Hoppa till innehåll

vincent_spider

Medlem
  • Antal innehåll

    426
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av vincent_spider

  1. 'Det är iofs inte så jättesvårt att göra en egen sida med en sådan design.Men lite mer stilrent skulle vara bra? Det är ju som sagt din åsikt och det är inget han behöver anpassa sig till. Sen måste du anpassa dig till hur han egentligen har hållt på, är det första gången så kan man inte förvänta sig så mycket med tanke på åldern och kunskaperna han bär. Däremot att du vill att han ska göra sidan mer stilren är väl inget han bör göra alls, det är väl nåt du har funnit dig bekant med fuska.se ;) Lilla pojke bra sida :lol:
  2. Nja, ifall du fördjupar dig så presterar ati HD 4850 mycket bättre än 9800GTX, 4850 kan även uppnå i 260 nivån vilket är otroligt bra för kortet då kortet fortfarande använder GDDR3. 9800GTX presterar bättre i vissa spel men i längden så är det 4850 som presterar bäst, oavsett om 9800GTX presterar bättre i vissa spel så är det 4850 med tanke på prestandan. Fast i din sista punkt där så har du rätt, bättre fria än fälla :lol:
  3. ahhaha vrf skulle det bli bättre på komplett? skulle gärna vilja ha ett svar på de. Med tanke på att komponenterna som han söker så erbjuder komplett bättre priser. Snyggt motto, lilla pojke gråta mycket :lol:
  4. Skönaste musen jag nånsin har testat, ska själv inhandla en sådan imorgon. http://www.webhallen.com/prod.php?id=87389 Musen jag har just nu är en Razer Krait och en Razer salmosa och jag kan säga att båda helt och hållet suger. Det är inte skönt att ha dem i handen vilket gör att man får ont och tröttnar efter ett tag, ska du ha en bra gaming mus med 3600 dpi, då har du länken där uppe ;)
  5. Då du har skrivit off topic har jag rätt till att försvara mig. Det du precis har skrivit är helt och hållet off topic och med tanke på att du FORTFARANDE inte förstår mitt mål med "Lilla pojke tänk/tänka bättre" är att det kommer från självaste Abu Hassan och han följer inte samma sätt som vi gör, att du sedan kallar mig idiot för något som du knappt har knäckt gör dig själv till en ren idiot :lol: Lilla pojke, ainte gråta, stor man köper häst, lilla pojke köpa hund :lol: Över till topic, jag föreslår delar från komplett istället med tanke på att inköpet skulle bli en bättre affär ;)
  6. Tänkte att det var självklart att vi pratade om ForlorN´s paket, vilket var från inet. OF: Om du köper dator delar (allihopa) så kostar frakten från ca 250 till 400+, vilket jag tycker är en rippoff då det är billigare på andra ställen tex inet. (100kr utan kampanj saken + 50kr postförskott) Supporten är lika tycker jag, handlat på båda affärerna och fått hjälp när jag frågat. Fast utbudet är större på komplett :rolleyes: om frakten blir billigare så skulle jag handla ifrån komplett..... Hoppas vi förstår varandra nu, och snälla sluta med det dära lilla pojke... För du är fortfarande en Nej pojk, kom inte och börja kritisera mig om andra saker när jag självklart förstår hela läget och i och med själva priset så nämnde jag aldrig källan till själva kortet vilket gör att du har helt fel, att jag sedan kallar dig en liten pojke är ju en stor anledning vilket du själv bör kunna lista ut ;) Att du sedan förklarar för mig hur priset på komplett fungerar tillsammans med inet gör inte mig klokare med tanke på att jag redan har en stor erfarenhet när det gäller såna situationer. Lilla pojke tänka bättre :lol:
  7. nu vare så att det skulle hålla hans budget.... Läs omgående, de kunde lägga till 9800 GTX, med tanke på att priset ligger vid 1600 så passar 4850 som ligger vid 1500 perfekt. Lilla pojke tänka bättre :lol: billigaste 4850 på inet.se kostar 1 707 kr Lilla pojke tänk bättre :lol: Men lilla pojke, inget av det jag sa länkade till inet? ;) Lilla pojke tänka bättre :lol:
  8. nu vare så att det skulle hålla hans budget.... Läs omgående, de kunde lägga till 9800 GTX, med tanke på att priset ligger vid 1600 så passar 4850 som ligger vid 1500 perfekt. Lilla pojke tänka bättre :lol:
  9. Nej, då är det mer värt att välja ett ati 4850 då det presterar mycket bättre än 9800 GTX.
  10. Jodå, med 3,5 K kan man klara CoD 5 på högsta. Hur som helst så tänker jag inte ange delarna då det knappast är värt det, bättre att du samlar till dig 5 K för att sedan köpa bättre delar ;)
  11. vincent_spider

