Hoppa till innehåll

Satisfaction

Medlem
  • Antal innehåll

    1654
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Allt publicerat av Satisfaction

  1. SMS löser inte ett jävla piss. Och detta vet jag.
  2. M416(Holo+Foregrip+Heavy barrel) G18 Supr. M203 Sqd ammo/sprint
  3. Har för mig att dem allra tidigaste säsongerna (88-89?) var dubbade till svenska. Är inte helt säker på det dock..
  4. Map of the Problematique av Muse. Så. Bra.
  5. Tjenare. Är på jakt efter ett par nya in-ears. Har nu använt a-Jays Two, som var riiiktigt bra före de åkte med i tvätten av misstag. Har kollat lite granna(på nätet) på dessa http://www.inet.se/produkt/6303324/sennhei...i-precision-vit Någon som kanske har ett par sådana och kan dela era tankar om dem? Annars så kanske man ska uppgradera till a-Jays 3 eller 4. Har ni något annat att rekommendera så lyssnar jag ofc.
  6. Mel Tormé - The Christmas song John Lennon - Happy Xmas Irving Berlin - White Christmas Finns så många mer, men som många andra gånger kommer man inte ihåg alla.
  7. Är Halo evigt trogen, men att lägga 2000:- på en ny konsoll endast för CE Anniversary är inget jag tänker göra. Är det samma kartor som i Combat Evolved också, eller är hela multiplayerdelen från Reach? Förstod inte helt.
  8. Support, M249 med IRNV, Bipod, Extended mag. -Win
  9. Direkt kan jag säga att personangrepp och argument utan grund är att undvika.
  10. Har självklart läst recensioner på modellen, men om jag på den här nivån kan konversera angående den så vore det fint. Är i nuläget ute efter en LP eller en SG. LP Studiogitarrerna ligger på ca 6000 på thomann medans SG-gitarrerna ligger lite över. Spelar för tillfället på en Ibanez, modell oklar.
  11. Tjenare. Har börjat spana efter en ny elgitarr då jag behöver en gitarr som lämpar sig för något annat än metal. Har kollat lite på en sådan här http://www.thomann.de/se/gibson_les_paul_s...imited_wbcr.htm Tänkte mest kolla ifall det finns någon här som har erfarenhet av Studiomodellerna, eller ni kanske har något att rekommendera? Gitarren kommer vara för bl.a vanlig rocknroll och (lite) tyngre musik. Siktar i nuläget inte på någon kopia, t.ex. Epiphone, men lyssnar om ni vet någonting som är värt att kolla upp. Tack på förhand.
  12. Ju mer populärt och vanligt spel ju mindre.
  13. Blev så glad när jag låste upp UMP45, men den var ju hur jävla svag som helst. Ingenting är bra med den, skjuter sakta, är svag, litet magasin. Kan inte konkurrera med t.ex M4A1 eller AKS74u.
  14. Använt en HTC Incredible S sedan Juli i år, och det är definitivt den bästa mobilen jag någonsin köpt för 3600:-. Värt att veta är att den invändigt är i stort sett identisk med HTC Desire S. Incredible S har däremot större skärm och bättre kamera. De kostade dock lika mycket när jag köpte min Incredible S. Kan lätt säga att telefonen förtjänar sitt namn.
  15. Yup, Jehovas funkar alltid. Nej, men som sagt, en förening är ett bra sätt om du vill få vänner. Är du sportintresserad så kanske det är att tänka på? Men om vi ska tänka lite kring det här. Varför umgås du inte med dina kompisar efter skolan? Behöver lite mer att arbeta med här ^_^
  16. Battlefield 3 på Hard. Enkelt, enkelt, enkelt.
  17. Satisfaction

    Öppna Filer

    Om du vill öppna t.ex en mp3 fil med ett speciellt program permanent så högerklickar du, navigerar till "Öppna med", sedan går du in på "välj standardprogram" eller något sådant. Står inte det behagade programmet redan där så får du bläddra fram till det.
×
  • Skapa ny...