Hoppa till innehåll

nixo99

Medlem
  • Antal innehåll

    111
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av nixo99

  1. NÄE!!! det var adolf hitler!!!
  2. hmm...en femma sag att jag var cp och jag slo han så att han fick nes blod sen kom 3 av hans vänner och jag slo alla dom och kasta en rakt i väggen och sparkka dom på markken =D sen blev det rektor,kvarsittning,hem rigning...messt gnälldee läran för att 2 av dem hade näsblod.. jag slo int ens allt vad ja kunde!! sj tykkte jag det int borde blii nånting för d var bara dom som endå skulle få lätt näsblod... :angry:
  3. ha mycket pengar att du ens kan skaffa ddp,d long enda tills du har jort mm....och sen ska du ha pengar till glory o en bra skölld som obby ellr,granite.... (sj använder jag sara bok men men men...) :zzz:
  4. va f*n gör man med rank? helt onödit!! så varför bry sj? d är inte frågan om liv och död.... <_<
  5. hellooooooooo Nån som vill köpa min gubbe ??? :blink:
  6. eeh... varför ska man ha smith o mining lvl??? de hjläper INGENTING till combat stats help onödigt varför inte ha iställe viisa combat lvl? IQ MONSTER ;)
  7. jag säljer en PURE range acc. till dj combat 28 RANGE 44 och allt annat 1... han är 100% pure och jag kan sälja honom för cirka 50k och han är den bästa free pker man kan ha maxhit med addy arrows och maple shortbow utan pray och ammy är 9 medd accurate och 8 med rapid (noob lvl men om du hittar nån som är under lvl 40 så kan du döda honom med 3 skot och om din motståndare bara är lvl 25 kan du döda honom med 2 skott) jag har själv pkat med honom många gånger och han är mycket bra om man är pker han äger några saker +skeleton full jag kan selja honom för 50k och om du tycker att det är för mycke så ska du adda nixo99 (det är jag) så kan jaag KANSKE sänka priset med några k och han heter nameless470
  8. ok ok jag sänker till 1mil. nån som vill köpa rune (t) full nu????
  9. namn??? namn??? namn??? jag heter nameless470 adda mig om ni joinar :cool:
  10. nixo99

    Mobbare

    "hjälp jag blir nedslagen och mobbad hjäälp!!!" hahahahaha vika noobs (ja tror ni all blir mobbade och inte vågar je tibaks så måste ni fantisera vad ni skulle villa jöra till dem)
  11. den e värd 7k och heelt onödig...
  12. jag seljer rune t full på runescape för 1,3mil. jag undrar om nån skulle vilja köpa? heter nixo99 , nameless470 på runescape
  13. om du vill men jag skulle rekomendera att du är över 50 combat om du börjar annars kan det vara svårt att klara sig i memb..men de e ju roligt att vara memb ja är memb med en combat 102...
  14. alla som är lvl 25-35 (helst pure men inte måste) jag undrar om ni vill joina mitt team??? det finns inga krav endast att man är mellan combat 25-35 jag heter nameless470 på min pure range som är combat 28 range 41.... det är ingen skillnad med tid och sånt men om man ser att nån/några av teamet är in så om ni vill komma o pk med mig... Nån som vill joina mitt team???
  15. nixo99

    Runescape

    har ägt 13mil. äger bara 2mil, nu och runet full på min ena typ och på min andra 102lvl guthans full(9mil.) whip ( 1,2 mil.) ock MYYYYYCKET MEERA!!
  16. haha min gubbe e mycket bättre o han e en riktig noob... combat 102 16mil. och total 1657 och memb och guthans full och nästan dragon full fattas bara chain...
  17. abyssal o fusion har rätt...
  18. ge inte din pass till honom du ska bara skicka ett brev till jagex varför du gjorde det och att du ångrat dig och vill ha en sista chans!
  19. jag har en typ lvl 63 rune full och 1000 yews och allt sh*t! vill inte ha din noob account! + jag slår vad om att det är scamm för han sa först att den bara hade mith full! och nu har han rune full och om han sulle behöva cash skulle han selja sin rune full med vapen för 200k och sen ta drop trade med hans andra account!!! SCAMMER!!!
  20. jag hackar yews min wc lvl e 69 snart 70
  21. jag kan kööpa om du sejjer dens namn och vad du ska ha i den (e de riktiga pengar runescape pengar fusk ellr vad)?
  22. nixo99

    Runescape

    men han kallas inte fredda utan freda68 har ni svårt att förstå adda honom och fråga av honom + han är inte nåns granne för han bor i tyskland
  23. nixo99

    Runescape

    det är 100% inte scamm!!! frååga fast av en tyyp i runescape som heter freda68 jag har jort det till honom 0bs! tala engelska till honom!
×
  • Skapa ny...