    Ny Dator

    Suveräna delar men jag rekommenderar själv AMD lol fast anti stat ledband behövs inte och ett bättre grafikkort skulle behövas "4830 powercolor" samt att man väljer 2 gig istället för 4 gig. Då windows 7 bara är ute som test version och XP 32 bit bara klarar av 3 gig samt att vista suger. Då skulle allting passa fint ifall man väljer bort mot 2 gig och tar bort anti stat ledband ;) Men det finns ingen AM2 processor som kan utprestera E5200an. ett 4830 powercolor räcker gott och väl och 4gb är väl chill. Vista suger inte, varför skulle det göra det? Sitter på en Vista X64 SP1 och har inte haft något problem alls med det. Ledband kan vara chill och ha så man inte fuckar upp hela datorn... 3000, jaja får försöka... DVD https://www.inet.se/datorkomponenter/cd-dvd...-svart/7104137/ HDD https://www.inet.se/datorkomponenter/haardd...ata-ii/4303417/ Chassi https://www.inet.se/datorkomponenter/datorl...aetagg/6901232/ Fraktfritt https://www.inet.se/kampanj/kampanj/fraktfr...ockers/6101343/ moderkort+grafikkort https://www.inet.se/datorkomponenter/moderk...s-matx/1900873/ processor https://www.inet.se/datorkomponenter/proces...2-6ghz/5308585/ minne https://www.inet.se/datorkomponenter/intern...667mhz/5304232/ psu https://www.inet.se/datorkomponenter/naetag...m-bulk/6308487/ Totalt: 3 012 kr. (varav frakt 0 kr.) Nej, vi snackar om allmänheten och inte om dig och sen kan du även testa att jämföra XP och vista och se skillnaden, även google kommer att ge dig goda svar när det gäller vista och XP ;) Tyvärr så kommer jag inte att skapa en lista med tanke på att 3000 inte är värt, minst 4000 för en dator, där går min gräns för komponenter så jag föreslår att du fixar upp till 4000 igen istället för att försöka få råd med en dator på 3000 plus att det grafikkortet som medföljer moderkortet lär inte klara några spel alls, men undantag finns för CS 1.6 :lol:
  12. Såklart att man kan bygga en egen bärbar, dock så krävs det en Whitebox Notebooks, mer får ni läsa på google.
  13. Man kan ju alltid bygga en egen efter sina behov och budget ;)
  14. vincent_spider

    Ny Dator

    Suveräna delar men jag rekommenderar själv AMD lol fast anti stat ledband behövs inte och ett bättre grafikkort skulle behövas "4830 powercolor" samt att man väljer 2 gig istället för 4 gig. Då windows 7 bara är ute som test version och XP 32 bit bara klarar av 3 gig samt att vista suger. Då skulle allting passa fint ifall man väljer bort mot 2 gig och tar bort anti stat ledband ;)
  15. vincent_spider

    Amd 9500-->

    Ska du köpa en ny processor föreslår jag AMD X2 6000+ då det är 2 kärnor med 3,2 (osäker här) Ghz det vill säga att du dubblar 3,2 x 2 vilket ger dig 6,4 Ghz tillsammans. Sen när vi snackar om AMD 9500 så är det väl X4? Då blir det 2,2 x 4 = 8,8 Ghz. Så jag förstår inte varför du vill överklocka när du ändå redan har 8,8 Ghz tillsammans ;) Japp, det är 3,2GHz per kärna. När man använder quad så är det många program som inte använder sig av fyra kärnor och därför är det bra när man överklockar så man får så hög CPU-clock som möjligt per kärna. Intel E5200 äger skiten ur 6000+ Även om den bara ligger på 2.5GHz stock. Med tanke på att du frågar om AMD så är jag fast vid att det är ett moderkort för AMD och förresten, 6000+ är perfekt för spel oavsett om Intel äger, AMD erbjuder ett bra pris, du får råd med ett billigt moderkort och monster prestanda för "dina spel". "En stor man köper häst", bara liten pojke köpa hund. (Abu hassan) Sen så har jag iaf svarat på frågan, du har X4 vilket ger dig över 8 Ghz ;) Varför jag rekommenderar 6000+ är att det är billigt, bra och ultra fast!
  16. vincent_spider

