar. The Oracle: Det beror på vad du ladda ner. Om du laddar ner source så tar det ju självklart tid eftersom filerna ligger på flera gb. Tråden uppdaterad.
  7. Pröva göra såhär. Ta bort alla filer i PacSteam mappen FÖRUTOM steamapps mappen. Sen installerar du igen samma ställe som förut, där steamapps mappen finns, och sen gör som du gjorde förut med steampatcher o de, sen pröva igen o installera spelen. De ska funka.
  8. Konstigt. :/ Och du har gjort exakt som i tråden? Vanliga Steam är inte på? Du har skapat ett nytt tomt acc? Pröva stänga av Pacsteam, logga in igen o pröva igen. Annars får du pröva ominstallera allt om du orkar. Har du något antivirus program påslaget, någon brandvägg? Det kan också orsaka problemet. Totorio: Ja de kan man på det här också :S Detta e nog bättre också..
  9. Installerar du då ett spel som är i listan i min tråd? Endast dom går att installera i början.
  10. Såg nu att min tråd blivit anmäld. Blir besviken om den tas bort. Är ju många som skriver om hacks/cheats till andra spel liksom. :) aja :P
  11. Du kan ju dock ändra vilken knapp som ska aktivera friends funktionen i Settings.
  12. Olagligt går ju att diskuteras. Visst är det inte speciellt lagligt, men det är många här som skriver om hacks på MapleStory trådar och andra spel. Så ja hoppas inte min guide tas bort :) Kul att du vill testa, stöter du på några problem hjälper ja gärna till ^^
  13. Dyrare delar är oftast bättre när de gäller datorer, men AMD Athlon 64 processorerna har sagts fungera bäst när de gäller spel, men samtidigt skulle jag satsa på den dyrare varianten. Vilket som så är båda ruskigt bra så de spelar egentligen inte så stor roll.
  14. De e f*n så onödigt o köpa en alienware dator. Den där datorn e typ nästan det bästa du kan få just nu, så det är jäääävligt onödigt o punga ut mer på en alienware dator.
  15. LillBerra

    Dator! För Ca:40000!

    För ungefär 25-30 tusen kan du få dom bästa delarna som går o hitta på marknaden just nu.. så att spendera 40 tusen är lite dumt, ja.
  16. Såklart du bryr dig om du skriver i den här tråden.. >_<
  17. LillBerra

    Guild Wars

    Som Dezen skrev så är det bäst att köpa Prophecies först. Några anledningar 1. Det är det "största" paketet och grundspelet. 2. Introduktionen hjälper dig att komma igång med spelet och förstå det mesta till skillnad om du skulle köpa endast en expansion så kanske det skulle bli jobbigare o komma igång utan någon slags tutorial. Finns massor av fler anledningar också. :P Men tro mig när jag säger att det är bäst att köpa Prophecies först. Det är störst, du får en inledning till hur GW fungerar, och det är rätt billigt nu eftersom det funnits ute på marknaden några år, så om du inte gillar det så har du inte slösat så mckt pengar.
  18. LillBerra

    Nytt Grafikkort

    Visst klarar det av att spela Crysis. Crytek har själv meddelat att alla som kan köra Far Cry på högsta inställningarna kan köra Crysis på minst lägsta inställningarna. Så självklart så funkar det kortet bra på alla nya spel och dom som kommer, sen beror det ju också på hur bra resten av delarna i din dator är. (:
  19. Ärligt talat vem bryr sig. Ni är alla töntar -.-
  20. LillBerra

    Spore

    Ja, som att i Fable 1 skulle man kunna föda egna barn och bygga hus osv, kunna hugga ner träd och elda veden med det, allt skulle vara dynamiskt. Tsss, se hur det blev sen då :P Åter till On-topic. Tycker att grafikmotorn till Spore ser lite åldrad ut nu, i jämförelse med dom flesta andra spel. Det har tagit lite för lång tid. Borde kommit ut tidigare. :/ Men visst, ideen är kul, men knappast ny eller revolutionerande.
  21. Haha Rip-off? Hur många Light produkter finns det inte? Hahahaha du e dum du. För övrigt så försöker Sony bara mjölka ur lite mer pengar ur p12 ungar som skriker på pappa att köpa en ny PSP för att den e 20% lättare och är ny.
  22. PSP, nuff said. Pukt. Fucking. Slut.
×
  • Skapa ny...