    Amd 9500-->

    Ska du köpa en ny processor föreslår jag AMD X2 6000+ då det är 2 kärnor med 3,2 (osäker här) Ghz det vill säga att du dubblar 3,2 x 2 vilket ger dig 6,4 Ghz tillsammans. Sen när vi snackar om AMD 9500 så är det väl X4? Då blir det 2,2 x 4 = 8,8 Ghz. Så jag förstår inte varför du vill överklocka när du ändå redan har 8,8 Ghz tillsammans ;)
  17. vincent_spider

    Ny Burk

    Tuffing Jag sade aldrig att VRAM är viktigast för spel, men det har en stor fucking del i dem nya spelen som kräver jävligt mycket. Vart har jag blandat ihop AMD och Intel? :/ Förresten, vad är det för fel på moderkortet som jag valde? Det stödjer upp till 8GB minne, hälften av det ditt moderkort klarar men även kostar det hälften så mycket. Jag valde det priset så vi kunde fokusera mer på moderkortet eftersom han vill spela spel som Crysis och L4D. Och Nej jag är inte blind, jag är bara jävligt trött och irriterad. Dina delar är ju inte alls bättre, vem f*n väljer ett gamingchassi och ett sådant dyrt nätaggregat till ett budgetbygge? Att du argumenterar med mig kan du inte komma med ursäkter som att du saftar apan eller att hunden slickar din hand, det är bara att dra ner i sjön då lol :lol: I och med att våra bägge delar handlar om AMD så tog du in Intel vilket gör att du blandar ihop det hela, du kan inte diskutera om Intel och jämföra det med AMD när vi snackar om AMD. Att ditt moderkort sedan stödjer upp till 8 GIG gör ingen skillnad alls med tanke på själva priset så ser jag inget kvalite heller, det moderkortet jag visade ger kvalite och är ett känt märke dessutom som klarar av höga belastningar. Jag skulle däremot påpeka att ditt moderkort knappast skulle klara av något sådant. Varför slösa bort på ett billigt chassi och ett dåligt nätagg när Sj*vlaSTE nätagget har en STOR betydelse när det gäller att hålla igång datorn. Nätagg går sönder hur lätt som helst och många delar kräver ström, ifall delarna inte får det de kräver så leder det till att datorn slöar ner och det blir kaos och kan leda till att delar går sönder såsom mitt förra grafikkort gjorde. Så kom inte HIT och snacka strunt och please, använd ett vårdat språk när du argumenterar, känns så himla barnsligt att förvänta ett sådant språk från en 16 åring lol. Det är kvalité på antecs nätagg, inte lika bra kvalité som corsair kanske men det duger mycket väl. Det är heller inget fel på Cooler Masters budgetchassin, de är gjorda för budgetbyggen. Jag har ett likadant chassi och det är f*n inget fel på det. Fortfarande inget fel på ASrock, minst lika bra som Gigabyte. Jag bryr mig inte ett skit om jag använder fult språk, detta är internet och jag här har jag rätt att bete mig som jag vill. BTW, du är ett år äldre? :/ Att jag är ett år äldre ska väl inte hindra oss från att diskutera ? ;) Över till topic, det är stora skillnader men klockan är mycket så just nu så anser jag att även om det är internet eller inte så visar man respekt för varandra med ett vårdat språk. Gigabyte ger kvalite framför ASrock och det moderkortet jag valde klarar av höga belastningar medan det kortet du valde inte gör det. Ett budget chassi ger bara stryk, det chassit jag valde passar in perfekt för att undvika kladd och vassa kanter. När det gäller nätagg så är det corsair som gäller ifall man tänker på framtiden och även 16 gig när man tänker på framtiden och dessutom ett bra chassi förstås. Så som jag ser det så enades vi alla om här om en framtidssäker dator och mina delar erbjuder en framtidssäker dator ifall man jämför med dina delar där du tog ner på kvaliten för att få råd med ett grafikkort som kanske erbjuder 20 fps extra.
  18. vincent_spider

    Ny Burk

    Tuffing Jag sade aldrig att VRAM är viktigast för spel, men det har en stor fucking del i dem nya spelen som kräver jävligt mycket. Vart har jag blandat ihop AMD och Intel? :/ Förresten, vad är det för fel på moderkortet som jag valde? Det stödjer upp till 8GB minne, hälften av det ditt moderkort klarar men även kostar det hälften så mycket. Jag valde det priset så vi kunde fokusera mer på moderkortet eftersom han vill spela spel som Crysis och L4D. Och Nej jag är inte blind, jag är bara jävligt trött och irriterad. Dina delar är ju inte alls bättre, vem f*n väljer ett gamingchassi och ett sådant dyrt nätaggregat till ett budgetbygge? Att du argumenterar med mig kan du inte komma med ursäkter som att du saftar apan eller att hunden slickar din hand, det är bara att dra ner i sjön då lol :lol: I och med att våra bägge delar handlar om AMD så tog du in Intel vilket gör att du blandar ihop det hela, du kan inte diskutera om Intel och jämföra det med AMD när vi snackar om AMD. Att ditt moderkort sedan stödjer upp till 8 GIG gör ingen skillnad alls med tanke på själva priset så ser jag inget kvalite heller, det moderkortet jag visade ger kvalite och är ett känt märke dessutom som klarar av höga belastningar. Jag skulle däremot påpeka att ditt moderkort knappast skulle klara av något sådant. Varför slösa bort på ett billigt chassi och ett dåligt nätagg när Sj*vlaSTE nätagget har en STOR betydelse när det gäller att hålla igång datorn. Nätagg går sönder hur lätt som helst och många delar kräver ström, ifall delarna inte får det de kräver så leder det till att datorn slöar ner och det blir kaos och kan leda till att delar går sönder såsom mitt förra grafikkort gjorde. Så kom inte HIT och snacka strunt och please, använd ett vårdat språk när du argumenterar, känns så himla barnsligt att förvänta ett sådant språk från en 16 åring lol. Jag ber om ursäkt ifall jag går på såhär på engång fast jag vill fortsätta ha en trevlig diskussion så jag ska försöka hålla ett vänligt och bra språk efter detta :)
  19. vincent_spider

    Snaffo

    Jag anser att omröstningen ser bra ut och jo, jag står som grundare för Snaffo och ansvarar hela sidan tillsammans med Dominik. Att det ser knäppt ut i dina ögon ska inte påverka alla andras beslut och sen förstår jag inte heller vad du menar med att 2,5D inte existerar och jag förväntar mig att du även utvecklar i ditt nästa inlägg om hur det hela ser knäppt ut och varför 2,5D inte kan existera.
  20. vincent_spider

    Ny Burk

    Vad jag ska spela? Crysis, Left 4 Dead och allt det där.. 2 gb duger.. Crysis och L4D på ett budgetgrafikkort.. jo det lär funka men är det maxbudgeten verkligen? vid den budgeten tycker jag att man ska satsa på ett lite billigare nätagg, corsair är det bästa men kostar också lite mer... varför så söliga minnen? och bara 2gb? bättre att satsa på framtiden med 4gb... kostar inte mer... PS: finns billigare moderkort som hade fungerat bättre i den budegeten... http://data.fuskbugg.se/skalman01/inetvikorpabudget.jpg Bättre, om du kan lägga till 200 är det perfekt och köra på 4850 1GB... det behövs med mkt minne på grafikkortetn nu förtiden... För det första så tänker du HELT och hållet fel lol med tanke på prestandan och själva ordet som ni använder "framtidssäker" så är moderkortet det viktigaste delen. Moderkortet som jag har valt erbjuder 16 GIG med 4 slot för ram. 2 GIG är redan framtidssäker, att fylla på med 2 gig senare går alldeles utmärkt men med ditt val av moderkort, nej tack, aldrig i livet. Mina delar funkar perfekt och jag föreslår att du inte följer ungens råd. EDIT: En sak till som jag stör mig på, dagens spel går inte ut på att man ska ha mycket VRAM, däremot är det själva processorn och grafikkortet, såsom GTA IV så är det VRAM som krävs medan Gears of war går efter ram. Då förstår jag inte hur du tänker... Moderkort ska man ju inte gå på jue... Varje gång en ny processorsort kommer ut så bytar dom socket. en Intel Socket 478 moderkort kommer aldrig kunna köra en Intel Core i7... 2gb är absolut inte framtidssäkert. och när jag säger minne till grafikkortet tror du inte jag menar V-RAM då? vafan tror du jag menar egentligen? För att inte skämma ut dig själv så ber jag dig att läsa om en gång till. Det jag påpekar är att dagens spel inte går ut på mycket VRAM utan processor och grafikkort. Det är själva moderkortet som bär den framtida tiden för att man ska kunna utnyttja framtiden, att du har ett moderkort som klarar av alla senaste AMD inklusiv X4 gör att du är framtids säker. Att du sedan blandar ihop Intel och AMD får mig att skratta, det bevisar att du är blind nog att ens kunna läsa. Med tanke på hur du sammanfattar det hela så ser jag min poäng som ett bättre val, mina delar ger honom ett framtidssäker moderkort som ger honom 16 GIG, även X4 AMD så att han senare kan byta och även 4 slot för att sedan fylla på 4 x 4 = 16 gig. Sen förstår jag ingenting av detta "och när jag säger minne till grafikkortet tror du inte jag menar V-RAM då? vafan tror du jag menar egentligen? " Vad tusan försöker du påpeka? Du påstår att dagens spel använder VRAM mycket och jag bevisade att dagens spel inte gör det sen försöker du förklara för mig om något som knappt går att förklara lol? Vi skyller på vädret :lol: Slutsats, mitt val är bättre och om du vill bevisa att dina delar som du valde är bättre, kom med ett bättre svar än att skämma ut dig själv.
  21. vincent_spider

    Ny Burk

    Dina delar ser bättre än ungens, fast jag ogillar processorn, AMD X2 6000+ duger garanterat med 3.2 GHz och klockvänligt när man använder moderkortet. Du ser åtminstone ut att tänka på hur alla delar fungerar tillsammans och inte försöka omvandla en frisk pojke till en pojke som gillar en annan pojke. Sen så måste vi anpassa oss till att "Xzamer" som ska använda delarna bara behöver 2 gig då han ska använda XP 32 bit.
  22. vincent_spider

    Ny Burk

    Vad jag ska spela? Crysis, Left 4 Dead och allt det där.. 2 gb duger.. Crysis och L4D på ett budgetgrafikkort.. jo det lär funka men är det maxbudgeten verkligen? vid den budgeten tycker jag att man ska satsa på ett lite billigare nätagg, corsair är det bästa men kostar också lite mer... varför så söliga minnen? och bara 2gb? bättre att satsa på framtiden med 4gb... kostar inte mer... PS: finns billigare moderkort som hade fungerat bättre i den budegeten... http://data.fuskbugg.se/skalman01/inetvikorpabudget.jpg Bättre, om du kan lägga till 200 är det perfekt och köra på 4850 1GB... det behövs med mkt minne på grafikkortetn nu förtiden... För det första så tänker du HELT och hållet fel lol med tanke på prestandan och själva ordet som ni använder "framtidssäker" så är moderkortet det viktigaste delen. Moderkortet som jag har valt erbjuder 16 GIG med 4 slot för ram. 2 GIG är redan framtidssäker, att fylla på med 2 gig senare går alldeles utmärkt men med ditt val av moderkort, nej tack, aldrig i livet. Mina delar funkar perfekt och jag föreslår att du inte följer ungens råd. EDIT: En sak till som jag stör mig på, dagens spel går inte ut på att man ska ha mycket VRAM, däremot är det själva processorn och grafikkortet, såsom GTA IV så är det VRAM som krävs medan Gears of war går efter ram.
  23. HostName: [0.2.2] gametroops SA:MP Server [sWE] Address: 89.160.64.33:7777 Players: 0 / 80 Ping: 27 Mode: Hay+LVDMMG++Landgrab Map: San Andreas GameTroops är en second server för GTHotel och är hostad 24/7, dvs öppet dygnet runt för alla som är redo att spela, vi har infört många saker, Hay finns med i spelet ifall ni har lust att testa det, ganska kul och max level ligger på 31, ganska högt ändå för att klättra upp ända till level 31, sedan har vi LVDMMG, ganska lik littlewhitneys, förutom att vi har satt dit nya spawn vechicles för bilar och sånt, alla är välkomna, kvittar vilket språk,ålder,kön,religion,människa. Hoppas att ni kommer förbi, får ni problem så är det bara att posta ett svar så ska vi se till att vi fixar det :lol:
  24. vincent_spider

    Gt Hotel

    Efter alla inlägg på forumet så knäckte du just ut dig själv, grattis! Congratz! Dagens lol actually :lol: Well, done and clear, då kan jag fortsätta att leva ut livet lol, haha! Så soft :) 0wn3d by vin and lexico and rask
  25. vincent_spider

    Gt Hotel

    Dina "bortförklaringar" e de sämsta jag hört. Ni byter ämne precis hela tiden. Och advokat? Vad ska jag med det till? Har aldrig gjort något olagligt som kräver advokat. Men iallafall; 0wn3d by rask and vin. Nu får ni sköta detta på egen hand. Orkar inte svara på alla inlägg ni skriver. Ni vet ju knappt ens vad ni skriver om. Varför inte bara insé att GT Hotel inte använder Sulake's filer/källkoder eller någon anans. Så snälla, tryck in det i huvet och kalla inte GT Hotel en retro, låter lite mobbat om man får säga det så ;) Skärp dig! Alla cct fil som ni använder, är olaglig! Så visst, ni har gjort Glennyn, och alla andra 8543 möblerna? Att använda Sulake's DCR-filer, och furni filerna bryter mot upphovsrättslagen. Filerna och loadern är gjord av Sulake, och inte av GT Hotel. Ifall GT Hotel skulle kodat habbo.dcr, hh_messenger.cct, och alla furni-filer, så skulle inte GT Hotel varit olagliga. Men eftersom du, och din lilla hjärncell till hjärna lär ju inte förstå ett skit om vad jag försöker förklara. Sluta whina, din idiot. "Retros are for FAGGOTS." Är du trög som en idiot eller? Vi har ju försökt att förklara att ni inte har bevis på att vi hostar filer från sulake? Var är beviset på att vi hostar filer från sulake? Ni har inte gett nånting än att ha anklagat oss för nånting som ni inte kan bevisa? Det kvittar vad som händer på sidan, för att en anmälan ska fungera korrekt, dvs "ens kunna anmäla" så måste ni först ha bevis. Vi har bevis på att ni gör falska anklagelser, har ni bevis på att vi hostar? Så MY ASS heller med din lilla hjärncell när du knappt har skaffat ögon för att läsa allt, herregud.. man må vara dum, men blind också? Det är för f*n för jävligt. 0wn3d by vin and rask NÄSTA inlägg ni gör, printa fram en bild, datum och allting, exakt på det vi har nu. Gör ni inte det, tar jag det som spam och det är emot forumets regler vad jag vet. Snälla rara.. loadern gjord av sulake? Loadern har bara kontakt med vissa filer, all kod i loadern är inte skapad av sulake. Alla loaders som är skapade i shockwave använder sig utav den formen och bara folk "hjärnceller" kan ta skillnad på sånt. "habbo.dcr, hh_messenger.cct, och alla furni-filer" ?? Vartfan ser du de på hosten då? lol.. här har vi fullt bevis ut på att ni anklagar oss utan bevis? Jag har inte kollat tråden sen jag skrev mitt sista inlägg då rask ville lösa ut det, men det ser ut som att ni idioter tar och drar ut på nånting som egentligen inte exciteras ? Herregud, jag säger bara en sak som den där onda killen i Kung Pow filmen "MY ASS" :lol:
×
  • Skapa ny...